sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Intrebare... ... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cimilcosmin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-November 08

Scris 24 June 2009 - 04:55 PM

Salutare la toti! Nustiu daca scriu topicul unde trebuie dar as avea nevoie de putin ajutor. Am auzit ca mutli oameni chiar si adolescenti fac bani din siteul lor sau din blog prin reclame. Totusi nu prea inteleg aceasta varianta, dar am citit si topicuri unde la 16-17 ani "au bani de ii enerveaza".Personal am 15 ani, urmand ca peste 5 luni sa fac 16 ani, si as dori si eu sa stiu daca se poate...am vazut ca sunt hosturi si domenii gratis, cel putin asa am auzit, unde poti gazdui un site(blogurile din cate stiu sunt gratis). Daca ma puteti ajuta in legtura cu ce am spus mai sus as fi recunoscator. Sper ca am fost inteles. Multumesc.
0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 24 June 2009 - 05:10 PM

Vezi postareacimilcosmin, la Jun 24 2009, 05:55 PM, a spus:

Salutare la toti! Nustiu daca scriu topicul unde trebuie dar as avea nevoie de putin ajutor. Am auzit ca mutli oameni chiar si adolescenti fac bani din siteul lor sau din blog prin reclame. Totusi nu prea inteleg aceasta varianta, dar am citit si topicuri unde la 16-17 ani "au bani de ii enerveaza".Personal am 15 ani, urmand ca peste 5 luni sa fac 16 ani, si as dori si eu sa stiu daca se poate...am vazut ca sunt hosturi si domenii gratis, cel putin asa am auzit, unde poti gazdui un site(blogurile din cate stiu sunt gratis). Daca ma puteti ajuta in legtura cu ce am spus mai sus as fi recunoscator. Sper ca am fost inteles. Multumesc.

Un website, pentru a putea produce bani, are nevoie de vizitatori, mulţi, foarte mulţi vizitatori. Cel mai simplu website, e un blog, unde scrii orice, dar să fie "orice" serios, şi la obiect, cu subiecte care să fie căutate, că altfel, vizitatorii nu au ce vedea, şi dacă nu găsesc ce caută, nu mai accesează site-ul. Cum ai spus şi tu, blog-urile sunt gratuite, şi pot fi instalate uşor. Īnsă, este recomandat să nu foloseşti un host gratuit, pentru că are limitări din toate punctele de abordare.

Cum am spus : pentru a cāştiga oarişce bani cu un site, trebuie ca acesta să fie foarte vizitat, lucru realizat prin conţinutul bun. Cel mai bun conţinut, e cel īn limba engleză, pentru că, engleza e cea mai folosită limbă pe Internet. Nici aici nu e greu : scrii conţinutul de o pagină, īn romāneşte, şi īl traduci cu Google Translate, după care, ajustezi textul, să fie corect, pentru că Google nu prea traduce bine.

Apoi, după ce ai un astfel de website, pui pe el fie AdSense de la Google, fie bannere, sau, link-uri de la programele afiliate. Astea sunt cele mai utilizate metode de a cāştiga. De undeva, din astea trei posibilităţi, tot vor veni bani.
0

#3 Utilizator offline   cimilcosmin 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 June 2009 - 01:08 AM

Multumesc lupini, daca mai aveti alte pareri nu ezitati sa postati:P
0

#4 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 26 June 2009 - 06:29 PM

Ai mai putea face bani punand pe site-ul tau un buton Paypal Donate.
0

#5 Utilizator offline   cimilcosmin 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 June 2009 - 06:42 PM

Bun...am cam inteles....dar nu inteleg ceva:P Cum primesc banii? Trebuie neaparat card anume cum e Paypal sau merge si cel de alocatie? Poate e o intrebare tampita,(scuze expresia) dar vreu sa aflu, ca din greseli invatam:). ThX

Aceasta postare a fost editata de cimilcosmin: 26 June 2009 - 06:42 PM

0

#6 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 26 June 2009 - 08:52 PM

Nu merge cu orice card :cry: . Cel mai de succes pare a fi Visa Electron (sau similar), indiferent de banca :lol: . Uite un articol interesant despre cardurile care accepta sau nu, extrageri paypal: http://www.subtire.com/2007/12/20/society-...umperi-on-line/

Aceasta postare a fost editata de abandonero: 26 June 2009 - 08:53 PM

0

#7 Utilizator offline   cimilcosmin 

• Boboc
  • Pip

Scris 26 June 2009 - 11:10 PM

Vezi postareaabandonero, la Jun 26 2009, 09:52 PM, a spus:

Nu merge cu orice card :cry: . Cel mai de succes pare a fi Visa Electron (sau similar), indiferent de banca :lol: . Uite un articol interesant despre cardurile care accepta sau nu, extrageri paypal: http://www.subtire.com/2007/12/20/society-...umperi-on-line/

Da, inteleg, dar la varsta mea de 15 ani am voie sa fac card si sa ma inregistrez la Paypal?asta nu inteleg. Sau daca merge sa inregistrez cardul de alocatie de la raifaisen ... am vazut ceva p acolo cu raifaisen.
0

#8 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 June 2009 - 12:41 PM

Vezi postareacimilcosmin, la Jun 27 2009, 12:10 AM, a spus:

Da, inteleg, dar la varsta mea de 15 ani am voie sa fac card si sa ma inregistrez la Paypal?asta nu inteleg. Sau daca merge sa inregistrez cardul de alocatie de la raifaisen ... am vazut ceva p acolo cu raifaisen.

Din cāte īmi amintesc eu, cānd mi-am făcut cont PayPal, nu mi s-a cerut să menţionez vārsta, dar, poate nu-mi amintesc eu bine. Cardul de alocaţie e īn lei, iar pentru a avea cont PayPal, e nevoie de un cont īn euro sau dollari, cu care să poţi face tranzacţii internaţionale prin intermediul serviciului de Internet Banking al băncii. Acest serviciu e un cont online, cu un username şi o parolă, unde, după ce īţi faci contul PayPal, şi se va trimite un cod de activare la 3 sau 4 zile după crearea contului. După ce contul PayPal e astfel activat, e nevoie ca acesta să fie transformat din Unverified īn Verified. Asta se face prin transferarea către PayPal a 1,5 euro din contul bancar, sumă care ţi se va restitui imediat după ce contul devine Verified.
Trebuie să ai pe cineva care să poată deschide un cont bancar internaţional, şi nu e greu, pentru că sunt bănci care deschid conturi şi cu 1 euro.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 27 June 2009 - 01:37 PM

0

#9 Utilizator offline   cimilcosmin 

• Boboc
  • Pip

Scris 27 June 2009 - 02:13 PM

Bun, deci concluzia...cand creez cont la paypal nu trebuie versta, am verificat si nu a trebuit, imi trebuie pe cineva +18 sa imi deschida cont bancar international la orice banca...inregistrez cardul pe paypal, unde imi va lua temporar 1.5 euro, si cam atat?:cry:

Aceasta postare a fost editata de cimilcosmin: 27 June 2009 - 02:14 PM

0

#10 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 28 June 2009 - 01:42 PM

Vezi postareacimilcosmin, la Jun 27 2009, 03:13 PM, a spus:

Bun, deci concluzia...cand creez cont la paypal nu trebuie versta, am verificat si nu a trebuit, imi trebuie pe cineva +18 sa imi deschida cont bancar international la orice banca...inregistrez cardul pe paypal, unde imi va lua temporar 1.5 euro, si cam atat?

Da, cam atāt. Şi, mult succes īn ce vrei să faci !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi www.tarantule-romania.ro - site tarantule
Tarantule si scorpioni
Gratian_666  2 1.776
Replici noi Un mic sfat va rog? Serelius  2 3.396
Replici noi The Sims Virtual Romania
Un site romanesc pentru sims
CristiPalidu  0 491
Replici noi S-a lansat "Anunturi Roman" - www.anunturi-roman.ro Micro2000  1 1.275
Replici noi situl meu
doresc ca sa invat sa il fac frumos vreu sfaturi
zvartoshu  3 2.753