sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Yorkshire Terrier As dori sa aflu mai multe despre rasa Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ralucuta7 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-December 07

Scris 06 July 2009 - 04:47 PM

As dori sa aflu mai multe despre yorkshire terrier de la detinatori ai rasei pentru ca imi voi cumpara unul curand. Este adevarat ca varianta toy este mai predispusa la diverse boli decat cea normala? Si pierd parul asa des?
0

#2 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 06 July 2009 - 05:03 PM

La intrebarile specifice nu cunosc raspunsul pentru ca al meu nu stiu din care sbuspecie face parte .... dar e addictive

Insa cam tampitzel, sare la cafteala la caini de 20 de ori cat el .... de trei ori am reparat-o cu cusaturi ....ultima oara era sa o incaseze urat, i-a fost atins un plaman ... :spiteful:
Sunt foarte foarte gelosi si o arata :salut:

Bolnavicios - al meu nu - are 14 ani si la doctor doar cu probleme de raspuns la agresiune a avut nevoie :cheer:
0

#3 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 07 July 2009 - 04:06 PM

Vezi postarearalucuta7, la Jul 6 2009, 05:47 PM, a spus:

As dori sa aflu mai multe despre yorkshire terrier de la detinatori ai rasei pentru ca imi voi cumpara unul curand. Este adevarat ca varianta toy este mai predispusa la diverse boli decat cea normala? Si pierd parul asa des?

Same old story.Ştiu că aţi văzut în "Can-can" că au Laura Cosoi şi Iulia Vântur, ştiu că sunteţi încântate de ideea de a putea purta în geantă un câine "miiiic şi pufooos", dar chiar nu există Yorkshire Terrier "varianta toy", îmi pare rău că unele trăiesc cu iluzia că au aşa ceva.Există un singur tip de Yorkshire Terrier.Care deja, alături de ceilalţi câini de talie mică, se încadrează în grupa "toy". La fel cum Ciobăneştii mioritici se încadrează la "giganţi"(sau la nu ştiu ce). ACHR nu recunoaşte această "variantă" şi nicio vreo altă asociaţie serioasă.
"varianta toy" este o invenţie a celor ce se cred crescători şi fie vând gogoşi necunoscătorilor că ar vinde "varianta toy"(ei de fapt vânzând Yorkshire normali), fie merg până la a împerechea cele mai mici exemplare de Yorkshire pe care le au, fără să-i intereseze cât sunt de sănătoşi etc., dar nici asta nu e o garanţie.Atunci când cumperi un Yorkshire pe care "crescătorul" ţi-l recomandă ca fiind "varianta toy", este doar o întâmplare cât de mare sau mic va ajunge la maturitate.Doar o întâmplare.
Şi da, există riscul să moară mai repede şi să fie mai bolnavicios.

Vezi postareaSaharian, la Jul 6 2009, 06:03 PM, a spus:

(...)Insa cam tampitzel, sare la cafteala la caini de 20 de ori cat el .... de trei ori am reparat-o cu cusaturi ....ultima oara era sa o incaseze urat, i-a fost atins un plaman ... :cry: (...)

:blink: Săracul.Cred că ăsta e defectul tuturor câinilor de talie mică.Eu n-am Yorkshire, dar şi ai mei aşa fac.Se cred invincibili, de-a dreptul.Cred că ar fi în stare şi să sară de pe un bloc.

Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 07 July 2009 - 04:08 PM

0

#4 Utilizator offline   ralucuta7 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 July 2009 - 02:20 PM

Vezi postareaSaharian, la Jul 6 2009, 06:03 PM, a spus:

La intrebarile specifice nu cunosc raspunsul pentru ca al meu nu stiu din care sbuspecie face parte .... dar e addictive

Insa cam tampitzel, sare la cafteala la caini de 20 de ori cat el .... de trei ori am reparat-o cu cusaturi ....ultima oara era sa o incaseze urat, i-a fost atins un plaman ... :yahoo:
Sunt foarte foarte gelosi si o arata :yahoo:

Bolnavicios - al meu nu - are 14 ani si la doctor doar cu probleme de raspuns la agresiune a avut nevoie :drag:

Deci ziceti ca aveti yorkshire terrier. Cat de repede a invatat sa isi faca nevoile la locul potrivit? :kiss:
0

#5 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 09 July 2009 - 02:22 PM

Vezi postarearalucuta7, la Jul 9 2009, 01:20 PM, a spus:

Deci ziceti ca aveti yorkshire terrier. Cat de repede a invatat sa isi faca nevoile la locul potrivit? :yahoo:

extrem de repede

nu face probleme, atata doar ca face mare galagie cand vrea afara - si nu ezita sa trezeasca din somn :kiss:
0

#6 Utilizator offline   ralucuta7 

• Boboc
  • Pip

Scris 09 July 2009 - 09:58 PM

Vezi postareaSaharian, la Jul 9 2009, 03:22 PM, a spus:

extrem de repede

nu face probleme, atata doar ca face mare galagie cand vrea afara - si nu ezita sa trezeasca din somn :yahoo:

Multumesc :kiss: Dar exemplarul dumneavoasta lasa par?
0

#7 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 09 July 2009 - 10:27 PM

Un singur lucru stiu sigur despre rasa asta.Candideaza pentru titlul neoficial de cea mai capoasa rasa si are sanse sa-l adjudece.Asa mi-a spus veterinarul cand doream si eu unul.Mi-a zis sa-mi vad de treaba ,daca nu am nevoie de un stapan .Sunt caposi,greu de dresat,egoisti,tradatori,cu reactii neprevazute,gelosi,o pacoste ce mai.Daca nu le angajezi pe cineva sa le sufle in fund,sau nu faci chiar tu serviciul asta,toata ziulica, ai incurcat-o cu impielitatul.Este Gica contra al neamului canin.

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 09 July 2009 - 10:27 PM

0

#8 Utilizator offline   Rechter 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-July 10

Scris 12 August 2010 - 02:00 PM

Vezi postareaBurel001, la Jul 9 2009, 11:27 PM, a spus:

Un singur lucru stiu sigur despre rasa asta.Candideaza pentru titlul neoficial de cea mai capoasa rasa si are sanse sa-l adjudece.Asa mi-a spus veterinarul cand doream si eu unul.Mi-a zis sa-mi vad de treaba ,daca nu am nevoie de un stapan .Sunt caposi,greu de dresat,egoisti,tradatori,cu reactii neprevazute,gelosi,o pacoste ce mai.Daca nu le angajezi pe cineva sa le sufle in fund,sau nu faci chiar tu serviciul asta,toata ziulica, ai incurcat-o cu impielitatul.Este Gica contra al neamului canin.

ei bine se vede ca nu aveti asa un caine, eu am si da sunt rai in primele luni dar dupa aceea un caine mai iubitor si mai ascultator rar gasesti
0

#9 Utilizator offline   Saharian 

• porc paranoic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 12 August 2010 - 02:06 PM

Vezi postareaBurel001, la Jul 9 2009, 09:27 PM, a spus:

Am eu unul - si da, in mare descrierea ta corespunde :)
Dar il iubim cu totii la nebunie - e vedeta casei si nu l-am da pentru nimic
Deci probabil ca are si ceva calitati, zic eu :doh:

Vezi postareaRechter, la Aug 12 2010, 01:00 PM, a spus:

ei bine se vede ca nu aveti asa un caine, eu am si da sunt rai in primele luni dar dupa aceea un caine mai iubitor si mai ascultator rar gasesti

ascultator ???????? :wub:

du-l la veterinar ;)
0

#10 Utilizator offline   Finnian 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 12 August 2010 - 02:12 PM

Fara sa fi citit topicul, in general il descriu doua cuvinte - mic si rau.
Am vazut o gramada cand locuiam in UK.
Sunt caraghiosi, nu ii poti percepe ca pe o amenintare, dar te latra cate o jumatate de ora la rand :) .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Salvati o viata!
..cu o mica contributie puteti schimba o soarta..
Shadow and Light  42 11.118
Replici noi Castrare catelusa
teme combinate
ina4tou  11 5.367
Replici noi Imperechere femela caniche veve21  0 2.034
Replici noi De ce?
Urla noatea
Bardos  0 716
Replici noi Basset Dan1302  3 3.722