sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Care este problema? AM lag la orice joc si nu stiu de ce Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Theworrior1 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-June 09

Scris 29 June 2009 - 03:40 PM

Sal... am un calculator AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz, 2.00 GM of Ram , Placa video Asus EAH4350 silence si folosesc Widows XP SP 2.
De cand am cumparat piesele nu am avut niciodata probleme cu jocurile ... asta pana akuma aproximativ 2 luni. Deci ca sa va explic cum sta treaba... La jocurile care pana akuma ceva timp mergeau fara probleme ( Cabal , 9Dragons , si Fifa 2007 ) am un lag incredibil , cam de doua ori pe minut am lag de vreo 5-6 secunde si nu pot face nimica. La inceput am crezut ca am probleme cu placa video si am duso la service... cei de acolo mi-au spus ca placa nu are nimica.Apoi am inceput sa cred ca am virusi si ca asta ar putea fi problema , prin urmare mi-am reformatat calculatorul. In urma refeormatarii nu s-a schimbat nimika... Am acelasi lag insuportabil.
Akuma incep sa cred ca am probleme cu Hard Diskul ( Seagate ST380021A de 80 GB ) deoarece in urma verificarii hard diskului cu programul HDD Health am observat ca Hard Diskul meu are mai mereu 50 de grade Celsius si ca are la viata 67%....

Imi puteti spune de la ce am probleme??? Nu stiu ce sa mai fac . Dabea asteptam vara ca sa am timp liber si sa ma jok cu prietenii.... Multumesc anticipat !

Fisiere atasate

• Fisier atasat  HDD.JPG (145.01K)
    Number of downloads: 7

0

#2 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 24 July 2009 - 12:00 PM

Joci online ? LAG-ul tine de conexiunea de internet. Daca nu joci pe internet, ceea ce ai tu nu e LAG :P)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Vista Ultimate face alegeri gresite
am un laptop HP si vista-ul zice ca este Dell
BWalter  1 1.810
Replici noi probleme cu vista