stupid_me, la Jul 3 2009, 01:46 AM, a spus:
hmmm
mi-e si teama sa iti spun ca poate exagerezi. uite vezi..de aia va afecteaza pe voi astea, ca le dati prea multa importanta. In fapt, ce fac altii in jurul vostru nu prea puteti anticipa si nu tine de voi. Ce tine de voi e doar ce faceti voi..in mare..si cel mai bine e sa barati, atunci cand nuy puteti prin aceleinformatii sa ajutati pe altii. cel mai mare ajutor pentru voi e acesta - credinta ca poti depasi orice.
Uhhh, hai să lăsăm pe fiecare să acţioneze aşa cum e mai bine pt el. N-ar trebui să ne batem în adevăruri când e vorba de credinţă.
O mai făceam şi eu odinioară, dar n-aş vrea să mai cad în greşeala asta, de aceea de câteva luni bune eu nu mai calc pe la secţiunea "spiritualitate".
Am postat un mesaj în care era vorba de "mariajul" unui viitor popă catolic pt că subiectul mi s-a părut că ţine de "matrimoniale", nicidecum de Dumnezeu.
Dar altfel, n-aş mai îndrăzni să îmi impun punctul de vedere când e vorba de divinitate. Cu ce drept s-o fac?
stupid_me, la Jul 3 2009, 01:49 AM, a spus:
Indianul m-a invatat un lucru sfant:
' Omul de naste cu dreptul la fericire.Traind, in timp nefericeste pe altii si pierde acest drept, ..dar putin cate putin, fericind pe altii in schimb, recastiga dreptul la fericire si liniste'
Uite, vezi? Indianul a uitat că unii copii se nasc deja în boală, în război, în familii dezorganizate, neapucând să-şi nefericească semenii.
E bine să ascultăm poveţele altora, dar să luăm din ele doar ceea ce ni se potriveşte. Nu există ziceri universal valabile, o să învăţăm toţi asta mai devreme sau mai târziu.
Pt tine a fost extraordinar, iar asta e minunea. Însă nu trebuie să-mi fie şi mie de folos, iar acest lucru n-ar trebui să-l supere pe emitent.
stupid_me, la Jul 3 2009, 01:49 AM, a spus:
Cand nu ti-e bine tie, cauta sa provoci binele altora.
Ăsta e un sfat foarte bun, mi se potriveşte, mulţam.
Aceasta postare a fost editata de tratra: 03 July 2009 - 12:58 AM