Aceasta postare a fost editata de madalyna08: 08 April 2008 - 05:33 PM
Topic de reclamatii - note mici la desene Teme combinate
Scris 08 April 2008 - 05:31 PM
va rog sa vedeti ce e cu numele astea : foto01 , bebeeu , pipi02 , caca03 , 000 ,200_300 , .... nu e corect eu aveam media 9 si ceva la toate desenele si acu mi-a dat cnv de pe numele astea unu la fiecare desen si media mea a coborat la 8,40 ...si nici macar nu au desene ..sunt sigura ca sunt nume facut de cnv pentru a da note proaste..dak nu o sa faceti nimic..nu imi inchipui ce site e asta...nu sunt evaluate corect talentele..nu puteti da ban sau ceva..si sa se stearga toate notele de unu de la cei care nu au desene si dau doar note proaste?...chiar va rog...sper sa cititi mesajul meu...
Scris 01 July 2009 - 09:50 PM
va rog foarte frumos pe cei cau au ,,format”desenatori...daca se poate sa faceti ceva cu contul PiSiCuTzA_TaLeNt :: AdRy deoarece da numai note mici shi injura de nu se poate. daca puteti face ceva va rog faceti-o ...va multumesc anticipat
Scris 16 July 2009 - 11:02 AM
·٠•DeNy•٠·°●๋°SwEeT•٠·°●๋ ieri nush ce l-a apucat si a inceput sa dea 1 la toate desenele din galerie....va rog faceti ceva cu el....va rog mult
Scris 16 July 2009 - 11:08 AM
R3xt0n, la Jul 16 2009, 12:02 PM, a spus:
·٠•DeNy•٠·°●๋°SwEeT•٠·°●๋ ieri nush ce l-a apucat si a inceput sa dea 1 la toate desenele din galerie....va rog faceti ceva cu el....va rog mult
SUNT TOTAL DE ACORD!!!! r3xt0n deseneaza f. bine si deny e un... gunoier face niste linii si coloreaza inauntru si gata....
Comparati desenele lor...daca rexton merita 1 eu imi dau foc...mai ales la toate desenele...unu e si in top desenatori... :|
Faceti ceva!!!!
Scris 18 July 2009 - 09:11 AM
Ma adminilor
va rog treceti si pe aici....
Faceti ceva cu astia care au desene din linii numai ca sa dea voturi :|
de exemplu : "ino raluka" mi-a dat 9 la un desen super fain...
"DeNy~SweeT" asta da la toata galeria nota 1
si media mea generala acuma esti super mica :| deci FACETI CEVA EU NU MERIT NOTELE ASTEA!
Faceti ceva cu astia care au desene din linii numai ca sa dea voturi :|
de exemplu : "ino raluka" mi-a dat 9 la un desen super fain...
"DeNy~SweeT" asta da la toata galeria nota 1
si media mea generala acuma esti super mica :| deci FACETI CEVA EU NU MERIT NOTELE ASTEA!
Scris 18 July 2009 - 11:07 AM
tu trebuie sa desenezi de placere nu pt note...cel putin asa fac eu...nuj ce spui u ...dar mie mi se pare ca 9 este o nota destul de buna...dar mai spui k da cineva 1 la toata galeria...aici trebuie intervenit...sh eu am primit 1 dar am continuat...nu ma intereseaza media...eu desenez de placere...ei bn...sper sa o scoti la capat...bye
Scris 19 July 2009 - 01:44 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
aratatimi niste poze pe care as putea sa le desenez |
MelDa | 1 | 1.801 |
|
Desen pe pagina Facebook | .seba. | 19 | 38.766 |
|
Caut desenator pentru proiecte web non-comerciale | Desenator25 | 3 | 1.993 |