De unde alegeti sa va imbracati?
Scris 19 November 2005 - 04:46 PM
mie unul imi plac foarte mult hainele de la Kenvelo!!!!!Si mai sunt alte firme dar asta imi place cel mai mult!!
Scris 19 November 2005 - 04:59 PM
Pe mine personal nu ma intereseaza firmele...aleg sa ma imbrac de oriunde,atata timp cat imi sta bine cu ceea ce port pe mine...cred k asta este cel mai important lucru pana la urma...nu ma intereseaza "etichetele"...
Scris 19 November 2005 - 06:13 PM
isteria care ne-a cuprins si pe noi se pare,poporul roman si sarac..
cumparam etichetele ca ca fim mai "trendy",s-avem si noi tichia noastra de margaritar,ce basca noastra?!numai altii?
ca sa nu fiu offtopic.mi se pare o mare tampenie sa ne punem probleme de unde ne imbracam,ce scrie pe hainele noastre.e de-a dreptul irelevant.degeaba scrie pe blugii mei kenvelo,pe adidasii mei nike..etc,atata timp cat noi nu ne permitem acest lux.
nu ne putem mandri cu ce au altii,e o negare a ceea ce traim de fapt cu totii,o saracie taioasa si mizera,dar nu conteaza,foamea trece daca ai o pereche de nadragi cat un salariu nu?!
cumparam etichetele ca ca fim mai "trendy",s-avem si noi tichia noastra de margaritar,ce basca noastra?!numai altii?
ca sa nu fiu offtopic.mi se pare o mare tampenie sa ne punem probleme de unde ne imbracam,ce scrie pe hainele noastre.e de-a dreptul irelevant.degeaba scrie pe blugii mei kenvelo,pe adidasii mei nike..etc,atata timp cat noi nu ne permitem acest lux.
nu ne putem mandri cu ce au altii,e o negare a ceea ce traim de fapt cu totii,o saracie taioasa si mizera,dar nu conteaza,foamea trece daca ai o pereche de nadragi cat un salariu nu?!
Scris 19 November 2005 - 06:36 PM
nici pe mine nu prea ma intereseaza firma, eticheta, dar incerc sa`mi iau haine de calitate, pe cat posibil. prefer sa dau mai multi bani pe o haina de calitate si sa imi cumpar mai rar. dar depinde
Scris 25 November 2005 - 04:08 PM
pentru mine nu conteaza foarte mult firmele de la care imi cumpar hainele.....prefer sa fie de buna calitate..totusi,incerc sa evit cat mai mult firmele evreiesti si de proasta calitate gen kenvelo. miam cumparat o pereche de pantaloni negrii f f gragutzi din kenvelo si dupa un timp, am vazut ca scaunul meu din masina.....in loc sa aiba pielea crem,avea pielea gri. alta data miam luat un tricou albastru care,dupa prima spalare devenit bleu deschis. prefer sa imi iau haine de la nike,addidas,reebok,zara,mango...desii in romania se aduc lucruri special facute pt europa de est. nici nu se compara nike din rom cu nike din olandasau germania.
Scris 10 January 2006 - 11:25 PM
sport: nicae,adidas ,puma
elegant:dolce&gabanna .. asta e adevarul. .. dolce&gabanna .. adevarul.. ca nu se gaseste pe piata ,.. iar la magazine.. nu sunt prea scumpe hainele acelea.. 500 un costum. . .. eu nu ma laud.. ma imbrac de la gubela
.. Visul Imaginatiei .. apropos... cand nu mai porti o haina.,.. mi-o dai mie. ..
elegant:dolce&gabanna .. asta e adevarul. .. dolce&gabanna .. adevarul.. ca nu se gaseste pe piata ,.. iar la magazine.. nu sunt prea scumpe hainele acelea.. 500 un costum. . .. eu nu ma laud.. ma imbrac de la gubela
Scris 15 January 2006 - 07:40 PM
oh c'mon...nu eticheta de pe hantze e importanta...nu prea tin la fazele astea bine ca nici haine din obor nu imi iau
da anw....in general i prefer hippie hippie shake
si uscita....si in plus de asta mai exista mum care se pricepe super bine
asa ca eu tre sa vin doar cu idei si bani de materiale
Scris 29 January 2006 - 04:41 PM
Kenvelo si Terranova....atat..
Fisiere atasate
-
marizzagif23jv8zr_1_.gif (282.94K)
Number of downloads: 148
Aceasta postare a fost editata de roportal: 30 January 2006 - 11:43 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare