sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

de ce primul baiat nu se uita niciodata? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 17 November 2005 - 02:11 PM

Vezi postareaDunedain, la Nov 17 2005, 02:04 PM, a spus:

Dulcica..nu sari parleazu'.te stiam un copil model.Ce nu mai intelegi metaforele? :rock: Nu mai profita ca spre deosebire de altii stii sa te exprimi in limba romana.

Eu tot o metafora am folosit. Si daca sar parleazu, ce crezi ca se intampla? I'm not afraid :unsure:

Aceasta postare a fost editata de Dulcica: 17 November 2005 - 02:11 PM

0

#22 Utilizator offline   Observ 

• Moca
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 04-October 05

Scris 17 November 2005 - 02:54 PM

Bun, sa revenim la oile noastre...
Prima noapte, fie ea de dragoste sau de sex e greu de uitat, totusi depinde de multe variabile.... Eu stiu k pe a mea nu o sa o uit cel putin inca o vreme de aici in colo, probabil peste cativa ani, nu o sa mi-o mai aduc aminte, tocmai din cauza ca oamenii sunt "binecuvantati" cu "uitarea". Oricum.... intotdeauna prima experienta, indiferent ca e vorba de sex, dragoste, sau orice altceva care iti face placere, isi pune amprenta pe unele parti din comportamentul tau. Eu asa cred :unsure:

Aceasta postare a fost editata de observ: 17 November 2005 - 02:59 PM

0

#23 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 23 November 2005 - 04:12 PM

Vezi postareaobserv, la Nov 17 2005, 04:54 PM, a spus:

Bun, sa revenim la oile noastre...
Prima noapte, fie ea de dragoste sau de sex e greu de uitat, totusi depinde de multe variabile.... Eu stiu k pe a mea nu o sa o uit cel putin inca o vreme de aici in colo, probabil peste cativa ani, nu o sa mi-o mai aduc aminte, tocmai din cauza ca oamenii sunt "binecuvantati" cu "uitarea". Oricum.... intotdeauna prima experienta, indiferent ca e vorba de sex, dragoste, sau orice altceva care iti face placere, isi pune amprenta pe unele parti din comportamentul tau. Eu asa cred :P

I agree observ ;) :P
0

#24 Utilizator offline   Kaleidoscope 

• Dark Angel
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 12-September 05

Scris 23 November 2005 - 08:12 PM

Vezi postareatao_bo55, la Nov 14 2005, 11:00 PM, a spus:

de ce primul baiat din viata unei fete nu se uita niciodata? prietena mea de exemplu a fost virgina cand am intalnit`o. acum imi spune k sunt si voi fii mereu in inima si in mintea mea. dc nu se uita niciodata primul baiat si implicit prima iubire?????? :P :P

Stai linistit, ca timpul le rezolva pe toate. Nu se pune problema ca te va uita, daca esti prima ei iubire si experienta sexuala, nu va uita acest lucru. Isi va aminti mereu de tine, mai ales daca a fost o experienta placuta, vei avea un loc in inima ei, dar nu inseamna ca asta o va marca neaparat. In timp vei fi doar o amintire frumoasa, sper!
Prima mea iubire a venit tarziu, nu a fost si prima experienta sexuala. Un lucru stiu sigur. Faptul ca am iubit si pe cine am iubit, nu uit, dar prima data cand am facut sex e o amintire ceva mai superficiala.
In concluzie, primul baiat cu care ai facut sex se poate uita, primul baiat pe care l-ai iubit, nu! Chiar daca a fost o experienta neplacuta, tot se "imprima" in minte si in suflet, acel moment cand ai simtit ca iubesti si implicit faci legatura cu persoana pentru care ai simtit asta! Cat despre sex, in timp, dupa ce experienta sexuala se mareste nu prea iti mai amintesti despre "prima data" decat poate ca si comparatie, ca sa iti amintesti acea senzatie de atunci. De cele mai multe ori prima experienta sexuala e neplacuta, multe emotii, complexe, lipsa de relaxare. Nu prea ai timp sa constientizezi exact ce se intampla.
Deja dezvolt prea mult ideea... ;)
0

