sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Chivotul Domnului ...sau Chivotul Legamintului Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 19 June 2010 - 11:36 PM

Vezi postareaDumitru56, la Jun 18 2010, 06:59 AM, a spus:

Haym,Evreii din vechime erau circumcisi pt. ca Domnul le-a spus ca este un semn al legamantului ce -i deosebeste de popoare ca fiind al LUI. Gen 17,9-11. Pricepi .! Asa cum acest semn -circumcizia-v-a facut deosebiti genetic dintre popoare, tot asa si astazi cele zece porunci din Lege sunt un semn al pecetluirii din timpul de pe urma ca apartenenta la Viul Dumnezeu. Apoc 14,12.Astazi circumcizia Nu mai este valabila . Biserica Crestina Adventista se Ziua a Saptea este singura-daca nu ma insel-care se mentine cu mijloace proprii din pct. de vedere financiar. Ea practica zecimea ca daruri pt Casa Domnului. Maleahi 3,10. Ea NU este finantata de la bugetul de stat ,cu nici 5 bani.! Ea sta prin mijloace proprii financiare si este f. binecuvantata de DOMNUL. Eu insumi am facut parte din Comitetul financiar al bisericii de unde sunt,si iti spun sincer ca NU se face nici o ,,manevra,, acolo.As vrea sa-ti mai spun , si ma repet. Un crestin Adevarat, pazitor al celor zece porunci din Lege , NU BEA ALCOOL, VIN BAUTURI TARI etc.Domnul Isus cu ucenicii inainte de Golgota , a luat SFANTA CINA-Impartasanie- cu MUST NEFERMENTAT , pt. ca reprezinta in simbol -sangele - ce a curs pt lumea pacatoasa. (Ioan 3,16) . Trupul Domnului la cină este reprezentat prin painea nedospita- fara aluat- pt ca Domnul a fost FARA DE PACAT. Noi Adventistii de ziua a saptea ASA luam SF. Cina. BIBLIC. TU cum iei SF . Cina sau impartasanie ?

Da, tare sigur estiu tu ca faci parte direct din Biserica infiintata de Isus.
Dar!
Isus a zis ;Ducetiva si pregatiti pastele etc.
Pastele in Israeal se pregateau totdeauna cu vin,si nu cu must.
Vinul din Cana a fost vin si nu must.
Unii ziceau despre Isus ca este un bautor de vin.
Nu este un lucru rau ,daca poti sa-l stapinesti.
Eu nu iau cina numai seara cind mi-e foame.Voi luati cina in ainte de amiazi,dupa cite stiu eu,asta ca sa fie perfect biblic.
Referitor la zeciuiala,nu e biblic.E zeciuiala ca este zece la suta ,dar asta este altceva.

Isus nu ar fi avut curajul sa zica;Circumcizia nu este valabila.
Greu sa iei o astfel de decizie impotriva legii lui Dumnezeu.
0

#32 Utilizator offline   Dumitru56 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-May 10

Scris 21 June 2010 - 05:28 PM

Vezi postareahaym herman, la Jun 19 2010, 11:36 PM, a spus:

Dar!
Eu nu iau cina numai seara cind mi-e foame.Voi luati cina in ainte de amiazi,dupa cite stiu eu,asta ca sa fie perfect biblic.
Referitor la zeciuiala,nu e biblic.E zeciuiala ca este zece la suta ,dar asta este altceva.

Mai , haym, ceea ce spui tu este deja BASCALIE , si este treaba ta . Ma opresc .Lui Dumnezeu i-a trebuit aproape 4000 de ani , sa va invete , si NU a reusit.Cand unui evreu il prezinti pe Isus , te va lua peste picior , mai dregaba te va intelege ,,un surd,, Iti spun sincer ca userii , isi bat degeaba ,, tastele,, cu tine . Shalom. si Domnul sa se indure de tine . !

Vezi postareahaym herman, la Jun 19 2010, 11:36 PM, a spus:

Dar!

