NU pirateriei White Hat vs. Black Hat
Scris 12 June 2009 - 11:03 PM
Mai cauteti si voi pe net ca eu m-am saturat sa explic la toata lumea.
Stiti cumva cine a inventat cuvantul "hacker"? Va spune eu, unul dintre cei mai buni: Bill Gates.
Hackerii sunt cei care au inventat sistemele de securitate pentru calculatoare, antivirusurile, firewall-urile, si sa nu uitam cel mai important lucru...WWW-ul (World Wide Web).
Pe cand crackerii, sparg aceste sisteme de securitete, neutralizeaza antv-urile si firewall-urile si folosesc internetul in scopuri personale cum ar fii aflarea parolei unui cont bancar, etc.
Incercat sa va bagati odata la cap aceaste chestiune si scoateti cuvintele hacker, hack, hacking, etc. de pe lista neagra.
Fara acesti "hackeri" toate datele voastre personale din PC ar fii vulnerabile si posibil accesate de toata lumea si in cel mai rau caz, internetul ar fii un haos total.
Va multumesc.
semnat: SyncMaster. Lider al Comunitatii Radical-Hackers
Scris 12 June 2009 - 11:07 PM
Scris 12 June 2009 - 11:12 PM
Pzm`Nbpwfq-#Ojgfq#bo#@lnvmjwbwjj#Qbgj`bo.Kb`hfqp8#@F#AJMF#BN#QBP
Un mic tip: e o criptare foarte primitiva, daca nu decriptezi poti sa te orientezi spre alt domeniu..
Scris 13 June 2009 - 12:57 AM
argv, la Jun 13 2009, 12:12 AM, a spus:
Un mic tip: e o criptare foarte primitiva, daca nu decriptezi poti sa te orientezi spre alt domeniu..
daca te-ai fii uitat la un alt topic de al meu.....ai fi vazut cand am declarat nu stiu prea multe dar nici prea putine...sper sa fiu inteles...
X$Fg |mj]HZMH{Fe$`f)_Td<Z:7f/f||L^I3H-@g/bwrj@XBFHT%
Aceasta postare a fost editata de syncmaster1990: 13 June 2009 - 01:05 AM
Scris 13 June 2009 - 03:11 AM
argv, la Jun 13 2009, 12:12 AM, a spus:
Her Spiegellman a spus corect, ca e reprezentarea in hexa a caracterelor ASCII, tu de unde ai scos-o pe aia cu Unicode pe 16 biti ?? te-au ametit caracterele null ?? cred ca l-ai facut pe "Domnul Lider" sa se amuze copios pe seama ta !! dar pe Darianna cred ca a "decodificat-o" cand i-a inchis topicul !
Aceasta postare a fost editata de rotan: 13 June 2009 - 03:15 AM
Scris 13 June 2009 - 09:43 AM
rotan, la Jun 13 2009, 03:11 AM, a spus:
Mai studiaza care e diferenta intre Unicode si Ascii si mai discutam
Scris 13 June 2009 - 03:44 PM
argv, la Jun 13 2009, 10:43 AM, a spus:
Poate tu ar trebui sa nu te mai legi de chichite de exprimare ale altora, pentru a-i face prosti ! (vai ce crima, a zis omul cod in loc de caractere...
E vorba de caractere ASCII, ca daca erau caractere suplimentare acelea se reprezinta pe 32 biti in UTF 16 la care probabil faci tu referire, d-nule STIE TOT !!
http://download-west.oracle.com/docs/cd/B1...appb.htm#951268
Adica cum ai tu pretentii de la altii sa specifice exact, asa sa precizezi si tu... CE FEL DE CARACTERE... !! si dupa aceea sa ii "reorientezi" pe altii... daca iti mai da mana !!
Aceasta postare a fost editata de krisy: 13 June 2009 - 03:59 PM
Scris 13 June 2009 - 04:55 PM
syncmaster1990, la Jun 13 2009, 12:03 AM, a spus:
Nu mai exagera si tu, zi merci ca nu esti in America:
Mitnick served five years in prison, four and a half years pre-trial and eight months in solitary confinement, because the presiding Judge believed that Mitnick could start a nuclear war by whistling into a pay phone...
Aceasta postare a fost editata de krisy: 13 June 2009 - 05:35 PM
Scris 13 June 2009 - 08:36 PM
krisy, la Jun 13 2009, 03:44 PM, a spus:
E vorba de caractere ASCII, ca daca erau caractere suplimentare acelea se reprezinta pe 32 biti in UTF 16 la care probabil faci tu referire, d-nule STIE TOT !!
http://download-west.oracle.com/docs/cd/B1...appb.htm#951268
Adica cum ai tu pretentii de la altii sa specifice exact, asa sa precizezi si tu... CE FEL DE CARACTERE... !! si dupa aceea sa ii "reorientezi" pe altii... daca iti mai da mana !!
Nu m-am legat de nici o chichita de exprimare si nu cred ca am facut prost pe nimeni. Am incercat sa aduc un detaliu in plus.
In fine, tu poti sa le spui ASCII si ca se codeaza pe 32 de biti daca asta de face fericit.
Scris 13 June 2009 - 08:37 PM
argv, la Jun 13 2009, 09:36 PM, a spus:
In fine, tu poti sa le spui ASCII si ca se codeaza pe 32 de biti daca asta de face fericit.
A... si inca ceva, nu se spune... "se codeaza pe x biti" ci se reprezinta pe x biti. Codurile sunt altceva !!
Aceasta postare a fost editata de krisy: 13 June 2009 - 08:38 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
astia micii... |
Anonymus Kline | 3 | 3.428 |
|
Happy Online Customers- Free Download
transforma-ti vizitatorii in clienti fericiti |
Kozmokane | 0 | 425 |