suparata sfaturi
Scris 28 June 2009 - 08:26 AM
sunt foarte suparata....sunt cu cineva de aproape 6 luni...ne vedem doar in week-end pentru ca suntem din orase diferite(40 km distanta) si in timpul saptamanii lucram. eu sunt in general o fire mai posesiva si am nevoie de afectiune si de a mi se confirma aceasta afectiune si prin vorbe...el este diferit, nu ii place sa vb despre sentimentele lui, este mai inchis in el.ideea este ca de fiecare data cand ma simteam eu putin mai "ignorata", il sunam si ii ziceam ca vrem sa ne despartim ca el nu tine la mine si nu are rost sa mai continuam.el de fiecare data imi explica ca asa e el, ca tine la mine si ca nu vrea sa ne despartim si sa nu mai fiu paranoica degeaba..asta se intampla cam la doua saptamani...adc i-am zis de cel putin 10 ori ca vreau sa ne despartim....in ultima luna, de fiecare data cand i-am zis, a zis bine, ca s-a saturat de acelasi subiect, ca eu numai asta stiu sa zic, ca asa e el...si seara ne desparteam dar a doua zi il sunam..el nu prea iese in oras si nu am avut niciodata motive de gelozie din partea lui...prefera sa stea acs si sa se uite la tv, seara cand vine de la munca.aseara ne am certat din nou.este f pasionat de fotografie si si-a pus pozele pe un site...cand m-am uitat pe site la status avea "singur" si la favorite avea o poza a unei alte fete de la alt profil.ei doi, deocamdata nu se cunosc ca sunt din orase diferite, prea mare distanta...oricum, aseara ne-am certat pe aceasta tema.a zis ca nici macar nu stia ce poza are la favorite. l-am intrebat daca mai vine azi la mine si m-a intrebat daca vreau sa vina..si i-am zis ca nu sunt eu cea care are status singur pe site, nu sunt eu cea care are poze la favorite...si mi-a zis...bine.nu vin...l-am sunat de nervi si mi-a zis intr-un final ca vrea sa ne despartim, ca asa e el, ca nu ne potrivim, ca ii fac scandal tot timpul si il trag la raspundere, ca tine la mine numai cand sunt calma si nu tot timpul.i-am zis ca nu ne despartim ca asa vrea el si ca azi vine la mine...astazi pe la 11 o sa vina la mine(asa cred)..azi dimineata ma mai uitai pe acel site de poze si am descoperit ca a si comentat pozele fetei respective" frumosi munti, dar as venii acolo numai sa ies cu tine la un suc", "nu te faci profa de geogra si vii la mine in oras".nu stiu ce sa fac si nu mai stiu cum sa reactionez...probabil ca o sa ne despartim, habar nu am.dar nu pot sa fac acest pas, este persoana la care am tinut cel mai mult si pentru care as fi in stare de multe.nici macar nu stiu cum sa ii mai zic de acele comenturi ca le-am vazut...nu mai stiu nimic, sunt distrusa pentru ca stiu ca vb serios cand zice ca vrea sa ne despartim.eu sunt subiectiva, nu mai stiu ce sa fac, habar nu am:(
:(
Scris 28 June 2009 - 08:41 AM
lasa-l sa se duca invartindu-se.
o faci pentru binele tau.
si in plus, un barbat care sta toata ziua langa tv si la calculator..nu miroase-a buna.
o faci pentru binele tau.
si in plus, un barbat care sta toata ziua langa tv si la calculator..nu miroase-a buna.
Scris 28 June 2009 - 08:43 AM
ideea este ca inca nu pot sa fac asta...imi vine sa urlu, dar nu pot....sper sa am curajul sa fac asta, sper sa reusesc sa trec peste aceste sentimente, sper...
Scris 28 June 2009 - 08:48 AM
reamonn1, la Jun 28 2009, 09:43 AM, a spus:
ideea este ca inca nu pot sa fac asta...imi vine sa urlu, dar nu pot....sper sa am curajul sa fac asta, sper sa reusesc sa trec peste aceste sentimente, sper...
de ce iti vine sa urli?
ce te-ar face sa nu poti trai fara el?..cam asa suna ce spui tu?
chiar, ce calitati are??
Scris 28 June 2009 - 08:53 AM
este atent, este calm, inteligent...nici nu mai stiu ce sa zic acum, pentru ca sunt varza
Scris 28 June 2009 - 08:54 AM
reamonn1, la Jun 28 2009, 09:26 AM, a spus:
Ce ai cu saracu' om? Daca ii faci scandal pentru fiecare banalitate, daca ii cauti nod in papura nu il vei putea pastra. De ce nu incerci sa te bucuri de momentele in care esti cu el, daca iti zici ca tii asa mult la el, fara sa-ti mai faci sange rau de fiecare data ca s-ar putea duce la alta sau ca ar putea sa te lase. Nimeni nu vrea un tocator de nervi langa el, insa toata lumea vrea pe cineva cu care sa poata construi, care ofera timp si afectiune. Oferi timp si afectiune fara nervi? nu va avea nevoie de altceva. Il iei la 11 metri de fiecare data cand tie ti se pare ceva in neregula... s-a dus naibii relatia.
Scris 28 June 2009 - 09:09 AM
da....stiu ca ai dreptate...pentru ca il cunosc si stiu ca din cauza urletelor mele a devenit asa...dar nu stiu ce sa fac sa ma abtin sa nu mai tip....si acum suntem si intr-o situatie in care nu cred ca mai este cale de intoarcere...sper sa vedem azi cand vine la mine....nu stiu
Scris 28 June 2009 - 11:48 AM
Si de ce esti suparata? Nu ai obtinut ceea ce ai dorit, adica o despartire?
Cine crezi ca iti accepta tie crizele repetitive si puerile la infinit?
Cine crezi ca iti accepta tie crizele repetitive si puerile la infinit?
Scris 28 June 2009 - 11:49 AM
Esti posesiva si santajista.
Il sufoci si il tot ameninti cu despartirea.
Ii faci teorie ca a selectat statutul de single pe nu stiu ce site si alte porcarii din astea.
Daca tu continui sa il stressezi si frustrezi, sa nu te mire ca o data il gasesti cu una pe YM, ca sa nu zic in pat.
Te comporti adolescentin. Odata cu varsta, ai sa inveti sa te comporti mai matur.
Ar fi benefic pentru tine sa o faci.
Si va fi mai bine.
Il sufoci si il tot ameninti cu despartirea.
Ii faci teorie ca a selectat statutul de single pe nu stiu ce site si alte porcarii din astea.
Daca tu continui sa il stressezi si frustrezi, sa nu te mire ca o data il gasesti cu una pe YM, ca sa nu zic in pat.
Te comporti adolescentin. Odata cu varsta, ai sa inveti sa te comporti mai matur.
Ar fi benefic pentru tine sa o faci.
Si va fi mai bine.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
o poveste vesela si una trista
fiecare ne povesteste ceva funny si ceva trist din viatza sa |
9lives1left | 2 | 7.888 |
|
Cine plateste? | Gabbriell | 113 | 19.659 |