sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

ma ajuta cineva sa-i fac o farsa rea colegei de apartament? pls ceva rau... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tudor_El 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-November 05

Scris 16 November 2005 - 12:50 AM

Traiesc un calvar de vreo o luna jumate... de cand sunt la facultate,m-am mutat in Cluj cu o fata pe care o consideram pana mai nu de mult cea mai buna prietena... ne stim de multa vreme si stiam eu ca are ceva probleme cu capul, mai facea ea crize din cand in cand, dar acuma nu o mai suport.... se crizeaza din orice nimic si face isterii cum jur ca n-am vazut la nimeni in viata mea... nu va dau exemple ca spatiul e limitat :P
pe scurt, vreau sa-i fac si eu viata un chin, asa cum mi-o face ea mie, dar intr-un mod mai subtil, sa nu-si dea seama ca eu sunt in spatele necazurilor ei :crazy:
stiu ca sunt rau, dar nu se mai poate. tot timpul am lasat de la mine numai ca sa fie bine, dar acuma m-am saturat.
pentru inceput, ma gandeam sa-i pun ceva in sampon sa-i cada parul :ok: hahaha i`m evil :nea:
imi da cineva o idee ce sa-i pun? si ff important: sa nu-si dea seama -_-. poate isi ia ceva crema impotriva caderii parului si-i pun si in aia :P
daca aveti voi alte idei, eu sunt o persoana deschisa :P
0

#2 Utilizator offline   _cata 

• www.catalinpop.ro
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-September 04

Scris 16 November 2005 - 02:49 AM

Eu zic mai bine sa te muti. Cu nebunii nu e de locuit. Sincer.
0

#3 Utilizator offline   misu183 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-August 05

Scris 16 November 2005 - 09:14 AM

Eu decit sa impart un loc cu cineva care nu-l sufar mai bine plec si ma duc in lumea mea.

Metodele care intetionezi sa le aplici suna a farse de neam prost pe care obisnuiam sa le facem cind eram copii fara minte.
Am in minte citeva idei care sigur ar prinde dar ma abtin sa ti le dau ca ma fac partas la raul care-l faci unui om.
O data am facut o faza dupa care am regretat mult timp dupa aceea.
Un om normal la minte n-ar trebui sa procedeze asa mai ales ca ne spui ca vecina e putin labila psihic.
Iar faza cu samponul nu o va determina sa plece.

Parerea mea e ca mai gindeste-te inainte de face o timpenie.
Poate e mai bine sa-i gasesti o alternativa avantajoasa daca se muta fara ca ea sa se prinda ca de fapt vrei sa scapi de ea.
0

#4 Utilizator offline   aiCuraj 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 07-September 05

Scris 16 November 2005 - 01:38 PM

Daca vrei sa ii faci o farsa si vrei sa o faci sa sufere...,nu tre sa o faci sa sufere fizic...nu cred ca ai dreptu,adica eu nu as face asa ceva...eventual sa faca cu nervii...daca chiar merita!dar nici asa nu prea...fiecare primeste ce merita..oricum...,nu prea ar trebui noi sa pedepsim...(sti vb aia..razbunarea e arma prostului..acuma oricum depinde de la situatie la situatie..vezi tu ..daca crezi ca te vei simtii mai bine dupa aia..sau ca rezolvi ceva....)
Vezi tu ce faci....,eu zic ca ar trebui sa vb si tu cu ea odata klumea....si nu cred ca nu ar intelege...,daca zbiara ea zbiara si tu :P....numa vezi tu fa mai mult pe actoru sa nu ajungi si tu nebun :P..
TAKE CARE
0

#5 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 16 November 2005 - 01:43 PM

din EXPERIENTA, īti spun ca nu serveste la nimic razbunarea ta...
MAi bine te muti si peste cātiva ani o sa ti se para minor tot acest capitol. Eu ma īntreb daca ceea ce face ea nu este deja provocat de tine de fapt ? Poate e o problema la tine, e prima data cānd stai cu cineva ? :ok: :nea: :crazy: :P :P :P :"> -_-" :P
0

#6 Utilizator offline   Shiva* 

• -= Bebitza =-
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 10-September 05

Scris 16 November 2005 - 01:50 PM

Citeaza

pe scurt, vreau sa-i fac si eu viata un chin, asa cum mi-o face ea mie, dar intr-un mod mai subtil, sa nu-si dea seama ca eu sunt in spatele necazurilor ei
stiu ca sunt rau, dar nu se mai poate. tot timpul am lasat de la mine numai ca sa fie bine, dar acuma m-am saturat.
pentru inceput, ma gandeam sa-i pun ceva in sampon sa-i cada parul hahaha i`m evil

Wicked! :P
0

#7 Utilizator offline   Tudor_El 

• Ghiocel

Scris 16 November 2005 - 03:34 PM

Vezi tu ce faci....,eu zic ca ar trebui sa vb si tu cu ea odata klumea....si nu cred ca nu ar intelege...,daca zbiara ea zbiara si tu :P....numa vezi tu fa mai mult pe actoru sa nu ajungi si tu nebun :ok:..
TAKE CARE
[/quote]

Crede-ma ca am si vorbit de cateva ori cu ea ca si oamenii normali si a zis ca nu mai face crize de genu asta... dar uite ca nu s-a tinut de promisiune, ca de fiecare data cand promite ceva.
Am uitat sa va spun ceva: cu oricine se intalneste ii povesteste cat de dezordonat sunt, cat de urat ma port cu ea si cat de nesimtit sunt. Daca ar fi adevarat, n-as zice nimic, dar minte cu nerusinare. Ea e f. dezordonata, mai rau ca un baiat... asta ca sa nu zic PUTUROASA de-a dreptul. Fac curatenie mult mai mult decat ea, mai ales ca sa nu-i dau nici cel mai mic motiv de cearta. Mai sta si prietena pe la mine si - scumpa de ea - cand doarme la mine, 2-3 ore n-o mai scot din bucatarie unde spala totul si curata aragazul si face tot ce ar trebui sa faca scumpa mea colega de ap. O auzeam din camera mea cum vorbea la telefon si cate minciuni ii turna mamei sale si lu sor-sa, de ma ingrozeam si eu si prietena mea care era langa mine.
O sa ziceti ca prietena mea ma sustine si imi tine mie partea si ca ne-am facut noi o parere despre fata asta, dar mai nou si prietenele ei o ocolesc, zic ca mai nou e de-a dreptul insuportabila. Cum altfel, cand de fiecare data cand vin fetele respective la ea, li se smiorcaie ore in sir - mai ales noaptea - ca eu sunt asa si pe dincolo... bine ca "prietenele" ei sunt persoane rationale si o cunosc bine pe individa asta, fiind foste colege de ale ei de clasa, cu care ma inteleg si eu bine... mai mult sau mai putin intamplator :P, asa ca fetele respective nu numai ca nu i-au dat dreptate, ba mai mult, au venit la mine si mi-au spus ce grozavii le turna asta. Tin sa reamintesc ca acele fete ne cunosc pe amandoi foarte bine si stiu ce spun cand imi dau dreptate, deci nu eu sunt ala nebun -_- Pana si prietenul ei - care de altfel e un baiat inteligent de felul lui, dar pe care chiar nu-l inteleg de ce ii cu nebuna, pt ca si lui ii face crize de isterie si oricum ar putea sa aiba ceva mai bun - nici el nu i-a dat dreptate - am auzit un "scumpi, nu face iar de astea" si a incercat s-o ia de langa mine, dar nebuna nu si nu! ea facea spume la gura -la propriu- de am crezut ca-i turbata...

ps:stai linistit, ca acuma cand ne-am certat am strigat la ea cat am putut... ba imi venea sa-i trag una de sa nu se mai ridice... nu stiu ce m-a oprit... probabil faptul ca nu sunt o pers deloc agresiva si, oricum, s-ar opune unor principii de-ale mele, cum ca nu pot sa lovesc o fata... decat peste fund :nea:" si oricum , numai prietena mea "are parte" de loviturile mele :crazy:
0

#8 Utilizator offline   Tudor_El 

• Ghiocel

Scris 16 November 2005 - 03:47 PM

De mutat, oricum ma mut, ca n-am ce face... sper totusi sa-mi gasesc si unde in viitorul apropiat - cat mai apropiat, max o luna -. Pacat ca e contractul pe numele tatalui ei si eu nu figuraez nicaieri pe-acolo, ca ii spuneam ei ca trebuie sa se mute. Imi convenea si locul si pretul si amenajarea ap... va dati seama ca intr-o luna jumate m-am mutat cu catel si purcel - a se citi calculator si multe alte nimicuri:P -. Acuma stau - inca - in Cluj in Gheorgheni intr-un ap cu 2 camere si chiria e 75 euro de pers si vreau sa-mi gasesc ceva asemanator. E si aproape de faculta - sunt anu I la jurnalism... Daca stiti pe cineva care isi cauta coleg de ap prin zona - Marasti, Gheorgheni sau centru, mai putin Manastur sau exclus Grigorescu, va rog anuntati-ma :P sunt chiar disperat sa ma mut cat mai curand -si cu un baiat!!! :crazy: cu fata, eventuala daca are vreo 3 teste psihologice luate cu brio, dar sa fie la psihologi diferiti :nea: A, da, din care unul sa fie din strainatate :ok: ca pe atia de la noi poate sa-i mituiasca :P
eventual, dati un mail la b_tudor@zappmobile.ro. Meersi mult

ps:daca vreti imi fac si eu un control, sa fiti siguri ca nu m-am molipsit de la nebuna -_-
0

#9 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 16 November 2005 - 08:51 PM

great... :crazy: pai dak chiar vrei sa ii pui ceva in sampon, du`te la coafor si intereseaza`te de o solutie de cadere a parului :P :P
0

#10 Utilizator offline   Dunedain 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-November 05

Scris 16 November 2005 - 10:35 PM

Vezi postareaheidy_2005, la Nov 16 2005, 09:51 PM, a spus:

great... :crazy: pai dak chiar vrei sa ii pui ceva in sampon, du`te la coafor si intereseaza`te de o solutie de cadere a parului :P :P

gem coafoarele de solutii de cadere a parului!!! :nea: :ok: -_- :P
roportal..eu te inteleg ca ai nevoie de toata fauna si mai ales de o anumita parte ca sa se umfle traficul.Dar nu ar prinde rau un test de minima inteligenta cand dati acces pe forum-ul asta :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Cea mai buna sursa de amuzament Alethia  27 6.555
Topic inchis Ce n-a vazut Parisul? Amarena  21 7.471