sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cusutul pe etamina (nu goblen, ceva cu stil liber si mai putin cizelat) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Finnian 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 23 June 2009 - 05:10 AM

Mai face cineva...? Eu una n-am invatat sa cos un goblen propriu-zis, m-am obisnuit sa cos fara un stil anume. O sa postez mai tarziu niste imagini cu ce am facut; oricum ale mele sunt jalnice pe langa un goblen adevarat. Dar tot e un hobby frumos.
0

#2 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 23 June 2009 - 07:44 AM

Si eu am facut cand eram gravida....am trei goblenuri care le-am inramat si le am in casa. Sunt cu motive florale si de dimensiuni mici. Mai nou am vazut intr-un magazin truse foarte frumoase, cu ace, atze in mii de culori, degrade sau uni, panza pe care sa cosi, fotografia cu cusatura finala, foarte fain.
0

#3 Utilizator offline   Finnian 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 23 June 2009 - 08:13 AM

Vezi postareaSomesh, la Jun 23 2009, 06:44 AM, a spus:

Si eu am facut cand eram gravida....am trei goblenuri care le-am inramat si le am in casa. Sunt cu motive florale si de dimensiuni mici. Mai nou am vazut intr-un magazin truse foarte frumoase, cu ace, atze in mii de culori, degrade sau uni, panza pe care sa cosi, fotografia cu cusatura finala, foarte fain.

Tare... si ale mele sunt de dimensiuni mici. Umblu mereu dupa culori; foarte rar le gasec pe undeva.
0

#4 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 23 June 2009 - 08:17 AM

Mama mea coase si pe etemani..si goblen.depinde ce ii trece prin cap.Sincer e nevoie de multa rabdare si atentie pentru a face asa ceva.Eu una nu credca as fi in stare,dar oricum sunt fascinata de ce vad ca iese din mana mamei mele.Are cateva cu Isus,apoi cu lacul lebedelor,si cateva cu motive florale...preferatul meu e lacul lebedelor :think:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi metoda Balducci Alice  6 2.134
Replici noi chirii eoz  2 1.846
Replici noi integrame argv  2 4.726
Replici noi Atasamente Am de vanzare un cutit pentru un montanist dur ca stanca silvet  11 4.557
Replici noi DESENE-DIN LITERE , CIFRE Alina1999  0 3.511