Aceasta postare a fost editata de sorin1111: 11 June 2009 - 07:54 PM
Pagina 1 din 1
problema cu pc
Scris 11 June 2009 - 07:48 PM
salut....am si eu o problema cu pc-ul:de ceva vreme cand il deschid si apare aia cu incarcarea windousului,aia se incarca la nesfarsit si se blocheaza dupa cateva minute si asa ramane...tre sa dau repair la windous sa pot intra in windous..si cateodata cand vreau sa deschid messu,winampu.IE,mozilla se blocheaza si iar tre sa reiau procesu cu repair..va rog ajutati-ma si pe mine..mentionez ca nu prea ma impac asa bine cu domeniul IT
Scris 12 June 2009 - 08:41 AM
Probabil ai bad-uri pe Hdd,adica sectoare busite...booteaza de pe Hiren's,si acolo ai HDD Regenerator,si it va scana discul de bad-uri si incearca sa le recupereze...mai clar nu le recupereaza,le "ascunde" iar windows-ul nu va mai stoca acolo date!
In primul rand dai click dreapta pe o partitie->properties->Tools->Error-Checking->check now....bifezi ambele casute si dai Start
Sper sa te ajute
In primul rand dai click dreapta pe o partitie->properties->Tools->Error-Checking->check now....bifezi ambele casute si dai Start
Sper sa te ajute
Scris 12 June 2009 - 10:19 AM
Paul, la Jun 12 2009, 09:41 AM, a spus:
Probabil ai bad-uri pe Hdd,adica sectoare busite...booteaza de pe Hiren's,si acolo ai HDD Regenerator,si it va scana discul de bad-uri si incearca sa le recupereze...mai clar nu le recupereaza,le "ascunde" iar windows-ul nu va mai stoca acolo date!
Sper sa te ajute
Sper sa te ajute
am facut ceea ce ai zis cu partitia si din cate am citi totul e ok dar la cea cu hiren's trebuie sa intalez daemon tools si am dat rr ca de obicei sa blocat am dat repair...dar cand sa intalez daemon imi aparea ceva cu kernell debugger parca si am dat "yes" dar nu mergea instalat acum vreau sa incerc si cu "cancel"...
P.S.-am mai incercat odata dar mia arata HDD curat
Aceasta postare a fost editata de sorin1111: 12 June 2009 - 10:20 AM
Scris 15 June 2009 - 08:40 PM
poate fi din cauza ramilor.. ca imi apare o eroare cu ecran albastru
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Din NTFS in FAT32
cum pot sa revin la FAT32? |
ActorGrabit | 5 | 5.100 |
|
probleme pc
jocuri mici |
Blitz09 | 2 | 1.394 |
|
accesare porturi usb din c++ | totlore | 1 | 1.667 |
|
problema
gaming |
Marocanu86 | 3 | 1.264 |
|
ce parere aveti despre Lenovo G550G 59-023619?
se merita .... 2000 ron...? |
misteryous girl | 3 | 3.343 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS