iasomiam, la 21 March 2012 - 02:15 PM, a spus:
Incarcatura virala: 486 copii ADN HVB/ml (2.69 log copii ADN HVB/ml ); 143 UI/ml (2.16 log UI/ml ).
Sensibilitatea metodei : 51 copii ADN HVB/ml ( 1.71 log copii ADN HVB/ml ); 15 UI/ml (1.17 log UI/ml)
In cazul tau viremia este detectabila si are valaorea de 486 copii ADN HVB/ml (2.69 log copii ADN HVB/ml ); 143 UI/ml (2.16 log UI/ml)
Referitor la analizele de acuma 6 luni, e posibil ca sa fi fost la alt laborator si sa fi avut o alta sensibilitate ? (Nedetectabil nu insemna naparat 0, insemna ca incarctura virala este sub sensibilitatea aparatului, aceasta poate fi oriunde in intervalul 0 - valaarea sensibilitatii)
Referitor la grasimi. Din ce stiu eu, si sa ma corecteze cineva daca nu stiu bine, trigliceridele refleca mai mult cantiatatea de grasimi pe care o maninci, colesterolul reflectind mai mult cantitatea de grasimi care se afla in corp. Colesterolul nu potae fi bine interpretat atita timp cit nu este exprimat ca LDL si HDL, (LDL marit fiind o posibila problema, HDL marit nefiind nici o problema). 75% din colesterol (nu stiu daca este vorba si de HDL si de LDL) este produs in ficat si nu neaparat metabolizat din mincare.
Oricum pt scaderea coleterolului este indicat atit un regim fara grasimi ct si sport dar este un subiect de discutat cu medicul (nu neaparat cel de la infectioase)
sanatate tuturor!
Aceasta postare a fost editata de 4est: 21 March 2012 - 03:05 PM