De cand am cumparat piesele nu am avut niciodata probleme cu jocurile ... asta pana akuma aproximativ 2 luni. Deci ca sa va explic cum sta treaba... La jocurile care pana akuma ceva timp mergeau fara probleme ( Cabal , 9Dragons , si Fifa 2007 ) am un lag incredibil , cam de doua ori pe minut am lag de vreo 5-6 secunde si nu pot face nimica. La inceput am crezut ca am probleme cu placa video si am duso la service... cei de acolo mi-au spus ca placa nu are nimica.Apoi am inceput sa cred ca am virusi si ca asta ar putea fi problema , prin urmare mi-am reformatat calculatorul. In urma refeormatarii nu s-a schimbat nimika... Am acelasi lag insuportabil.
Akuma incep sa cred ca am probleme cu Hard Diskul ( Seagate ST380021A de 80 GB ) deoarece in urma verificarii hard diskului cu programul HDD Health am observat ca Hard Diskul meu are mai mereu 50 de grade Celsius si ca are la viata 67%....
Imi puteti spune de la ce am probleme??? Nu stiu ce sa mai fac . Dabea asteptam vara ca sa am timp liber si sa ma jok cu prietenii.... Multumesc anticipat !
Fisiere atasate
-
HDD.JPG (145.01K)
Number of downloads: 7
Contact
Facebook
Twitter
RSS