Caut joc
Scris 13 November 2005 - 04:08 PM
Caut si eu un joc mic "ignition" cu niste masinute.Stiu k e un joc ff vechi 98 parca anul aparitiei.
Cine stie un site pt downlodarea lui.Multumesc
Cine stie un site pt downlodarea lui.Multumesc
Scris 26 December 2005 - 06:49 PM
Caut si eu un joc....il vreau urgent...nu stiu cum se numeste asta e problema
e un joc de logica ceva mai vechi... incerc sa va explic despre ce e vorba sa va dau un exemplu
in "Tom si Jerry" era ceva asemanator...o bila lovea o foarfeca iar aceasta taia o sfoara de care era prinsa o galeata, la randul ei galeata lovea o lanterna.....etc
sper ca ati inteles despre ce e vorba......pls help
Sarbatori fericite!Mult noroc!
e un joc de logica ceva mai vechi... incerc sa va explic despre ce e vorba sa va dau un exemplu
in "Tom si Jerry" era ceva asemanator...o bila lovea o foarfeca iar aceasta taia o sfoara de care era prinsa o galeata, la randul ei galeata lovea o lanterna.....etc
Sarbatori fericite!Mult noroc!
Scris 30 December 2005 - 10:51 AM
ei bine...atunci caut si eu niste jocuri:P..... daca tot suntem aici.. si ma intereseaza tipurile alea de jocuri gen UFO dar ceva mai elaborat..dar tot asha sa fie cu research-uri... dau un suc la cel care gaseste ceva misto
Scris 05 January 2006 - 03:49 PM
bre, acum caut si io un jok fffffff vechi
cu scuzele de rigoare datorate lu' tanti ramonik_a pt. k nu i-am gasit jocul (desi am incercat, dar.........aia e, life sucks)
de ceva timp caut si eu un joc vechi de dos: lotus
va rog dati-mi un link daca gasitzi, dar ash dori ceva full (e destul de mic si cred ca nici nu se mai gaseste ca shareware sau demo)
cu scuzele de rigoare datorate lu' tanti ramonik_a pt. k nu i-am gasit jocul (desi am incercat, dar.........aia e, life sucks)
de ceva timp caut si eu un joc vechi de dos: lotus
va rog dati-mi un link daca gasitzi, dar ash dori ceva full (e destul de mic si cred ca nici nu se mai gaseste ca shareware sau demo)
Scris 05 January 2006 - 06:02 PM
Korg_90, la Jan 5 2006, 04:49 PM, a spus:
Nu e nici o problema...eu iti multumesc din suflet ca m-ai ajutat!!!
Bye
PS:Am gasit ceva pe dc++... Lotus dar sunt mai multe chestii..nu stiu pe care s`o dld
Aceasta postare a fost editata de ramonik_a: 05 January 2006 - 06:06 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum pot juca FIFA 07 pe Hamachi sau/si pe direct IP?
Imi poate spune cineva? Mersi moolt |
Simbiotik | 1 | 8.708 |
|
Ajutatima pls :D
ajutor |
Snik3r | 1 | 3.386 |
|
Recomandati-mi un joc nou care sa semene cu Mafia | Sentiveanu. O | 5 | 7.120 |
|
Pentru cine a jucat SWG :) | Fluturel | 1 | 3.172 |
|
Prăpăd printre cd-uri si dvd-uri pirat in 2005-2006