Pagina 1 din 1
Informatica sau informatica aplicata? -detalii despre cele 2 specializari
Scris 28 June 2009 - 07:29 PM
Buna!...as vrea sa dau anul acesta la facultatea de matematica informatica, dar am unele indoieli legate de specializare. Am studiat materiile care se fac pe parcursul celor 3 ani si tot nu-mi pot da seama cu exactitate care e diferenta dintre informatica pura si cea aplicata. Daca imi puteti oferi ceva lamuriri...si daca imi puteti spune si care e dif dintre informatician si programator. Eu as vrea sa ma bazez mai mult, viitoarea mea meserie, pe design, interfete, crearea diferitelor site-uri..etc... Poate ma puteti sfatui. Multumesc
Scris 29 June 2009 - 01:13 AM
Atunci pt. tine e mai ok Informatica pură,decāt aplicată.
Informatica aplicată īnseamnă mai mult electronică şi puţină programare.Pe cānd la Informatică pură e invers.
Informatica aplicată īnseamnă mai mult electronică şi puţină programare.Pe cānd la Informatică pură e invers.
Scris 29 June 2009 - 08:34 AM
Alexeevna, la Jun 29 2009, 02:13 AM, a spus:
Atunci pt. tine e mai ok Informatica pură,decāt aplicată.
...ai putea sa-mi dai mai multe detalii te rog?..cam ce utilizare are informatica aplicata intr-o viitoare profesie...si care ar fi mai cautata din cele 2 specializari?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Examen TOFEL si GRE
Examen TOFEL si GRE- detalii |
maariana | 33 | 32.728 |
|
Alocatii
Cum iti faci un card daca nu ai 18 ani |