#25 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 24 November 2005 - 10:49 AM

Nici eu nici iubita mea nu ne-am putut uita. Desi am avut alte relatii ne iubeam in continuare. Si intr-o zi ne-am cautat si ne-am marturisit iubirea. Acum vrem sa ne casatorim.
0

#26 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 24 November 2005 - 11:44 AM

Vezi postareathunami, la Nov 24 2005, 09:49 AM, a spus:

Nici eu nici iubita mea nu ne-am putut uita. Desi am avut alte relatii ne iubeam in continuare. Si intr-o zi ne-am cautat si ne-am marturisit iubirea. Acum vrem sa ne casatorim.

woooowwww ;) si dupa casatorie se va intampla tot asa ?? :P soorry nu voiam sa fiu rea , dar nici nu m-am putut abtzine :P
0

#27 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 24 November 2005 - 01:30 PM

Vezi postareathunami, la Nov 24 2005, 12:49 PM, a spus:

groovy baby :P :P
0

#28 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 24 November 2005 - 01:40 PM

Vezi postareathunami, la Nov 24 2005, 10:49 AM, a spus:

Unii ar spune ca sunteti exceptia care confirma regula, in ceea ce priveste iubire adevarata, sincera , totala. Eu zic ca asa trebuie sa fie, e normal! E superba viata cand o privesti asa, felicitari. :P
0

#29 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 24 November 2005 - 03:18 PM

Vezi postareaJoanna, la Nov 24 2005, 01:44 PM, a spus:

woooowwww ;) si dupa casatorie se va intampla tot asa ?? :P soorry nu voiam sa fiu rea , dar nici nu m-am putut abtzine :P

Nu ai nici o vina, nu ne cunosti! Eu am evoluat suficient ca sa imi pot controla viata. Ea se teme ca ar putea fi ia rprobleme. E firesc. Ne casatorim pentru a fi alaturi la bine si la rau. Eu ma simt pregatit pentru asta.

Vezi postareaDulcica, la Nov 24 2005, 03:40 PM, a spus:

Unii ar spune ca sunteti exceptia care confirma regula, in ceea ce priveste iubire adevarata, sincera , totala. Eu zic ca asa trebuie sa fie, e normal! E superba viata cand o privesti asa, felicitari. :doh:

Iti doresc sa ajungi sa poti sa il atingi pe celalalt cu sufletul. Iubirea la acest nivel e sublima. Iubesc si plang ca un copil in fata acestui sentiment sublim. Nu eram asa, dar am inteles... Eu spun ca ceilalti sunt exceptia!
0

#30 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 24 November 2005 - 04:12 PM

Vezi postareathunami, la Nov 24 2005, 05:18 PM, a spus:

Iti doresc sa ajungi sa poti sa il atingi pe celalalt cu sufletul. Iubirea la acest nivel e sublima. Iubesc si plang ca un copil in fata acestui sentiment sublim. Nu eram asa, dar am inteles... Eu spun ca ceilalti sunt exceptia!

si noi spunem k este invers. :P de fapt, cred k ai mare dreptate. s`ar putea sa ajung si eu la acest nivel de "iubire sublima" cum ii spui tu, in curand. dar asta numai dak mi s permite :P
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ce s-a intamplai cu " SI AU TRAIT FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI"?
.....Andropauza sa fie "vinovata" ?
mița  13 5.393
Replici noi ma poate ajuta cineva?as vrea sa primesc niste raspunsuri...
in legatura cu sexul
adutza^  1 1.693
Topic inchis Diferenta de varste
topic combinat
BonJovi  274 18.993
Topic inchis cum ne dam seama daca si ei ne iubesc... pisi_love  16 16.522
Hot Topic (New) dragostea adevarata.... dollce  49 10.492