de ce primul baiat nu se uita niciodata?
Scris 14 November 2005 - 11:00 PM
Scris 14 November 2005 - 11:03 PM
tao_bo55, la Nov 15 2005, 01:00 AM, a spus:
probabil k tipa cu care ai fost u kiar te`a iubit(si te iubeste) si ai fost primul barbat si prima iubire totodata....de unde se intelege si sentimentul....
Scris 15 November 2005 - 07:07 AM
Scris 15 November 2005 - 10:31 AM
Si acela va fi acel "primu" pe care nu il va uita!
Acuma depinde f mult de fiecare!de conceptiile lui(ei)pt ca oricum consider ca nu se va uita niciodata prima data
Eu pe prietenea de care v-am spus chair o inteleg pt ca a tinut cat de cat la tipu ala,a stiut ca e ok...ca va avea grija de ea....si a simiti ca a fspt momentul oportun.Decat sa fie ea indragostita de unu care sa isi bata jocde ea,m-ai ales ca la fete nu e chair usor primele dati.....,oricum...fiecare cu alegerea lui(ei)
Scris 15 November 2005 - 01:04 PM
Acum el e cu o tipa de mai mult de un an! si cand ii vad impreuna ma simt putin ciudat........si chiar nu stiu de ce......cateodata stau si ma gandesc la faptul k se putea sa fiu eu langa el si nu acea fata........cateodata regret k nu l-am iertat.......k nu am trecut peste faptul k ma inselase!!!.............si totusi incerc sa fiu realista.....nu va ramane decat prima iubire....pe care nu o voi uita......
Scris 15 November 2005 - 02:01 PM
Asa cum ne spunea si AICURAJ.."este vorba de treaba aia rusinoasa"!Si atunci...cum sa se uite?Dar ce,nu are pic de rusine????dar ce credeti voi,ca baietii..si mai ales primii,se uita asa..oriunde???
Scris 15 November 2005 - 04:43 PM
Scris 15 November 2005 - 05:23 PM
E ceva special.. cu care te intalnesti doar odata... prima data si gata..
Poate ca or fi mai bune urmatoarele nici nu ma indoiesc.. dar nu se compara experientza traita... si bataia fluturasilor din stomac..
Scris 15 November 2005 - 08:15 PM
hmmm, prima iubire, a fost foarte frumos numai ca s-a terminat prost, ....dar inca mai exista ceva , cand il vad ma incearca un sentiment de liniste , nu stiu , cred ca nu se poate explica in cuvinte....eu acum sunt casatorita iar pe primul prieten nu l-am mai vazut de foarte multa vreme
Scris 15 November 2005 - 09:49 PM
parerea mea
numa bine
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce ati raspunde la urmatoarea intrebare | deutza_87me | 55 | 6.604 |
|
minciuni credibile | Lacusta_Neagra | 38 | 12.036 |
|
ea m-a parasit
si nu stiu de ce |
mr.kairo | 41 | 11.518 |
|
pers neinvitate care apar in timp ce voi facetzi sex...
ce parere avetzi de parinti rude, care va surprind... |
k3k3 | 10 | 5.504 |
|
Chestionar:
relatia moderna
unu'(a)pt. sex, cu altu'(a) la inghetata |
Victor Apostu | 18 | 8.309 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis