sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Asigurarile obligatorii ale locuintelor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-October 08

Scris 01 July 2009 - 01:25 PM

Ce parere aveti? Ele sunt necesare sau reprezinta un mod de a scoate bani din buzunarele oamenilor?
http://www.telegrafonline.ro/1226613600/ar...iulie_2009.html
http://stiri.rol.ro/.../view/152504/3/
http://www.mondonews.ro/Asigurarea-obligat...09+id-7420.html
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=as...utare&meta=
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 01 July 2009 - 06:51 PM

:flowers: Deci va baga pe gat asigurarea ca vreti nu vreti.
Nu ar trebui sa fie obligatorie decat in cazul in care persoana fizica achizitioneaza imobilul in rate prin imprumut de la banca,si atunci banca este cea care cere sa-ti cumperi asigurare pe casa sau apartamentul respectiv inainte de a finaliza hartiile din moment ce imobilul le apartine lor pana este platit in intregime. Mai departe...este sugerat ca atunci cand cineva isi inchiriaza proprietatea,fie la vreo persoana,famile pe termen lung sau in regim hotelier pentru business,ar fi bine sa o asigure.
Dar sa te oblige guvernul sa ai asigurare doar asa ca poate poate vine cutremurul,asta-mi pare cotrobaiala fortata in buzunarul omului,mai ales ca vor sa dea si amenzi....:flowers:

Amenzile contravenţionale pentru neasigurare stabilite prin lege şi aplicate de CSA se fac venituri la bugetul de stat în cotă de 40%, venituri la bugetul CSA în proporţie de 40%, iar restul de 20% se face venit la bugetul autorităţilor locale de pe raza teritorială în care locuieşte persoana respectivă.

Ok,inteleg ca daca nu esti asigurat nu vei primi "nici o despăgubire de la bugetul de stat sau de la bugetul local, se mai arată în actul normativ."...cel putin asa va fi,dar sa dai amenzi oamenilor asta-i prea de tot.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 01 July 2009 - 06:55 PM

0

#3 Utilizator offline   Floarea Neatinsa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-April 09

Scris 01 July 2009 - 07:30 PM

Nu mi se pare normal ca statul sa te oblige sa iti faci asigurare.
Da, este utila aceasta asigurare dar ... sa iei amenda ca nu ai facut-o??? chiar daca imi asum responsabilitatea ca nu voi fi despagubit ??? cu asta nu sunt de acord. :spiteful:
0

#4 Utilizator offline   18tillIdie 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-November 08

Scris 01 July 2009 - 08:14 PM

Mie personal mi se pare foarte utila, si am un argument : nu-mi place cand banii , inclusiv ai mei, se duc sub forma de ajutoare la unii care isi dau foc la bloc de cascati si neglijenti, isi fac case de chirpici aproape de rauri care se umfla in fiecare sezon ploios, etc. Am vazut deja atatea cazuri din astea incat m-am scarbit. Fiecare sa fie obligat sa raspunda pentru avutia lui si sa nu stea cu mana intinsa la stat in caz de calamitati. Asta trebuia facut de mult, nu acum.
La drept vorbind, asta trebuia sa-si faca fiecare din pur spirit de prevedere, dar daca asta noua romanilor ne lipseste, atunci foarte bine ca ne obliga statul.
0

#5 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 July 2009 - 08:15 AM

pana la urma sunt si utile...! :spiteful:
0

#6 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 02 July 2009 - 08:18 AM

Tinand cont de discutia de aici: http://www.roportal....topic64703.html
Cred ca ar fi bine sa vedem care sunt fimele de asigurari cele mai potrivite!
0

#7 Utilizator offline   Rebel XP 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 06

Scris 14 September 2009 - 11:13 AM

Ca sunt utile sau nu ramane de vazut,ele te asigura numai in cazul unui cataclism natural(inundatii,alunecari de teren sau cutremur)...dar hai sa vedem jumatatea plina a paharului ca se pot face bani grei din asta...

Eu am gasit o firma serioasa care va lucra in sistem MLM,si plateste atat recrutarea cat si polita incheiata fara nicio obligatie gen target din partea noastra...mai bine de atat nu se poate :blink: ...pt detalii rebel_xp_seba id-ul meu
0

#8 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 14 September 2009 - 11:19 AM

ideea asta a venit în urma inundaţiilor de acum câţiva ani când multă lume s-a pomenit fără casă, fără asigurare şi aşteptau mură-n gură să le dea guvernul case şi mese înapoi

şi, în contextul ăsta, mi se pare o idee bună. Parcă e vreo 20 euro/an asigurarea, e accesibilă pt tot omul şi, în caz de nenorocire, există deja un fond la firmele de asigurări din care să fie dezbăgubiţi sinistraţii
0

#9 Utilizator offline   laursan3 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 14 September 2009 - 04:43 PM

Vezi postareaRebel XP, la Sep 14 2009, 12:13 PM, a spus:

Eu am gasit o firma serioasa care va lucra in sistem MLM,si plateste atat recrutarea cat si polita incheiata fara nicio obligatie gen target din partea noastra...mai bine de atat nu se poate :blink: ...pt detalii rebel_xp_seba id-ul meu

ceva de genu... infobaza.lu :blink:)
0

#10 Utilizator offline   Rebel XP 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-March 06

Scris 19 September 2009 - 12:11 PM

Vezi postarealaursan3, la Jul 2 2009, 09:18 AM, a spus:

Tinand cont de discutia de aici: http://www.roportal....topic64703.html
Cred ca ar fi bine sa vedem care sunt fimele de asigurari cele mai potrivite!

S-a infiintat pt asigurarile de locuinte un fond unic..se numeste PAID(pool-ul de asigurare impotriva dezastrelor).Produsul este universal,fie ca semnez cu Allianz sau Generali...eu se lupta sa obtina procent cat mai mare din acest PAID
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Posta Romana
teme combinate
fnicolici1  34 27.361
Replici noi Lipsa de comunicare in firma si neaprecierea angajatilor peter bahuczki  13 3.219
Replici noi Magazin in strainatate mihai adrian  0 1.649
Replici noi Pretul benzinei Alethia  11 6.249
Replici noi Investiti sau ecomonisiti? ramoo  3 4.237