sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ADMITERE MEDICINA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   kinder 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-November 05

Scris 16 November 2005 - 04:49 PM

[font=Comic Sans Ms][size=2]hello ppl!de ceva vreme caut pe toate forumurile posibile orice informatie despreadmiterea la medicina timisoara...dar fara succes!!! :P dak poate sami spuna cineva si mie de pe ce manuale ar trebui sa invatz,mediile cu kre se intra si orice alta informatzie....multzumesc anticipat
0

#2 Utilizator offline   avolina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-February 05

Scris 17 November 2005 - 09:54 AM

Vezi postareakinder, la Nov 16 2005, 04:49 PM, a spus:

[font=Comic Sans Ms][size=2]hello ppl!de ceva vreme caut pe toate forumurile posibile orice informatie despreadmiterea la medicina timisoara...dar fara succes!!! :P dak poate sami spuna cineva si mie de pe ce manuale ar trebui sa invatz,mediile cu kre se intra si orice alta informatzie....multzumesc anticipat

N-ar fi mai bine sa suni la facultate?afli de la sursa! sau daca esti din Timisoara du-te la ei! din cate stiu eu programa de admitere nu este gata acum ci abia la anul,avand in vedere faptul ca e luna noiembrie,mai este pana la admiterea de la anul ceva timp,asa ca mai ai rabdare.Totusi incearca sa afli de la ei mai multe informatii si bafta! :P
0

#3 Utilizator offline   kinder 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-November 05

Scris 18 November 2005 - 07:41 PM

Vezi postareaavolina, la Nov 17 2005, 11:54 AM, a spus:

N-ar fi mai bine sa suni la facultate?afli de la sursa! sau daca esti din Timisoara du-te la ei! din cate stiu eu programa de admitere nu este gata acum ci abia la anul,avand in vedere faptul ca e luna noiembrie,mai este pana la admiterea de la anul ceva timp,asa ca mai ai rabdare.Totusi incearca sa afli de la ei mai multe informatii si bafta! :unsure:

pai nu sunt din timisoara...la facultate nu prea cred k ar avea vreun rost sa incerc!si pana la anul nu invatz nimic,sau cum?mie imi trebuie ceva dupa kre sa ma ghidez.mersi mult oricum
0

#4 Utilizator offline   avolina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-February 05

Scris 19 November 2005 - 09:30 AM

Vezi postareakinder, la Nov 18 2005, 07:41 PM, a spus:

pai nu sunt din timisoara...la facultate nu prea cred k ar avea vreun rost sa incerc!si pana la anul nu invatz nimic,sau cum?mie imi trebuie ceva dupa kre sa ma ghidez.mersi mult oricum

Dupa cum ti-am zis programa de admitere cred ca se elaboreaza abia la anul,incearca totusi sa afli ce s-a dat in anii trecuti de pe internet ca sa-ti faci o idee si sa stii cam la ce sa te apuci de invatat.Spor la invatat si bafta! :unsure:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi COLPOSCOPY
GINECOLOGIE
denisoiu  1 3.697
Topic inchis cum sa-l ajut sa-si revina? buburuzalacra  10 2.338