sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

In Austria cu cainele. Ce parere aveti de hotelurile de caini? Plec in Austria. Trebuie sa-mi iau si cainele. Hotel de caini? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   George_popescu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 25-June 09

Scris 25 June 2009 - 04:15 PM

Salutare,

Urmeaza sa plec cu sotia in concediu, practic primul concediu dupa 5 ani de tras pentru al tarii viitor. Ca urmare ne-am gandit sa ne rasfatam si merge in Austria intr-un loc recomandat de catre prieteni ca fiind foarte misto ...dar cum nimic nu e perfect, avem o problema.

Nu este permis accesul cu animale in hotel,iar noi il avem pe Lord ,un lup alsacian, care este ca si copilul nostru si de 7 ani suntem practic nedespartiti. Din pacate am aflat dupa ce am cumparat biletele de aceasta problema, pe e alta parte de dus oricum ne-am fi dus pentru ca nu se poate, mai trebuie sa te mai si evadezi din Romania.

Nu cred insa ca as putea sa stau prea impacat sufleteste fara sa-l stiu pe Lord in siguranta ca urmare m-am gandit sa il las la un hotel de caini. Ce parere aveti sunt hotelurile de caini o alegere buna?
0

#2 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 25 June 2009 - 04:20 PM

Va puteti informa la hotelul unde veti fi cazati despre un loc special amenajat pentru animale de companie,sunt sigura ca va vor da detalii cu placere.
In Austria,il poti lasa cu toata increderea pe Lord la un hotel de animale,iar asa va puteti petrece timpul cu el,cand nu sunteti la hotel.Atentie foarte mare insa,a nu se lasa liber,fara lesa,amenzile sunt usturatoare.
Concediu placut!!
0

#3 Utilizator offline   Isis_27 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 25 June 2009 - 04:29 PM

Depinde de hotel...eu am o prietena care si-a lasat cainele la un astfel de hotel si l-a luat inapoi bolnav(dupa ce platise si o gramada de bani).Venise incontact cu altiibolnavi.E o loterie...depinde ce noroc aveti.
0

#4 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 25 June 2009 - 04:33 PM

Eu nu-nţeleg de ce-i zice "HOTEL". Nu ştiu cum e-n străinătate, da' aici sunt doar nişte padocuri, iar între 4 pereţi îi lasă doar arareori.
0

#5 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 25 June 2009 - 04:35 PM

Vezi postareaIsis_27, la Jun 25 2009, 04:29 PM, a spus:

Depinde de hotel...eu am o prietena care si-a lasat cainele la un astfel de hotel si l-a luat inapoi bolnav(dupa ce platise si o gramada de bani).Venise incontact cu altiibolnavi.E o loterie...depinde ce noroc aveti.

sa nu-mi zici ca-n norge :think:
mie-mi cer carnetele de sanatate unde se atesta ultimul control la vet, control ce trebuie facut cu max 1 luna inainte de cazare.
0

#6 Utilizator offline   Ropo78 

• Ghiocel
  • Grup: Members

Scris 25 June 2009 - 04:53 PM

Vezi postareaBlueSugar, la Jun 25 2009, 05:20 PM, a spus:

Va puteti informa la hotelul unde veti fi cazati despre un loc special amenajat pentru animale de companie,sunt sigura ca va vor da detalii cu placere.
In Austria,il poti lasa cu toata increderea pe Lord la un hotel de animale,iar asa va puteti petrece timpul cu el,cand nu sunteti la hotel.Atentie foarte mare insa,a nu se lasa liber,fara lesa,amenzile sunt usturatoare.
Concediu placut!!

Da.. macar in Austria poate sunt mai prietenosi ca in Romania daca intrebi te poti trezi cu reactii neasteptate :think:). Am mai auzit ceva de amenzi.... e bine sa fii cu ochii in patru

Aceasta postare a fost editata de Ropo78: 25 June 2009 - 04:59 PM

0

#7 Utilizator offline   Moonstone 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-June 09

Scris 25 June 2009 - 05:02 PM

eu il las la o pensiune canina, an de an de 5 ani incoace. sunt foarte multumita si o recomand intotdeauna cu toata inima. sunt oameni de treaba acolo, nu-si bat joc de caini, in timp dupa ce-i cunosti iti dai seama ca n-ai fi putut sa faci o alegere mai buna. tocmai din cauza asta s-ar putea sa nu prea gasesti loc, rezervarile se fac cu luni de zile inainte, dar incearca, poate ai bafta

uitasem:) , pensiunea e Tara's vet, gasesti pe net adresa si nr de tel
0

#8 Utilizator offline   George_popescu 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 June 2009 - 05:11 PM

Vezi postareaBlueSugar, la Jun 25 2009, 05:20 PM, a spus:

Concediu placut!!

Mersi mult de info... sper sa fie in regula. Ai fost vreodata in Austria si imi poti recomanda ceva concret?
Am gasit site-ul asta (www.austria-incoming.ro) - pare a fi ceva oficial... o sa ma mai uit sa gasesc info da stii cum e...
e super tare sa gasesti pe cineva care s-a mai confruntat cu aceeasi problema. Nu am ales nici zona, dar sigur nu o sa fie Viena. Nu stiam de amenzi... prinde bine :think:

Vezi postareaIsis_27, la Jun 25 2009, 05:29 PM, a spus:

Asta ma ingrijoreaza si pe mine... as prefera sa stiu ca e un loc recomandat de cineva, nu gasit intamplator.... sa ma trezesc cu cine stie ce probleme. Il mai lasam la ai mei dar cum plecam cu totii in concediu va trebui sa gasesc o solutie de incredere....

Vezi postareatratra, la Jun 25 2009, 05:33 PM, a spus:

Eu nu-nţeleg de ce-i zice "HOTEL". Nu ştiu cum e-n străinătate, da' aici sunt doar nişte padocuri, iar între 4 pereţi îi lasă doar arareori.

Din ce am inteles si hotelurile astea de caini se clasifica in toate felurile... nu e o probleme cat o sa platesc... important e sa fie in siguranta. Poate in Austria gasesc mai multe astfel de hoteluri dar e deja un foarte mare stres pentru noi intreaga poveste...
0

#9 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 25 June 2009 - 05:16 PM

Apropo,daca luati totusi cainele cu voi,aveti grija la buletinul de sanatate,trebuie stampilat de medic,cu cel mult o luna inaintea plecarii,altfel nu il va primi la nici un hotel acolo.
Date concrete nu am,pentru ca nu stiu locatia ta.Dar in rest,in general eu sunt multumita de toate serviciile oferite in Austria.Inclusiv cele hoteliere pentru animale.

LE:Si insist,daca sunati la hotelul la care sunteti voi cazati si le explicati problema,sunt sigura ca ei vor veni cu un aranjament potrivit.Ai incredere,sunt oameni civilizati,nu or sa-ti tranteasca telefonul in nas.

Aceasta postare a fost editata de BlueSugar: 25 June 2009 - 05:18 PM

0

#10 Utilizator offline   George_popescu 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 June 2009 - 05:19 PM

Vezi postareaMoonstone, la Jun 25 2009, 06:02 PM, a spus:

eu il las la o pensiune canina, an de an de 5 ani incoace. sunt foarte multumita si o recomand intotdeauna cu toata inima. sunt oameni de treaba acolo, nu-si bat joc de caini, in timp dupa ce-i cunosti iti dai seama ca n-ai fi putut sa faci o alegere mai buna. tocmai din cauza asta s-ar putea sa nu prea gasesti loc, rezervarile se fac cu luni de zile inainte, dar incearca, poate ai bafta

uitasem:) , pensiunea e Tara's vet, gasesti pe net adresa si nr de tel

Super... mersi mult de ajutor. O sa caut si sper sa si rezolv. Oricum sunt cu ochii in patru si orice informatie imi e de folos.

Vezi postareatratra, la Jun 25 2009, 05:33 PM, a spus:

Din ce am inteles si hotelurile astea de caini se clasifica in toate felurile... nu e o probleme cat o sa platesc... important e sa fie in siguranta. Poate in Austria gasesc mai multe astfel de hoteluri dar e deja un foarte mare stres pentru noi intreaga poveste...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse