ieri am vazut "a killer within" si chiar mi s-a parut un film reusit
te tine in suspans, m-am uitat cu surioara si ziceam la inceputul filmului" asta e criminalul" ca pe la mijloc sa-l incriminam pe altu si in final....ceva total neasteptat.
Lily Anne (L.o.T), la Dec 25 2005, 08:27 PM, a spus:
Ultimul film pe care l-am vazut azi (...)este The butterfly effect.
Mie mi s-a parut f. interesant pt ca pune in lumina ceea ce ma intereseaza si anume psihicul: si nu normalitatea ci mai ales ceea ce oamenii numesc a fi anormal.Un tanar care reuseste sa se intoarca in trecut in incercarea de a restabili echilibrul .Si esuaiaza de fiecare data ...
De ce imi place?Pt ca este altceva si aduce in prim plan nebunul/reprezentantul prb psihice (cercetat si inchis de societate)si il prezinta ca pe o pers. capabila sa depasesca limitele oamenilor de rand dar mai ales de a dezvalui adevaruri neintelese.Interesant:trecrea prin chin de la o existenta la alta(adica transformarea ),ideea de fluture ,care poate fi asociata si cu aceea a celor 2 emisfere cerebrale, a caror evolutie este studiata de-a lungul filmului,chiar si iubirea la care pers princ nu vrea sa renunte si pt. care incearca o scapare .Si acum trebuie sa ma opresc pt ca imi trec o gramada de idei prin cap si nu stiu daca au vreo legatura cu filmul sau daca sunt plasmuiri ale imaginatiei mele.
Este prb un film pt mine...( pasionata de tot ce inseamna boala psihica si dornica de a cunoasterea acestora si interpretare)
foarte misto filmul
mi-a placut si ideea pe care o evidentiaza, si anume ca nu te poti juca de-a dumnezeu (mereu cand voia sa faca un bine cuiva, ranea pe altul)