Religia pagana
Scris 04 July 2009 - 04:39 PM
Religia pagana este in esenta sa un mod de viata in armonie cu Natura si Universul. Religia pagana cuprinde două parti care se intrepatrund reciproc, o parte dogmatica formata din totalitatea cunostintelor specifice despre Univers numite si Legile Universului (mecanismele existentei în Univers), principii, precum si sarbatorile religioase aferente si o parte practica dar si teoretica numita magie.
Cei interesati de aceasta religie pot gasi informatiile necesare pe http://www.paganism.ro si http://www.magie.xhost.ro
Lectura placuta si astept parerile voastre.
Scris 05 July 2009 - 02:37 PM
lupini, la Jul 5 2009, 01:40 AM, a spus:
Buna,
Miscarea New Age (Noua Era) este un curent modern si umanist ce sustine o viziune comuna a unei noi ere a iluminarii, a cunoasterii si a armoniei. Aceasta miscare se intemeiaza pe MONISM (TOTUL ESTE UNA) si pe PANTEISM (TOTUL ESTE DUMNEZEU).
Este simplu de inteles ca religia pagana nu are nimic in comun cu New Age!!!
"supt Soare" presupun ca este o greseala intentionata, nu de alta dar soarele emite cam multe radiatii
Scris 08 July 2009 - 07:12 AM
Based on knowledge of the larger cycles of Time as mapped by the ancient Maya, Pacal Votan knew that humanity as a species would become disconnected from the laws of the natural world and would fall ignorant of our sacred interdependence with Nature. He also knew that modern humanity would be put to the test to see if we can regain our conscious connection to Natural time as the Universal frequency of synchronization, evolving beyond the constructs of man-made linear time.
Pacal Votan a profeţie vorbeşte de inchidere din aceasta lume Vârsta Cycle pe 21 decembrie 2012 AD. Deoarece aceasta data abordări, suntem împreună, într-o fază de tranziţie de la vechea lume moarte si o noua lume a fi născut.
Bazate pe cunoştinţe de cicluri mai mari de timp, ca mapate de vechi Maya, Pacal Votan ştia că umanitatea ca ar deveni o specie deconectat de la legile naturale din lume şi-ar cădea ignorant al nostru sacru interdependenţă cu natura. De asemenea, el a ştiut că omul modern ar fi pus la încercare, pentru a vedea dacă ne putem recâştiga nostru conştient de conectare la Natural Universal timp cu frecvenţa de sincronizare, care evoluează dincolo de construcţii de om liniar timp.
Scris 24 July 2009 - 01:07 PM
lupini, la Jul 24 2009, 01:35 PM, a spus:
Trebuie sa-ti precizez ca, ceea ce numesc eu magie si e firesc sa poarte aceasta denumire, nu este acelasi lucru cu ceea ce este numit si cunoscut in mod obisnuit drept magie. Acest tip de magie face parte integranta din religia pagana si este o stiinta. Magia este stiinta prin intermediul careia sunt studiate si/sau declansate mecanisme mentale capabile sa actioneze prin intermediul Universului asupra mediului, a altor fiinte sau asupra evolutiei unor evenimente in timp. Magia este si un instrument prin intermediul caruia sunt studiate Legile Universului. Legile Universului nu reprezinta altceva decat mecanismele existentei in Univers.
Scris 31 July 2009 - 06:47 AM
Deci, trebuie sa-i acordam timpului consideratia cuvenita (in mod simbolic, evident. Sa nu creada careva ca paganii se inchina timpului
Aceasta postare a fost editata de Apopii: 31 July 2009 - 06:48 AM
Scris 03 August 2009 - 04:27 PM
Scris 03 August 2009 - 05:18 PM
Puffball, la Aug 3 2009, 05:27 PM, a spus:
Ii spune religie, pentru ca este religie. Nu este suficient sa-ti placa Natura ca sa fii pagan.
Iti recomand sa vizitezi site-ul http://www.paganism.ro , care este un site de referinta si sa decizi singura daca ai ceva in comun cu aceasta religie. Daca ai sa ai intrebari, poti sa mi le adresezi pe acest topic.
Aceasta postare a fost editata de Apopii: 03 August 2009 - 05:19 PM
Scris 03 August 2009 - 05:47 PM
Apopii, la Aug 3 2009, 06:18 PM, a spus:
Iti recomand sa vizitezi site-ul http://www.paganism.ro , care este un site de referinta si sa decizi singura daca ai ceva in comun cu aceasta religie. Daca ai sa ai intrebari, poti sa mi le adresezi pe acest topic.
ok...asa am sa fac!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Credeti ca in functie de banii care ii dati la preoti sunteti mantuiti?
argumente pt iertarea pacatelor |
alucard | 91 | 8.233 |
|
|
Glamorous_witch_girl | 84 | 16.534 |
|
|
hans | 696 | 35.745 |
|
Deism | deea_s | 13 | 5.308 |
|
Viata si minunile Sfintei Parascheva | Dimineata | 29 | 4.300 |