Eu bantuiam pe la povesti de groaza dar povestea asta a devenit destul de incitanta, merita spusa.
Este vorba de prietena mea, ii voi spune X. Precizez ca totul este foarte adevarat. Cred ca fetei i se dezvolta destul de bn al 6-lea simt (...sunt invidioasa
A inceput incetul cu incetul, cu o femeie alba (e clar despre ce vorbesc) tot venea pe la usa ei seara...apoi a si speriat-o, imaginea ei aparand in minte in timp ce vroia sa adoarma.....(povestea in detaliu se gaseste la "povesti de groaza")...
Nu vorbisem cu ea de vreo 2 saptamana, asta pana azi. Mi-a povestit ca de atunci s-a acomodat cu spiritele si ca vede destul de multe in oglinda, in spatele ei, etc....parea ca nu prea ii mai era frica..... Se obisnuise si cu usile ce se inchideau singure....deci traise cam tot ce era mai rau. Si cum noi azi vorbeam pe mess...ma intreaba "Ce ai face daca ar fi o fantoma langa tine?" (WTF??!!) "pai as intreba-o ce vrea" Mi-a spus apoi ca nu vorbeste, nu are fata, (adica ochi, gura, nas)...ce e mai rau...Avea un cutit in mana...serioasa treaba! X mi-a zis ca ii e frica si ca vrea sa se duca in bucatarie la mama ei. Asa a si facut. Mi-a povestit abia mai tarziu ca fantoma o urmarise...si ca mama ei trecuse prin fantoma...(WTF again!!!) Dumnezeule!
Ok...deci care e treaba...?! Un ceva fara fata (!!???!!!) ....Mi-a mai spus si ca modul in care o vedea era ciuda....culoarea nu era alba ca la celelate..era ceva spre gir. Spunea ca parea si furioasa...a mai si venit dupa ea cu cutitul ala...Nu e de bine, nu?
Vreau sa stiu daca toate acestea inseamna ceva.
astept raspunsuri
P.S. 1. Nu vrea sa apeleze la preot..Parintii ei nu stiu...Nu vrea ca ei sa o creada nebuna!
2. Va rog sa nu inchideti topicul daca se poate pana aflu un raspuns macar, ce inseamna toate acestea?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis