Pe site-ul fundaţiei http://fundatiadinup...izeaza-un-copil ,poţi alege copilul pe care doreşti să îl sponsorizezi(se găsesc acolo pozele şi poveştile tuturor),după care îi informezi printr-un e-mail de alegerea făcută,iar ei îţi vor trimite un contract prin care îţi iei angajamentul ca timp de un an de zile să ajuţi cu minim 200 RON lunar,acel copil.La acel copil nu vor ajunge niciodată bani,ci se va cumpăra ceea ce tu împreună cu fundaţia,hotărâţi.(rechizite,dulciuri,haine etc..).Tu vei ţine legătura cu acel copil,prin scrisori,telefonic,îl poţi vizita,poţi verifica oricând ce lucruri au ajuns la el etc..
Toate datele pe care le furnizezi,sunt confidenţiale;copilul şi familia sa nu vor şti decât prenumele tău.
Acum,eu nu prea mă uit la TV,nu ştiu cât de mediatizată a fost sau nu această fundaţie,eu nu am aflat de mult timp,sper că nu am deschis acest topic degeaba şi că mai sunt oameni care nu ştiau până acum.
Nu mă interesează Patriciu ca om,nu vorbesc aici despre afacerile şi treburile lui,despre faptul că şi-ar face reclamă şi totul ar fi dintr-un anume motiv etc.,etc.. Nu asta contează mai mult.Ceea ce contează mai mult e că acel ajutor chiar ajunge la copilul pe care îl sponsorizezi.
Eu am fost foarte plăcut impresionată când am aflat şi mi-am dorit să spun şi altora,mi se pare frumos.
Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 18 June 2009 - 11:48 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS