sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Fundaţia Patriciu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 18 June 2009 - 11:47 PM

Dinu Patriciu a înfiinţat în urmă cu ceva timp, o fundaţie care îi poartă numele şi care se ocupă cu sponsorizarea copiilor săraci.
Pe site-ul fundaţiei http://fundatiadinup...izeaza-un-copil ,poţi alege copilul pe care doreşti să îl sponsorizezi(se găsesc acolo pozele şi poveştile tuturor),după care îi informezi printr-un e-mail de alegerea făcută,iar ei îţi vor trimite un contract prin care îţi iei angajamentul ca timp de un an de zile să ajuţi cu minim 200 RON lunar,acel copil.La acel copil nu vor ajunge niciodată bani,ci se va cumpăra ceea ce tu împreună cu fundaţia,hotărâţi.(rechizite,dulciuri,haine etc..).Tu vei ţine legătura cu acel copil,prin scrisori,telefonic,îl poţi vizita,poţi verifica oricând ce lucruri au ajuns la el etc..
Toate datele pe care le furnizezi,sunt confidenţiale;copilul şi familia sa nu vor şti decât prenumele tău.
Acum,eu nu prea mă uit la TV,nu ştiu cât de mediatizată a fost sau nu această fundaţie,eu nu am aflat de mult timp,sper că nu am deschis acest topic degeaba şi că mai sunt oameni care nu ştiau până acum.
Nu mă interesează Patriciu ca om,nu vorbesc aici despre afacerile şi treburile lui,despre faptul că şi-ar face reclamă şi totul ar fi dintr-un anume motiv etc.,etc.. Nu asta contează mai mult.Ceea ce contează mai mult e că acel ajutor chiar ajunge la copilul pe care îl sponsorizezi.
Eu am fost foarte plăcut impresionată când am aflat şi mi-am dorit să spun şi altora,mi se pare frumos.

:o:

Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 18 June 2009 - 11:48 PM

0

#2 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 18 June 2009 - 11:54 PM

Un fel de "Dear N'Dugu..."

Lucrurile astea sunt pentru oameni potenti financiar.
Iar cand esti potent financiar, ma indoiesc ca vrei sa dai bani si nu ai cui.
0

#3 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 June 2009 - 12:11 AM

Da,dar nu cred că e aşa de inaccesibil.Dacă nu ai mai mult de 200 RON lunar,nu e problemă,doar cu atât ajuţi.Ceea ce e mai bine decât deloc şi nu mi se pare aşa de mult,mă gândesc că unii cam atâta cheltuie lunar şi pe ţigări sau pe alte prostii.Bine,nu vorbesc de oamenii care câştigă 700-800 RON lunar sau mai ştiu eu care o fi minimul.Aia e altceva.Atâta tot că poate dacă nu eşti foarte potent financiar,îţi oferă un disconfort psihic faptul că trebuie să ajuţi neapărat în fiecare lună.Dar tot nu mi se pare aşa greu.Şi e o ft bună ocazie pt cei care sunt sătui de lipsa transparenţei de la alte fundaţii şi de îndoiala că banii vor ajunge unde trebuie.

Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 19 June 2009 - 12:12 AM

0

#4 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 19 June 2009 - 12:36 AM

200RON/luna de lepadat e fantasmagoric chiar si pentru angajatii multinationalelor imperialiste.

Ce vroiam sa spun este ca indemnul se adreseaza caritabililor care castiga bine.
0

#5 Utilizator offline   Taquito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 19 June 2009 - 09:25 PM

acum e clar ca nu toti acesti bani ajung la acesti copii. de ce minim 200 ron ? de ce in fiecare luna ? sună a o mică afacere ! in astfel de cazuri este buna orice sumă !
0

#6 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 June 2009 - 10:50 PM

Tu nu ai înţeles ideea acestui program.Minim 200 RON,pentru că e, totuşi ,cam minimul de bani de care ar avea nevoie un copil,lunar,pentru cele necesare.Adică te oferi să ajuţi la modul serios un copil,nu să îi cumperi două ciocolate şi să îi trimiţi trei bluze pe care nu le mai porţi.Contractul se face pe un an,pentru a împiedica toţi ameţiţii să lase totul baltă după două luni,adică să lase copilul fără sponsor,să se nască o harababură etc.etc.. E vorba şi de o siguranţă pe care i-o oferi copilului,astfel.Şi pentru că aici se pune mult accentul şi pe relaţia sponsor-copil,nu e o simplă organizaţie în care fiecare dă cât,când şi cui poate.Tocmai pentru a-l ajuta cu ceea ce el are nevoie.
Toate aceste reguli au un sens.Eu consider mai bună această metodă,decât toate celelalte în care copiii primesc resturi şi rămăşiţe din toate părţile.
Repet,nu laud reclama pe care şi-o face omul din spatele acestui program,nu afacerile lui,ci mi se pare frumoasă ideea, ceea ce fac oamenii pentru aceşti copii şi modul în care o fac.
Dacă doreşti să ajuţi cu mai puţin,o poţi face altfel.În acest program e vorba despre altceva.

Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 19 June 2009 - 10:52 PM

0

#7 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 20 June 2009 - 06:49 PM

ideea e buna , dar oamenii bogati din tara asta nu mi inspira incredere, nu fac nimic gratis
si D P ce castiga? care-i contributia lui?
daca totul e din inima, atunci jos palaria
0

#8 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 21 August 2009 - 03:45 PM

Apreciez seriozitatea initiativei, am citit motivele tale de mai sus, dar o suma de 200 ron/luna minim plus ca cei care lasa totul balta (din diverse motive) trebuie impiedicati, suna chiar a business! la asa conditii, te gandesti deja ca treaba asta presupune un contract cu clauze stricte si ca foarte probabil suna aia de minim 200ROn se capitalizeaza dupa un anumit timp. Scuza-mi paranoia, dar totul se indreapta catre business...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic