sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Castelul Iuliei Hasdeu din Campina Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tip Dubios 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-August 08

Scris 30 June 2009 - 11:30 PM

Buna. Sunt din Cluj-Napoca, si acum cateva saptamani am vazut la televizor un reportaj despre Iulia Hasdeu. La momentul respectiv n-am realizat ca era fiica lui Bogdan Petriceicu Hasdeu, insa dupa cateva search-uri pe net, am dat peste niste chestii interesante. Povestea tinerei fiice a lui Hasdeu m-a facut curios mai ales prin faptul ca a murit tanara, dar si prin zvonurile conform carora spiritul ei a fost zarit prin preajma castelului construit de tatal ei. Avand in vedere ca acum e vara si am scapat de examene, ma gandeam sa fac o mica excursie pana in Campina la acest castel, pentru ca pare foarte interesant de vazut mai ales ca pana nu demult nu aveam nicio idee de existenta lui. Ideea e ca vroiam sa aflu cateva pareri despre castel si daca merita sa bat atata drum pana in Campina. Daca stiti careva ceva mai mult despre acest loc decat e scris in cele cateva pagini de internet, as aprecia foarte mult sa lasati un mesaj aici; as aprecia de asemenea daca mi-ati putea spune alte locuri de genul acesta care ar merita vizitate. Multumesc :flowers:

Later edit: Imi cer scuze daca exista cumva alt topic deschis pe aceeasi tema, insa nu am avut timpul necesar sa caut.

Aceasta postare a fost editata de Tip Dubios: 30 June 2009 - 11:33 PM

0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 01 July 2009 - 01:47 AM

Uite niste poze si alte informatii.Poate asa vei vedea daca merita sa bati drumul sau nu.

http://www.comeinromania.com/va-1199803632...lia_hasdeu.html
http://www.studentie.ro/INTALNIRE_DE_WEEKE...-489791221.html
0

#3 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 01 July 2009 - 09:35 AM

Vezi postareaTip Dubios, la Jul 1 2009, 12:30 AM, a spus:

Ideea e ca vroiam sa aflu cateva pareri despre castel si daca merita sa bat atata drum pana in Campina.

Uh! :flowers:

Citeşte "Sic Cogito" şi vei vedea modalitatea prin care-i realizat acest castel. Du-te, bre, ce ai de pierdut cand e vorba de o calatorie... spirituală? :flowers:
0

#4 Utilizator offline   luminos1 

• https://luminos1.wordpress.com/
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-November 08

Scris 09 July 2009 - 03:35 PM

ar fi foarte bine sa te duci, sa vezi, si eventual sa si "simti" ceva acolo
eu am fost si spre marea mea uimire, cautind spiritul iuliei hasdeu nu l-am gasit, in schimb este al tatalui ei care bintuie la greu castelul
ar fi interesant sa si pove dupa aceea cum a fost
0

#5 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 14 July 2009 - 05:54 PM

Uhmmm castelul este foarte interesant si merita vazut,pe langa asta in apropiere mai este si Muzeul N. Grigorescu care deasemenea mi-a placut mult,insa mi se pare un drum cam lung. :jester:
0

#6 Utilizator offline   za- 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-April 07

Scris 15 July 2009 - 12:34 AM

nu se merita..trust me!
am stat aproape doi ani ..aproape de castel..energiile se simt, dar depinde si de tine, de cat de deschisa esti sa simti!
oricum..nu se merita sa mergi doar pt castel..altceva interesant in campina ramane doar Muzeul N. Grigorescu...Campina e un orasel dragut..mie imi place cel mai mult toamna..Iti sugerez cand ajungi pe valea prahovei..stiu eu..Sinaia..Busteni..Azuga..atunci sa dai o fuga sa vezi castelul, pt ca altfel nu se merita sa faci o excursie avand drept obiectiv doar castelul!
0

#7 Utilizator offline   Coco cea Verde 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 09

Scris 23 July 2009 - 07:22 PM

Eu sunt din Campina...si credeti-ma ca acolo ceva s-a intamplat se intampla si se va intampla mereu!
0

#8 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 10 August 2009 - 04:19 AM

Daca esti din Campina de ce scrie From:Medgidia la detalii user?
0

#9 Utilizator offline   VEMANS 

• gandac flituit
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-March 09

Scris 10 August 2009 - 08:50 AM

....... Ideea e ca vroiam sa aflu cateva pareri despre castel si daca merita sa bat atata drum pana in Campina. Daca stiti careva ceva mai mult despre acest loc decat e scris in cele cateva pagini de internet, as aprecia foarte mult sa lasati un mesaj aici; as aprecia de asemenea daca mi-ati putea spune alte locuri de genul acesta care ar merita vizitate. Multumesc :boredom:

Later edit: Imi cer scuze daca exista cumva alt topic deschis pe aceeasi tema, insa nu am avut timpul necesar sa caut.
[/quote]

Cladirea nu este monumentala , e cam de marimea unei vile din zilele noastre , dar arhitectura ei , interioara si exterioara, este ciudata...Nu cred ca merita un drum special pentru asta dar daca esti in trecere poti sa te opresti pentru citeva ore .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Atasamente Taramul nemuritorilor: Hunza – Valea Vietii Whispersss  7 1.826
Hot Topic (New) Atasamente Joao de Deus
Omul miracol?
Lion79  39 20.999
Hot Topic (New) Atasamente Un baiat neobisnuit prezice mari catastrofe pe Terra in 2009 si 2013
Incredibil...dar nu se stie cat de adevarat!
Spyder  190 73.696
Hot Topic (New) Miracole...
Totul despre...
Bagherra  61 13.838
Hot Topic (New) Atasamente Piramidele din Egipt acidcromaticle  305 55.245