Rautati? Neah…
Scris 25 June 2009 - 06:17 PM
Uneori oamenii sunt rautaciosi, aparent fara motiv, care simt nevoia de a starni certuri si conflicte in ideea ca numai asa se intampla ceva palpitant. Din ceea ce am observat, oamenii au reactii previzibile cand sunt confruntati cu rautatile celorlalti: fie trateaza cu indiferenta conflictul si se fac ca ploua, fie se aprind si raspund cu aceeasi moneda.
Desigur, atunci cand esti pus in situatii conflictuale exista diverse modalitati de a te manifesta.
Deci cum este cel mai bine sa reactionam?
Desigur, atunci cand esti pus in situatii conflictuale exista diverse modalitati de a te manifesta.
Scris 25 June 2009 - 06:20 PM
Intr-un mod in care te asiguri ca nu vei fi prins si persecutat de lege
Scris 25 June 2009 - 06:24 PM
Depinde de situatie. Daca esti pus in situatia sa-ti aperi drepturile sau pe ale cuiva in nevoi - lupti pana la moarte!
Daca e vorba de un neica nimeni cu chef de cearta singur si disperat dupa atentie - il ignori si-i zambesti in timp ce pleci.
Daca e vorba de un neica nimeni cu chef de cearta singur si disperat dupa atentie - il ignori si-i zambesti in timp ce pleci.
Scris 25 June 2009 - 06:33 PM
Citeaza
Depinde de starea de spirit...cand mi-e prea lene ignor, iar cand am chef ripostez. Dar niciodata nu ma iau la impins, daca risc sa ies sifonata.
Scris 25 June 2009 - 06:35 PM
Zilele trecute am reactionat la niste situatii intr-un fel in care stiu ca nu ma reprezinta. Si acum ma intreb de ce am reactionat asa: stres, cedare nervoasa... pentru ca, in multe situatii conflictuale incerc sa reactionez cu calm si ratiune.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un mic ajutor | Maoq | 0 | 203 |
|
Mare e gradina Domnului !
si diversa... |
stupid_me | 15 | 1.084 |
|
Credit bancar in functie de zodie | Aseneth | 23 | 1.774 |