Dumitru56, la Jun 18 2010, 06:59 AM, a spus:
Haym,Evreii din vechime erau circumcisi pt. ca Domnul le-a spus ca este un semn al legamantului ce -i deosebeste de popoare ca fiind al LUI. Gen 17,9-11. Pricepi .! Asa cum acest semn -circumcizia-v-a facut deosebiti genetic dintre popoare, tot asa si astazi cele zece porunci din Lege sunt un semn al pecetluirii din timpul de pe urma ca apartenenta la Viul Dumnezeu. Apoc 14,12.Astazi circumcizia Nu mai este valabila . Biserica Crestina Adventista se Ziua a Saptea este singura-daca nu ma insel-care se mentine cu mijloace proprii din pct. de vedere financiar. Ea practica zecimea ca daruri pt Casa Domnului. Maleahi 3,10. Ea NU este finantata de la bugetul de stat ,cu nici 5 bani.! Ea sta prin mijloace proprii financiare si este f. binecuvantata de DOMNUL. Eu insumi am facut parte din Comitetul financiar al bisericii de unde sunt,si iti spun sincer ca NU se face nici o ,,manevra,, acolo.As vrea sa-ti mai spun , si ma repet. Un crestin Adevarat, pazitor al celor zece porunci din Lege , NU BEA ALCOOL, VIN BAUTURI TARI etc.Domnul Isus cu ucenicii inainte de Golgota , a luat SFANTA CINA-Impartasanie- cu MUST NEFERMENTAT , pt. ca reprezinta in simbol -sangele - ce a curs pt lumea pacatoasa. (Ioan 3,16) . Trupul Domnului la cină este reprezentat prin painea nedospita- fara aluat- pt ca Domnul a fost FARA DE PACAT. Noi Adventistii de ziua a saptea ASA luam SF. Cina. BIBLIC. TU cum iei SF . Cina sau impartasanie ?
Da, tare sigur estiu tu ca faci parte direct din Biserica infiintata de Isus.
Dar!
Isus a zis ;Ducetiva si pregatiti pastele etc.
Pastele in Israeal se pregateau totdeauna cu vin,si nu cu must.
Vinul din Cana a fost vin si nu must.
Unii ziceau despre Isus ca este un bautor de vin.
Nu este un lucru rau ,daca poti sa-l stapinesti.
Eu nu iau cina numai seara cind mi-e foame.Voi luati cina in ainte de amiazi,dupa cite stiu eu,asta ca sa fie perfect biblic.
Referitor la zeciuiala,nu e biblic.E zeciuiala ca este zece la suta ,dar asta este altceva.
Isus nu ar fi avut curajul sa zica;Circumcizia nu este valabila.
Greu sa iei o astfel de decizie impotriva legii lui Dumnezeu.
Contact
Facebook
Twitter
RSS