sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cele Sapte Energii Magice Va propun CUNOASTERE; PRACTICA; TRANSCENDERE Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 08 July 2009 - 10:56 AM

Dl. Alcyone, nu era vorba de deranj. Din partea mea, ii puteti spune oricum, doar ca nu intelegeam de ce ii spuneti energia noua, in conditiile in care, si o spuneti si dvs asta, ea exista de la inceputuri.

Cred ca ar trebui sa mentionati faptul ca procesul de care povestiti dvs in mesajul de mai sus, este unul de lunga durata si poate sa fie un drum lin sau anevoios. :blink:

Doamne ajuta.
0

#22 Utilizator offline   LuciaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 08 July 2009 - 02:49 PM

Aici gasesti, foarte frumos, simplu, cu intelepciune, structurata informatia referitor la Noua Energie. Este site-ul dragului Moshe Zamurovich. Impreuna cu sotia sa Ela, au si o carte exceptionala " Relatia Divina prin Alegere".

Mai vroiam sa fac o mica precizare, orice informatie care vine catre fiecare din noi , sa fie trecuta prin filtrul interior, discernamantul ne spune ceea ce ne este de folos pe calea optima aleasa de sufletul nostru.

http://www.elamo.ro//index.php?option=com_...&Itemid=175
0

#23 Utilizator offline   chance_bv@yahoo.com 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-June 09

Scris 08 July 2009 - 04:13 PM

Vezi postareanightwish, la Jul 8 2009, 10:56 AM, a spus:

Cred ca ar trebui sa mentionati faptul ca procesul de care povestiti dvs in mesajul de mai sus, este unul de lunga durata si poate sa fie un drum lin sau anevoios.

'nightwish'

SCHIMBAREA de care vorbesc nu se raporteaza la timp, ea este sau nu este, asta in ce priveste fiinta umana, in functie de acceptul fiecaruia.

Dar ACUM in aceste vremuri SCHIMBAREA e mai presus de fiinta, e vorba de schimbarea intregii FIINTE PLANETARE. a TERREI, schimbarea in care a intrat planeta noastra va trage vrem nu vrem noi, totul dupa ea.
Schimbarea vremurilor astea nu mai e de lunga durata, ea nu se, mai raporteaza la timp.

Traim APOKALIPSA, (trierea graului de neghina)

'nightwish'

Ca administrator - moderator ar trebui sa nu te limitezi doar la provocari, pentru cresterea ratingului acestui forum, ....
Nu am de gand sa devin gold member prin numarul de postari, sunt aici la invitatia si rugamintea unei prietene care a dorit doar cresterea calitatii discutiilor.

Fisier atasat  calea.jpg (160.94K)
Number of downloads: 11
0

#24 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 08 July 2009 - 04:46 PM

Vezi postareaAlcyone, la Jul 8 2009, 06:58 AM, a spus:

Ce inseamna DUMNEZEU pentru tine ?

Cine esti TU in fata lui DUMNEZEU ?

Ce inseamna acest diavol de care vorbesti ca si cum ar fi ceva opus lui DUMNEZEU. Daca tu poti crede ca DUMNEZEU poate avea opozanti, inseamna ca nu crezi in dumnezeu adevarat, crezi in orice altceva dar nu in DUMNEZEU.

Iata cateva intrebari de la care am plecat si eu candva, ..............

DUMNEZEU E IUBIRE, ( nu voi mai folosi cuvinte ca energie ca sa nu-ti irit egoul )

Acceptand ca DUMNEZEU e iubire inseamna ca IUBIREA nu are oponent, ura nu exista ca si oponenta a IUBIRII este doar un produs al fricii, si frica apare atunci cand pierzi IUBIREA , cand Il piezi pe DUMNEZEU.

De ce ti-e frica de diavol 'the_listener' ?

despre care Dumnezeu vorbesti?????? :blink: INDIENII nu au Dumnezeu , ENERGIile newageiste si DUMNEZEU nu au nimic in comun cum il descoperi tu pe Dumnezeu? in mod direct? :cry:
DIAVOLUL este un inger DECAZUT iar asa cum a incercat sa o ispiteasca pe Eva si a reusit (de aia nu mai suntem in rai) asa a incercat sa il ispiteasca si pe IISUS si fii convins ca cu tine SE JOACA CU OCHII INCHISI IAR faptul ca Dumnezeu e IUBIRE , asta nu exclude sa faci '' poruncile lui'' printre care mai sta scris '' ca toti idolii sunt DIAVOLI'' deci Dumnezeul newageist ESTE DIAVOLUL ....alte intrebari? :lol: deci MULTE CONFUZII la tine .... adica eu am o vorba care o folosesc des....'' salata de fructe'' .... nu amesteaca pe Dumnezeu cu energii , cu alte magii etc ....deci CAUTA DIFERENTELE(diavolul joaca tare ) si apoi vorbim... :doh:
multa iubire
PS deci ce spui tu e bullshit newageist si prinde doar la necunoscatori
multa iubire

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 08 July 2009 - 10:07 PM

0

#25 Utilizator offline   Hyperboreanul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-June 09

Scris 08 July 2009 - 04:55 PM

Vezi postareaAlcyone, la Jul 8 2009, 05:13 PM, a spus:

Dar ACUM in aceste vremuri SCHIMBAREA e mai presus de fiinta, e vorba de schimbarea intregii FIINTE PLANETARE. a TERREI, schimbarea in care a intrat planeta noastra va trage vrem nu vrem noi, totul dupa ea.
Schimbarea vremurilor astea nu mai e de lunga durata, ea nu se, mai raporteaza la timp.

Schimbarea de care vorbesti este o iluzie adusa in mintea maselor new-age-iste de catre masonii care erau nevoiti sa creeze o alternativa "religioasa" pentru a unii la un loc toate dogmele lumii. Singurul lucru care se schimba este planeta noastra presata de poluarea electromagnetica , chimica si spirituala. Revelatia este o inscenare pregatita de secole ... si nu are nici o treaba cu adevarata revelatia prin care ar trebui sa treaca omul pentru a isi intelege fiinta si locul in creatie.

Moralitatea new-age-ista este departe tare de a ajuta pe cineva sa transceanda iluzia. Este pura vorbarie ... care nu lasa in mintea celui ce o asimileaza decat iluzia ca se schimba , ca se va schimba etc.

Vezi postareaAlcyone, la Jul 8 2009, 05:13 PM, a spus:

Nu am de gand sa devin gold member prin numarul de postari, sunt aici la invitatia si rugamintea unei prietene care a dorit doar cresterea calitatii discutiilor.

Nu e nimeni pe aici care sa ridice calitatea discutiilor. Bate vantul. :blink:

Vezi postareathe_listener, la Jul 8 2009, 05:46 PM, a spus:

ca toti idolii sunt DIAVOLI'' deci Dumnezeul newageist ESTE DIAVOLUL ....alte intrebari?
multa iubire

Si amaratul tau de isus ce e? Nu tot un idol? Ca va rugati si va milogiti de el de parca ar exista si v-ar da bani si energie in fiecare zi.
0

#26 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 08 July 2009 - 05:26 PM

Vezi postareaHyperboreanul, la Jul 8 2009, 05:55 PM, a spus:

Schimbarea de care vorbesti este o iluzie adusa in mintea maselor new-age-iste de catre masonii care erau nevoiti sa creeze o alternativa "religioasa" pentru a unii la un loc toate dogmele lumii. Singurul lucru care se schimba este planeta noastra presata de poluarea electromagnetica , chimica si spirituala. Revelatia este o inscenare pregatita de secole ... si nu are nici o treaba cu adevarata revelatia prin care ar trebui sa treaca omul pentru a isi intelege fiinta si locul in creatie.

Moralitatea new-age-ista este departe tare de a ajuta pe cineva sa transceanda iluzia. Este pura vorbarie ... care nu lasa in mintea celui ce o asimileaza decat iluzia ca se schimba , ca se va schimba etc.

Nu e nimeni pe aici care sa ridice calitatea discutiilor. Bate vantul. :cry:

Si amaratul tau de isus ce e? Nu tot un idol? Ca va rugati si va milogiti de el de parca ar exista si v-ar da bani si energie in fiecare zi.

exista si fara el nu poti face nimic.... IISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ..... deci '' idolii oamenilor sunt demoni ''.....
multa iubire :blink:
0

#27 Utilizator offline   chance_bv@yahoo.com 

• Boboc
  • Pip

Scris 08 July 2009 - 06:44 PM

ZAMBESC doar ZAMBESC! :blink:
important e ca va iubesc asa cum sunteti!

"Nu pot invata pe nimeni nimic. Pot doar sa-i fac pe oameni sa vada cu proprii lor ochi realitatea; Oamenii au fost facuti sa creada in iluzia ca pot invata ceva umplandu-se cu informatii, ca niste recipiente, ramanand totodata orbi."
(Socrate)
0

#28 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 08 July 2009 - 10:11 PM

Hyperboreanul + the_listener - va rog sa va mutati discutia despre Isus si Dumnezeu pe topicul aferent de pe zona de religie.

Multumesc.

Dl. Alcyone va avantati sa faceti afirmatii fara sa cunoasteti motivele participarii mele pe acest topic.
0

#29 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 09 July 2009 - 01:24 PM

[quote name='Alcyone' date='Jul 8 2009, 05:13 PM' post='1059981045']

Parca vorbesti din cartile de tip New Age...fara supare....:yahoo: Hai sa fim sfinti ca sa nu ne omoare mama Gaia.....la teoria asta stupida te referi? :kiss: NEW AGE!!!!!!!!!!!!

Aceasta postare a fost editata de andi_: 09 July 2009 - 01:25 PM

0

#30 Utilizator offline   chance_bv@yahoo.com 

• Boboc
  • Pip

Scris 10 July 2009 - 12:08 PM

Totul se schimba intr-un ritm atat de rapid, incat este dificil sa tii pasul. De fapt, este dificil pentru mintea si constiinta actuala sa tina pasul cu schimbarile bruste.
Probabil ca una dintre cele mai problematice si nelinistitoare schimbari este incheierea „contractelor” noastre. Numesc contracte, angajamentele spirituale luate fata de noi insine si de alti oameni.
Acestea pot fi: a fi de acord cu a te naste intr-o familie biologica specifica; a lucra cu cineva in aceasta viata; a trai intr-o locatie geografica specifica; a te reconecta cu un grup spiritual cu care ai mai lucrat inainte; a implini intregului plan de viata.
Din pacate, contractele noastre se sfarsesc in aceasta Noua Energie. In aceasta viata, trecem prin una dintre cele mai nelinistitoare si goale experiente. Suntem obisnuiti sa avem contracte. Ele ne-au oferit un cadru de lucru confortabil pentru experientele si existentele noastre. Ele au fost un fel de destin auto-creat. De fapt, am putea sa trecem prin viata intr-o stare de semi-transa, ratacind dintr-un loc (aflat in contractul nostru), in altul.
Deoarece contractele se sfarsesc in aceasta viata, are sens sa ne gandim: Ce va urma? Ce ar trebui sa fac? Ce vrea Divinul ca eu sa fac?
Oricat de eliberator ar suna asta, nu suntem obisnuiti sa avem acest fel de libertate spirituala. Poate ca ar fi aproape mai usor sa primim o noua misiune de la Spirit, decat sa luam decizia - ce sa fac in continuare? Raspunsul: Orice vrei sa faci!
Aceasta este marea intrebare: ce vrei sa faci? Nu exista contracte. Nu exista karma. Nu se cere ceva. Este ca si cum ai fi eliberat din armata dupa ce ai fost inrolat o viata intreaga. Oricat de mult ai dorit asta, exista un sentiment ciudat, atunci cand vine in cele din urma Ziua Eliberarii. Acum, ce urmeaza?
In ultimele luni am descoperit ceva foarte important pentru mine insumi. Nu trebuie sa raspund la aceasta intrebare! Nu trebuie sa ma asez si sa definesc o alta cale in viata mea. Nu trebuie sa creez un nou plan. Si, mai important decat atat, nu trebuie sa ma ingrijorez ca altcineva il va crea pentru mine, daca ezit sa o fac eu insumi! Pentru moment, pot doar SA FIU! Pot sa-mi acord timpul sa eliberez vechile contracte si sa nu fac nimic in mod special, pana cand voi putea simti cu adevarat ceea ce vreau sa fac in continuare.
Priveste propria viata si propriile contracte. Slujba ta dispare? Se schimba relatiile tale? Ai sentimentul ca lucrarea ta spirituala s-ar dizolva? Si acum, marea intrebare: ce vrei TU sa faci?
Ne terminam contractele si depinde de noi ce alegem in continuare. Alegeti ceea ce va face inima sa cante si, drept urmare, veti face si inimile celorlalti oameni sa cante!
Fisier atasat  sunrise.jpg (90.19K)
Number of downloads: 5
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Credinta magica
cum a facem miracole
Arcangelo  129 5.124
Replici noi Patesc lucruri stranii Chrissu95  14 3.365
Hot Topic (New) Iluzia spiritualitatii!
cunoasterea nementala a "cine" sunt'tem...
Zen`  76 10.230
Replici noi Dianetica - ce stiti despre aceasta stiinta a mintii? haiaty  14 8.589
Hot Topic (New) Un fenomen filmat in sud-estul Chinei de multi turisti la inceputul anilor 90
Au fost filmate "insulele fericitilor" din Marea Chinei de sud
NASTYPRIMUL  19 4.590