sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Neo-nazismul Va ingrijoreaza, in contextul crizei economice? Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   silvet 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-March 08

Scris 23 June 2009 - 08:13 AM

Vezi postareaWinoStonehead, la Jun 23 2009, 04:12 AM, a spus:

Pai da man, da' tu nu vezi ca astia sunt cu capu' ?
Pai astia au cu toata lumea, cu tigani, cu romani, cu bulgari, cu evrei ...

Eu m-am referit la problema tiganilor pentru ca pe asta o cunosc.
Am discutat acum circa 7-8 luni cu un prieten tigan (care e mai negru-ce-i drept) si mi se plangea ca pe unde se duce sa se angajeze se uita lumea la el si il refuza. De aceea spun ca sunt multi care se dau democrati dar de fapt sunt rasisti pur sange. Pai ia gandeste-te tu daca s-ar duce sa se angajeze la o banca, cam cum s-ar uita la el. Aici pe forum este usor sa te dai in spectacol si sa fi iubitor de oameni, iar cand e de luat o decizie in viata - sa discriminezi (ma refer in general, nu la tine).

Baiatul asta despre care am mentionat nu a facut puscarie sau sa fi avut alte probleme, insa nu are decat 10 clase. Eu i-am spus ca trebuie sa termine liceul.

Referitor la faptul ca i-am numit ciori pe tiganii aia ... pai hai sa vorbim pe bune ... daca se ia un tigan de mine pe strada ... si ii povestesc dupa aceea unui prieten incidentul, cum ii spun ? Ca am avut probleme cu un cetatean de etnie rroma ? Tu asa ai face ? Nu prea cred. I-ai spune ca s-a luat un tigan (sau o cioara) de tine ... dar asta este ipocrizie adevarata, sa nu recunosti acest lucru. Astia sunt de fapt oamenii cei mai periculosi.
0

#22 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 23 June 2009 - 08:20 AM

Vezi postareasilvet, la Jun 23 2009, 07:13 AM, a spus:

Nu. Faptul ca i-ai numit asa mi se pare gresit. Daca s-ar lua cineva degeaba de mine pe strada, cum des se intampla in Romania, ii spun pur si simplu BOU, indiferent de etnie.
Iar despre cei dusi cu capul...da, asta cred si eu, ca sunt dusi de tot. Si uite ca unii inca ii voteaza si ajung in parlamentul european! Nick Griffin, membru BNP, a reusit asta. De asta zic ca ma ingrijoreaza, pentru ca ii voteaza lumea.

Aceasta postare a fost editata de WinoStonehead: 23 June 2009 - 08:20 AM

0

#23 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 23 June 2009 - 08:20 AM

Mda.....ai uitat ca avem si noi ND care e o miscare neonazi in toata regula. Daca te prinde unul din ala pe strada,ce zici? Ca m-a batut unul...?.. :think:
0

#24 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2009 - 08:25 AM

Vezi postareaKahila, la Jun 23 2009, 07:20 AM, a spus:

Mda.....ai uitat ca avem si noi ND care e o miscare neonazi in toata regula. Daca te prinde unul din ala pe strada,ce zici? Ca m-a batut unul...?.. :think:

De ce sa se apuce unul de la Noua Dreapta sa dea in femei, asa, degeaba? Oricum, ii consider de aceeasi teapa cu toti neo-nazistii. Doar sustin ca sunt urmasi ai legionarilor, pe care ii respecta si ii slavesc. Dar nu am auzit sa fie luati in serios in Romania; unii nici nu au auzit de partidul asta.

Aceasta postare a fost editata de WinoStonehead: 23 June 2009 - 08:25 AM

0

#25 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2009 - 08:28 AM

ND sunt niste epigoni. De ce nu ar da in femei? Le-ar fi frica? :think:
Nici Hitler nu afost luat in serios,numai ca la noi nu se recunoaste ca e neonazi, se foloseste termenul de "nationalist".
0

#26 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2009 - 09:04 AM

Vezi postareaKahila, la Jun 23 2009, 07:28 AM, a spus:

ND sunt niste epigoni. De ce nu ar da in femei? Le-ar fi frica? :think:
Nici Hitler nu afost luat in serios,numai ca la noi nu se recunoaste ca e neonazi, se foloseste termenul de "nationalist".

E drept. Si nu numai in Romania. Multi neo-nazisti se ascund sub deviza de "nationalisti". Uite-i pe cei din UK de exemplu, se declara nationalisti, desi nu exista o natiune! Exista natiunea engleza, pe care ei o reprezinta, altfel, partidele reprezentand celelalte regiunii ale UK, ca Plaid Cymru (din Tara Galilor) si SNP (Scottish National Party) promoveaza cu totul altceva, adica granite deschise si adaptabilitate la cultura altora. Englezii sunt xenofobi, si incearca sa atraga simpatizanti BNP de pe tot cuprinsul UK. Desi lor, ca englezi, ar trebui sa le crape obrazul cand vorbesc depre protejarea limbii Gaelic si a valorilor nationale scotiene de straini, cand ei, englezii, au fost primii si singurii care au incercat vreodata sa distruga aceste valori. Deci cum sa sustina ei ca niste polonezi ar putea sufoca aceasta tara prin impunerea culturii proprii, prin migratie, cand ei insisi au incercat sa-si impuna cultura fortat acolo de secole...
0

#27 Utilizator offline   silvet 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 23 June 2009 - 02:50 PM

Vezi postareaKahila, la Jun 23 2009, 09:20 AM, a spus:

Mda.....ai uitat ca avem si noi ND care e o miscare neonazi in toata regula. Daca te prinde unul din ala pe strada,ce zici? Ca m-a batut unul...?.. :crazy:

Il bat pana ii scot toate prostiile din cap. :think:
0

#28 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 June 2009 - 11:31 PM

Hmm...nu cred ca ai sanse :think:
0

#29 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 24 June 2009 - 02:42 AM

Vezi postareaKahila, la Jun 23 2009, 08:28 AM, a spus:

ND sunt niste epigoni. De ce nu ar da in femei? Le-ar fi frica? :crazy:

Hai mai, ca sunt baieti buni. Mie mi-au placut cand l-au tuns pe Naomi. :think:
Desi sunt impotriva oricarul fel de abuz, in cazul ala au fost oarecum corecti. :)
0

#30 Utilizator offline   silvet 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 24 June 2009 - 03:58 PM

Vezi postareaKahila, la Jun 24 2009, 12:31 AM, a spus:

Hmm...nu cred ca ai sanse :tease:

Nu oi fi ei Bruce Lee, dar vreo 2 chelbosi de-aia tot as putea smotoci putin. :cheer: :spiteful:
Stau si ma gandesc la astia care sunt manati de ura si se cred superiori celorlalti, ce ar gandi ei daca ar fi salvati dintr-o situatie delicata (un accident, ceva ..) tocmai de unul (negru sa zicem) pe care il dumsmanesc fara sa-l cunoasca macar, fara sa stie ce fel de om e ?
Ce face, ala ii intinde mana ca sa-l salveze, el o apuca si scapa, iar dupa aceea ii da una in cap ?

Aceasta postare a fost editata de silvet: 24 June 2009 - 04:01 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Revolutia din 1989
cacealma politica.....adevar sau minciuna
New Task  77 28.547
Hot Topic (New) Maghiarizare fortata in Covasna
maghiarizarea fortata continua
Piepor  168 41.948
Replici noi Post ocupat in primarie...pe pile aurelh  7 3.753
Hot Topic (New) L-a luat barza pe Kim Jong il Naeema  86 6.416
Hot Topic (New) Atasamente Scenariu pentru 2011: Toate veniturile impozitate, inclusiv pensiile ... ^Dorin  79 20.556