Mai , haym, ceea ce spui tu este deja BASCALIE , si este treaba ta . Ma opresc .Lui Dumnezeu i-a trebuit aproape 4000 de ani , sa va invete , si NU a reusit.Cand unui evreu il prezinti pe Isus , te va lua peste picior , mai dregaba te va intelege ,,un surd,, Iti spun sincer ca userii , isi bat degeaba ,, tastele,, cu tine . Shalom. si Domnul sa se indure de tine . !Si apropo nu-i cunosti pe adventistii de ziua a saptea , si nici doctrina Biblica ...!
0

#33 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 21 June 2010 - 07:38 PM

Vezi postareaDumitru56, la Jun 21 2010, 06:28 PM, a spus:

Mai , haym, ceea ce spui tu este deja BASCALIE , si este treaba ta . Ma opresc .Lui Dumnezeu i-a trebuit aproape 4000 de ani , sa va invete , si NU a reusit.Cand unui evreu il prezinti pe Isus , te va lua peste picior , mai dregaba te va intelege ,,un surd,, Iti spun sincer ca userii , isi bat degeaba ,, tastele,, cu tine . Shalom. si Domnul sa se indure de tine . !

Mai , haym, ceea ce spui tu este deja BASCALIE , si este treaba ta . Ma opresc .Lui Dumnezeu i-a trebuit aproape 4000 de ani , sa va invete , si NU a reusit.Cand unui evreu il prezinti pe Isus , te va lua peste picior , mai dregaba te va intelege ,,un surd,, Iti spun sincer ca userii , isi bat degeaba ,, tastele,, cu tine . Shalom. si Domnul sa se indure de tine . !Si apropo nu-i cunosti pe adventistii de ziua a saptea , si nici doctrina Biblica ...!

Nu doctrina biblica ai vrut sa zici ci Adventista.O cunosc foarte bine,dar si voi tot din Apoc 17 ati iesit.
Nu sinteti voi biserica mama,ci numai una din fice.
Asa ca doctrina voastra nu este doctrina biblica.
Si penticostalii ar spune exact la fel.
Cit despre martori ce sa mai vorbesc,si doar la inceput a ti baut din acelasi izvor.
Doar gafele de la inceput v-au despartit ireversibil.

[quote name='haym herman' date='Jun 21 2010, 08:34 PM' post='1060240206']
Nu doctrina biblica ai vrut sa zici ci Adventista.O cunosc foarte bine,dar si voi tot din Apoc 17 ati iesit.
Nu sinteti voi biserica mama,ci numai una din fice.
Asa ca doctrina voastra nu este doctrina biblica.
Si penticostalii ar spune exact la fel.
Cit despre martori ce sa mai vorbesc,si doar la inceput a ti baut din acelasi izvor.
Doar gafele de la inceput v-au despartit ireversibil.
Si daca cineva si bate tasta ca sa ma convinga pe mine sa cred in Cristos atunci,da adegeaba o face.
Ca Isus este frate cu mine iar pe Cristos noi nu-l cunoastem.Acest zeu grec nu face parte din familia evreiasca.
Voi defapt credeti ca mergeti pe urmele lui Isus,dar voi urmati pe Cristos.S-ar zice.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Ce este Raul?
Un raspuns pentru NeXuS (si cei ce pot citi mai mult de 2 randuri)
octavc  166 13.393
Hot Topic (New) Atasamente Geneza
o intrebare
octavc  1.152 51.834
Hot Topic (New) Atasamente A intelege despre Noi si Dumnezeu
prin intrebari si raspunsuri simple
Pippo  403 18.937
Hot Topic (New) Planeta la control!
Despre aroganta sfidatoare a omului modern.
hans  67 2.396
Replici noi Ce este constiinta cri(s)tica ?
Constiinta cri(s)tica este o gîndire reflexiva/meditativa, ...
GeoFiloRo  3 1.173