Sa spun pe scurt: aveam doua conexiuni facute: una RDS si una Dial-up (care am facut-o cand eram la bunici de plictiseala)
acum incepuse sa ma enerveze ptr ca prea des imi aparea sa ma conectez si astazi am sters conexiunea "dial-up" iar in momentul in care am sters-o nu mi-a mai mers netul.
am sters si "rds" facand iarasi conexiunea: am bagat user si password. dar nu a mai mers imi apare Unindentified network: Limited Connectivity
imi puteti da cateva sfaturi?
este vorba despre laptop gateway unde am vista instalat (nu gasesc drivere, si nu pot baga XP, daca stiti si vreo adresa de drivere si mai bine :">)
Multumesc.
Pagina 1 din 1
Unindentified network si Limited connectivity
Scris 27 June 2009 - 07:59 PM
E posibil sa nu existe drivere pentru xp. Multe company de laptops nu au mai facut drivere pentru xp..idiotii !!!. Daca ai conexiune rds trebuie sa ai si un router la care te poti conecta. Ar trebui sa ai si un manual (nu stiu daca rds ofera stiu ca romtelecom ofera) unde sa iti spuna ce sa faci. Probleme pot fi multe si e greu sa iti dai seama de motiv...
Scris 27 June 2009 - 08:37 PM
marinaru, la Jun 27 2009, 08:59 PM, a spus:
E posibil sa nu existe drivere pentru xp. Multe company de laptops nu au mai facut drivere pentru xp..idiotii !!!. Daca ai conexiune rds trebuie sa ai si un router la care te poti conecta. Ar trebui sa ai si un manual (nu stiu daca rds ofera stiu ca romtelecom ofera) unde sa iti spuna ce sa faci. Probleme pot fi multe si e greu sa iti dai seama de motiv...
am rezolvat conexiunea. mai raman driverele...
Scris 30 June 2009 - 05:53 PM
Pai Chiki'
, de ce vrei sa revii la XP?
Te-ai uitat pe site-ul lor? De pe www.gateway.com alegi Support -> Drivers & downloads. Introduci serialul laptop-ului sau apesi pe Browse All Downloads dupa care alegi categoriile specifice laptopului tau, iar la Sistem de Operare alegi XP si apesi Display Results.
Daca n-ai gasit nimic, mai jos este un link Click Here to see these results; aici gasesti o aplicatie gtwupd.exe care face update automat la drivere. Zice ca ar fi o problema cu utilizatorii care nu sunt din SUA insa nu stiu la ce se refera. Oricum trebuie sa-ti mearga macar reteaua ca sa poata sa faca update de pe internet.
Personal, nu m-as mai intoarce la XP
.
Te-ai uitat pe site-ul lor? De pe www.gateway.com alegi Support -> Drivers & downloads. Introduci serialul laptop-ului sau apesi pe Browse All Downloads dupa care alegi categoriile specifice laptopului tau, iar la Sistem de Operare alegi XP si apesi Display Results.
Daca n-ai gasit nimic, mai jos este un link Click Here to see these results; aici gasesti o aplicatie gtwupd.exe care face update automat la drivere. Zice ca ar fi o problema cu utilizatorii care nu sunt din SUA insa nu stiu la ce se refera. Oricum trebuie sa-ti mearga macar reteaua ca sa poata sa faca update de pe internet.
Scris 01 July 2009 - 02:42 PM
abandonero, la Jun 30 2009, 06:53 PM, a spus:
Pai Chiki'
, de ce vrei sa revii la XP?
.
multumesc frumos, am sa incerc ceea ce mi-ai explicat.
vreau XP ptr ca nu-mi place Vista sau poate nu's obisnuita cu el..
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa-ti faci forumul cunoscut? | Denisée | 6 | 2.416 |
|
Google desktop | roportal | 4 | 5.691 |
|
Probleme cu speedtouch 546v6 | Sszili | 2 | 2.651 |
|