vreau sa ma duc in bucuresti sa-mi fac un consult oftalmologic si sa-mi comand si ramele si lentilele. aveti vreo recomandare pt o optica medicala buna si cu o gama mai larga de rame.
nu cunosc in bucuresti decat optinova (la care imi faceam controlul acum cativa ani) dar am auzit k n-ar mai fi prea buna.
mc anticipat
Pagina 1 din 1
optica medicala-recomandare
Scris 23 July 2009 - 03:43 PM
eu itzi recomand zeno optik e pe undeva pe la mc donald's morarilor (vis-a-vis)sector 3 la parterul unui bloc langa biserica de lemn...e un centru f bun au preturi foarte bune iar doamna-domnisoara de acolo e super...optinova are preturi foarte mari pt ceea ce presteaza ei....brandul conteaza
Scris 23 July 2009 - 04:26 PM
valium, la Jul 6 2009, 06:29 PM, a spus:
vreau sa ma duc in bucuresti sa-mi fac un consult oftalmologic si sa-mi comand si ramele si lentilele. aveti vreo recomandare pt o optica medicala buna si cu o gama mai larga de rame.
nu cunosc in bucuresti decat optinova (la care imi faceam controlul acum cativa ani) dar am auzit k n-ar mai fi prea buna.
mc anticipat
mc anticipat
Ai putea sa-ti faci un consult de calitate la un medic bun si apoi sa-ti comanzi ochelarii de pe net.
Ultima pereche de ochelari m-a costat 800 RON.
O pereche de ochelari comandati de pe net din Germania de la www.brille24.de a costat 47 EUR. Nu parea sa influenteze nimic pretul, nici dioptriile din faptul ca-i puneai heliomati.
Riscul care exista este ca daca nu-i pui pe nas sa vezi cum iti sta... s-ar putea sa nu-ti placa.
Cei comandati de mine erau o idee mai speciali (perfect rotunzi) si... s-au dovedit a avea cadrul cam mic.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
canal lacrimar infundat
canal lacrimar infundat |
elenasc | 3 | 2.006 |
|
Ajutor! decolorare papilara
va rog. astept un ajutor. |