WinoStonehead, la Jun 23 2009, 04:12 AM, a spus:
Pai da man, da' tu nu vezi ca astia sunt cu capu' ?
Pai astia au cu toata lumea, cu tigani, cu romani, cu bulgari, cu evrei ...
Eu m-am referit la problema tiganilor pentru ca pe asta o cunosc.
Am discutat acum circa 7-8 luni cu un prieten tigan (care e mai negru-ce-i drept) si mi se plangea ca pe unde se duce sa se angajeze se uita lumea la el si il refuza. De aceea spun ca sunt multi care se dau democrati dar de fapt sunt rasisti pur sange. Pai ia gandeste-te tu daca s-ar duce sa se angajeze la o banca, cam cum s-ar uita la el. Aici pe forum este usor sa te dai in spectacol si sa fi iubitor de oameni, iar cand e de luat o decizie in viata - sa discriminezi (ma refer in general, nu la tine).
Baiatul asta despre care am mentionat nu a facut puscarie sau sa fi avut alte probleme, insa nu are decat 10 clase. Eu i-am spus ca trebuie sa termine liceul.
Referitor la faptul ca i-am numit ciori pe tiganii aia ... pai hai sa vorbim pe bune ... daca se ia un tigan de mine pe strada ... si ii povestesc dupa aceea unui prieten incidentul, cum ii spun ? Ca am avut probleme cu un cetatean de etnie rroma ? Tu asa ai face ? Nu prea cred. I-ai spune ca s-a luat un tigan (sau o cioara) de tine ... dar asta este ipocrizie adevarata, sa nu recunosti acest lucru. Astia sunt de fapt oamenii cei mai periculosi.
Contact
Facebook
Twitter
RSS