Coutal, la Jul 5 2009, 04:11 PM, a spus:
Mi-e greu sa presupun existenta unui dumnezeu pentru a raspunde la intrebarea asta. Tocmai faptele sale, insotite de lipsa unui motiv, m-au facut sa nu cred.
Asta este si rationamentul scepticismului.
Dar am redus la absurd.
me and just me, la Jul 5 2009, 04:17 PM, a spus:
Parerea mea eate cu dracu isi bate joc de oameni si rade copios pe seama lor,mai ales cand unii il confunda pe Dumnezeu cu dracul.
Indoctrinarea induce teoria asta, ca sa ii atribuiti Dracului abominatiile.
Dar eu am intrebat cu totul altceva.
adicel, la Jul 5 2009, 04:41 PM, a spus:
niciodata in viata nu m-am inselat :
Asta tine de patologie.
Acest forum nu face altceva decat sa iai bata joc de Divinitate. Eu asa consider ca la modul general acesta este scopul acestu forum.
Se numeste 'libertate si drept la opinie'.
Este ultimul mesaj pe care il mai scriu pe acest forum. Imi dau cuvantul meu si nici macar nu il voi accesa vreodata fiindca imi patez si mouse-ul si tastatura sa imi pierd timpul vazand cum niste oameni frustrati isi bat joc de Dumnezeu !
Si asta se numeste tot libertate.
Acceseaza si alte forumuri, sa vezi ca toate au utilizatori care pun la indoiala lucrurile pe care le iei tu autentice si 'blasfemiaza' la fel de mult.
Voi nu faceti altceva decat sa impliniti lucrarea diavolului care isi bate joc de voi ! Va doresc un iad fericit si nu uitati un lucru : CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE !!!
Vezi tu, Adicel, in asta consta ipocrizia enorma a crestinismului: desi va insusiti retorica umanista a 'fiului lui Dumnezeu', nu ii impliniti deloc, dar deloc indemnurile.
Cum era cu binecuvantarea celor ce va batjocuresc?
Aha.