sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

cred ca am sters ceva important ca merge f greu pc-ul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   justblue 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 09

Scris 14 June 2009 - 04:16 PM

buna! sint incepatoare intr-ale calculatorului si cred ca am sters ceva important: mai exact,am instalat eset nod32,antivirus si antispyware,versiunea gratuita,de proba o luna. Inainte de asta foloseam malewarebytes si tot timpul imi arata ca e ok,dar cind am instalat estul erau o gramada. Problema a aparut dupa ce esetul mi-a dat o notificare ca am ceva infectat si ma intreba daca vreau sa il sterg sau sa-l pastrez. Bineinteles ca l-am sters,dar de atunci nu mai merge youtube dar si altele merg ff greu. Ce pot sa fac?
0

#2 Utilizator offline   justblue 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 June 2009 - 05:44 PM

heeeeelp! am vb cu cineva de problema mea si zicea ca probabil trebuie sa instalez din nou windows-ul!!! imi putei spune cum se face? daca nu e prea gru,voi incerca sa-l instalez eu...in alta ordine de idei,am descarcat un program "registry booster",l-am pus la lucru si parca merge mai bine,dar youtubeul tot nu merge...i-am facut si o "defragmentare",tot cu registry booster,ca am tot citit pe alte forumuri ca imbunatateste activitatea pc-ului...

erata:"puteti" si "greu"...sorry...
0

#3 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 14 June 2009 - 06:35 PM

Trebuie sa instalezi ultima versiune de FlashPlayer, sau JavaScript, de asemenea incearca sa stergi cache-ul browser-ului:
1. Stergere cache IE: Tools->Internet Options->Delete->Temporary Internet Files.
Daca asta n-a rezolvat problema treci la pasul 2:
2. Instalezi Adobe Flash Player de la pagina asta (fara Free Google Toolbar): http://get.adobe.com/flashplayer/
0

#4 Utilizator offline   justblue 

• Boboc
  • Pip

Scris 14 June 2009 - 11:44 PM

am reusit sa repar eroarea! multumesc mult!!!

te-as mai intreba ceva,ca vad ca esti expert: am antivirus eset nod32,firewall de la windows si mai am instalat de azi un "registry booster" ...sint prea multe? se bat cap in cap? multumesc anticipat pt raspuns...
0

#5 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 15 June 2009 - 12:07 AM

Vezi postareajustblue, la Jun 14 2009, 05:44 PM, a spus:

am reusit sa repar eroarea! multumesc mult!!!

te-as mai intreba ceva,ca vad ca esti expert: am antivirus eset nod32,firewall de la windows si mai am instalat de azi un "registry booster" ...sint prea multe? se bat cap in cap? multumesc anticipat pt raspuns...

Prea multe ce?
Program antivirus oricare ar fi ala trebuie sa ai. Registry booster sau optimizer e optional dar e bine sa ai ceva de genul asta. Ce registry software ai? WinAso Registry Optimizer e foarte bun.
Si ca sa-ti raspund la intrebare...nu,nu e prea mult.Am si eu Eset Smart Security instalat (full version) si WinAso Reg. Optimizer si nu-mi creaza nici un fel de probleme.Dimpotriva...

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 15 June 2009 - 12:09 AM

0

#6 Utilizator offline   justblue 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 June 2009 - 12:16 AM

am "uniblue"...si intrebarea mea deriva din faptul ca prima data in viata mea cind am inceput sa folosesc un pc si am folosit internetul a fost acum 5 luni....adica sint novice-novice...banuiam eu ca firewall-ul si registry boosterul nu-s antivirusi,dar ca sa fiu sigura zisei sa-ntreb pe cei mai experimentati...ca am eu prostul obicei sa instalez toate minunatiile fara sa intreb pe nimeni...
multumesc pt raspuns!
0

#7 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 June 2009 - 01:35 AM

Ai mentionat ca firewall ai de la Windows.
Nod32 are firewall nu?...de ce il mai tii si pe cel de la windows?

[attachment=57177:untitled.jpg]

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 15 June 2009 - 01:41 AM

0

#8 Utilizator offline   justblue 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 June 2009 - 07:45 AM

sincer,nu stiu! eu cred ca are doar antivirus si antispyware...pentru ca e versiunea gratuita de proba o luna...daca nu cumva antispyware e acelasi lucru cu firewall?
0

#9 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 15 June 2009 - 03:46 PM

Vezi postareajustblue, la Jun 15 2009, 01:45 AM, a spus:

sincer,nu stiu! eu cred ca are doar antivirus si antispyware...pentru ca e versiunea gratuita de proba o luna...daca nu cumva antispyware e acelasi lucru cu firewall?

Nu conteaza daca software-ul e versiunea de proba sau nu.Versiunile gratuite au toate functiile cu care vin versiunile contra cost.Dar am impresia ca Nod32 antivirus nu are firewall. Functia asta o are insa celalalt software (de la aceiasi firma)...Eset Smart Security.

PS: Antispyware si firewall nu sunt acelasi lucru.
0

#10 Utilizator offline   justblue 

• Boboc
  • Pip

Scris 15 June 2009 - 03:54 PM

thanks!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +