sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

optica medicala-recomandare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   valium 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-July 08

Scris 06 July 2009 - 05:29 PM

vreau sa ma duc in bucuresti sa-mi fac un consult oftalmologic si sa-mi comand si ramele si lentilele. aveti vreo recomandare pt o optica medicala buna si cu o gama mai larga de rame.
nu cunosc in bucuresti decat optinova (la care imi faceam controlul acum cativa ani) dar am auzit k n-ar mai fi prea buna.

mc anticipat
0

#2 Utilizator offline   Zeno Optik 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-November 06

Scris 23 July 2009 - 03:43 PM

eu itzi recomand zeno optik e pe undeva pe la mc donald's morarilor (vis-a-vis)sector 3 la parterul unui bloc langa biserica de lemn...e un centru f bun au preturi foarte bune iar doamna-domnisoara de acolo e super...optinova are preturi foarte mari pt ceea ce presteaza ei....brandul conteaza :roll:
0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 23 July 2009 - 04:26 PM

Vezi postareavalium, la Jul 6 2009, 06:29 PM, a spus:

vreau sa ma duc in bucuresti sa-mi fac un consult oftalmologic si sa-mi comand si ramele si lentilele. aveti vreo recomandare pt o optica medicala buna si cu o gama mai larga de rame.
nu cunosc in bucuresti decat optinova (la care imi faceam controlul acum cativa ani) dar am auzit k n-ar mai fi prea buna.

mc anticipat

Ai putea sa-ti faci un consult de calitate la un medic bun si apoi sa-ti comanzi ochelarii de pe net.

Ultima pereche de ochelari m-a costat 800 RON.
O pereche de ochelari comandati de pe net din Germania de la www.brille24.de a costat 47 EUR. Nu parea sa influenteze nimic pretul, nici dioptriile din faptul ca-i puneai heliomati.
Riscul care exista este ca daca nu-i pui pe nas sa vezi cum iti sta... s-ar putea sa nu-ti placa.
Cei comandati de mine erau o idee mai speciali (perfect rotunzi) si... s-au dovedit a avea cadrul cam mic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi canal lacrimar infundat
canal lacrimar infundat
elenasc  3 2.006
Replici noi Ajutor! decolorare papilara