sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

filme bune, filme proaste Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dunedain 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-November 05

Scris 18 November 2005 - 11:47 AM

stiu ca mai sunt topicuri pe tema asta,dar ma gandeam ca pe topicul asta sa vina fiecare cu ultimul film vazut (eventual cu o seara inainte) si sa spuna daca a fost bun sau prost..dar mai ales DE CE! si daca ceilati au alte pareri..nu va sfiiti!
eu de exemplu as vrea sa recomand oricui are ceva in cap "Himmel über Berlin"(sau "wings of Desire" cum a fost tradus de americani) poate unul dintre celemai bune produse ale cinematografiei germane si europene in ultimele cateva decenii.Nu stiu cat de usor de gasit este dar merita! Totul este genial la filmul asta.modul de abordare al subiectului(ingerii),imaginea( treceri de la sepia la culoare in functie de personajul "in charge",coloana sonora (Nick Cave,inclusiv jucand in film)....
Evident ca americanii nu s-au abtinut si au scos si ei un remake de toata jena cu Nicholas Cage si Meg Ryan..dar acela este un monument de penibil.
:unsure:
0

#2 Utilizator offline   camcorder 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-October 04

Scris 22 November 2005 - 11:39 AM

corect, in schimb americanii au goo goo dolls pe coloana sonora, cu iris, ceea ce mai spala ceva din pacatele lu' city of angels ala.
0

#3 Utilizator offline   Dunedain 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-November 05

Scris 28 November 2005 - 02:48 AM

asa au facut si cu "lord of the rings"...Enya si Annie Lennox sa traisca...
0

#4 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 22 December 2005 - 01:54 PM

Cel mai prost film mi se pare Sin City ..... Prost realizat, fara un subiect anume.... actiunea este incerta.... De culori sa nu ma zicem... Nu mi-a placut deloc. :drunk:
Cel mai bun film mi s-a parut A Walk to remember . Urmariti filmul si imi veti da dreptate la sfarsit. ;)
0

#5 Utilizator offline   Lily Anne 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-December 05

Scris 25 December 2005 - 08:27 PM

Ultimul film pe care l-am vazut azi (...)este The butterfly effect.

Mie mi s-a parut f. interesant pt ca pune in lumina ceea ce ma intereseaza si anume psihicul: si nu normalitatea ci mai ales ceea ce oamenii numesc a fi anormal.Un tanar care reuseste sa se intoarca in trecut in incercarea de a restabili echilibrul .Si esuaiaza de fiecare data ...

De ce imi place?Pt ca este altceva si aduce in prim plan nebunul/reprezentantul prb psihice (cercetat si inchis de societate)si il prezinta ca pe o pers. capabila sa depasesca limitele oamenilor de rand dar mai ales de a dezvalui adevaruri neintelese.Interesant:trecrea prin chin de la o existenta la alta(adica transformarea ),ideea de fluture ,care poate fi asociata si cu aceea a celor 2 emisfere cerebrale, a caror evolutie este studiata de-a lungul filmului,chiar si iubirea la care pers princ nu vrea sa renunte si pt. care incearca o scapare .Si acum trebuie sa ma opresc pt ca imi trec o gramada de idei prin cap si nu stiu daca au vreo legatura cu filmul sau daca sunt plasmuiri ale imaginatiei mele.

Este prb un film pt mine...( pasionata de tot ce inseamna boala psihica si dornica de a cunoasterea acestora si interpretare)
0

#6 Utilizator offline   Noir Désir 

• well organized chaos
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 27 December 2005 - 01:46 PM

ieri am vazut "a killer within" si chiar mi s-a parut un film reusit :santa2:
te tine in suspans, m-am uitat cu surioara si ziceam la inceputul filmului" asta e criminalul" ca pe la mijloc sa-l incriminam pe altu si in final....ceva total neasteptat.

Vezi postareaLily Anne (L.o.T), la Dec 25 2005, 08:27 PM, a spus:

Ultimul film pe care l-am vazut azi (...)este The butterfly effect.

Mie mi s-a parut f. interesant pt ca pune in lumina ceea ce ma intereseaza si anume psihicul: si nu normalitatea ci mai ales ceea ce oamenii numesc a fi anormal.Un tanar care reuseste sa se intoarca in trecut in incercarea de a restabili echilibrul .Si esuaiaza de fiecare data ...

De ce imi place?Pt ca este altceva si aduce in prim plan nebunul/reprezentantul prb psihice (cercetat si inchis de societate)si il prezinta ca pe o pers. capabila sa depasesca limitele oamenilor de rand dar mai ales de a dezvalui adevaruri neintelese.Interesant:trecrea prin chin de la o existenta la alta(adica transformarea ),ideea de fluture ,care poate fi asociata si cu aceea a celor 2 emisfere cerebrale, a caror evolutie este studiata de-a lungul filmului,chiar si iubirea la care pers princ nu vrea sa renunte si pt. care incearca o scapare .Si acum trebuie sa ma opresc pt ca imi trec o gramada de idei prin cap si nu stiu daca au vreo legatura cu filmul sau daca sunt plasmuiri ale imaginatiei mele.

Este prb un film pt mine...( pasionata de tot ce inseamna boala psihica si dornica de a cunoasterea acestora si interpretare)

foarte misto filmul
mi-a placut si ideea pe care o evidentiaza, si anume ca nu te poti juca de-a dumnezeu (mereu cand voia sa faca un bine cuiva, ranea pe altul)
0

#7 Utilizator offline   Andreyvrj 

• Idle
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 06 February 2006 - 09:30 AM

Haideti mai oamenilor ca se mai fac filme bune si in ziua de azi!
0

#8 Utilizator offline   oldjunior 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-February 06

Scris 23 February 2006 - 09:25 AM

un film tare prost este "WAR OF THE WORLDS"...a fost nominalizat si la zmeura de aur... :D
0

#9 Utilizator offline   mihaela... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-January 06

Scris 23 February 2006 - 10:18 AM

Mi-a placut in mod deosebit "Empire of the sun". M-a impresionat atat subiectul filmului, cat si interpretarea actorilor. Filmul este povestea unui copil pierdut de parinti in timpul razboiului, obligat sa se adapteze la conditiile existente. Este unul din filmele la care mi se umezesc ochii, de cate ori il vad. Interpretarea lui Christian Bale este extraordinara. Expresia fetei lui de la sfarsitul filmului imi da impresia unui copil "batran. "Fara sa vreau, ma intreb ce s-ar intampla cu el mai departe. Cum s-ar integra din nou intre copii dupa cursul intensiv de maturizare pe care l-a urmat. De remarcat este si interpretarea lui John Malkovich, dealtfel unul dintre actorii mei preferati.
0

#10 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 February 2006 - 11:38 PM

Lily Anne, ai dreptate, "The Butterfly Effect" e super-film. :D
Un film care mi-a placut si pe care vi-l recomand...."The interpreter". Thrriler psihologic, gen "The Butterfly Effect". Are la baza o idee destul de interesanta..
Film prost realizat, dar cu idee buna este "Down with love". :))

Aceasta postare a fost editata de heidy_2005: 23 February 2006 - 11:40 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari