Daca raspunsul vostru este DA, atunci dati exemple
Exista lucruri care sa fie imposibile in teorie dar in practica sa fie posibile? Titlul spune tot
Scris 01 July 2009 - 05:49 PM
Scris 05 August 2009 - 07:22 AM
Liviu_Rebreanu, la Jul 1 2009, 06:49 PM, a spus:
in teorie este imposibil sa ajungi la capatul puterilor...in practica nu este doar posibil ci si foarte des intalnit....
Scris 22 November 2011 - 04:53 AM
Si la datele observationale, se incearca sa se acrediteze ideea ca vitezele de milioane de km/s, observate in cosmos, ar fi datorita dilatarii spatiului. Deci nu se renunta la teorie, chiar daca e contrazisa de date observationale.
De asemenea nu se poate circula in cosmos cu teoriile actuale. Si bineinteles tehnica. Si totusi sint fiinte, evident nascute in alte sisteme solare, ce se plimba.
Scris 22 November 2011 - 11:09 AM
Scris 22 November 2011 - 10:34 PM
NASTYPRIMUL, la 22 November 2011 - 04:53 AM, a spus:
Si la datele observationale, se incearca sa se acrediteze ideea ca vitezele de milioane de km/s, observate in cosmos, ar fi datorita dilatarii spatiului. Deci nu se renunta la teorie, chiar daca e contrazisa de date observationale.
De asemenea nu se poate circula in cosmos cu teoriile actuale. Si bineinteles tehnica. Si totusi sint fiinte, evident nascute in alte sisteme solare, ce se plimba.
Eu zic sa te informezi mai bine, apoi sa vezi ce si cum. Dilatarea spatiului nu a fost bagata asa, ca sa explice viteze superluminice. Plus ca nu e imposibil deloc dupa teoriile actuale. Depinde ce intelegi tu prin teorii actuale. Relativitatea e depasita de mult.
nu vreau, la 22 November 2011 - 11:09 AM, a spus:
Dar nici in capcana cealalta, sa crezi in himere, asa cum fac cei mai multi. Un om rigid isi deschide ochii pus in fata faptului, un om care crede in himere, o tine pe-a lui toata viata.
Scris 22 November 2011 - 10:49 PM
Scris 22 November 2011 - 10:53 PM
(In teorie ne pare imposibil sa nu traim intr-un sistem democratic, in practica insa...)
Aceasta postare a fost editata de Pippo: 22 November 2011 - 10:54 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Obiectul-minune | deea_s | 86 | 18.712 |
|
Ai face sex cu un extraterestru ? | Strut | 65 | 5.315 |
|
Daca afli ca vei muri in o saptamana, ce ai face? | Patriotul | 30 | 2.639 |
|
ce ai face daca ai castiga un frigider plin cu bere rece? | Adriasweet | 60 | 9.245 |
|
scrie ceva ce vrei să devină o amintire |
vesperala | 115 | 19.409 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS