Partile rele de la Pro evolution soccer 2008 sunt : 1: Atitudinea adversarilor atunci cand i ataci (ei se retrag in defensiva pana cand te lasa sa patrunzi prin apararea lor ,lucrul asta e prea usor .).2:Gameplayul care e cuprins intre doua tabere cum ar fi pasele ,alunecarile sunt destul de reale (partea buna) -(partea rea):e cam molcut jocul astepti sa se intample ceva ca la fifa ,(poate ca la alti le place stilul asta
Pagina 1 din 1
Care pes va imprsioneaza mai mult ? Pro evolution soccer
Scris 10 June 2009 - 03:27 PM
salut, singurele pesuri pe care le-am jucat au fost pes 6 pe ps 2 la un verisor si alt pes e 08 care l-am jucat pe pc si a fost destul de bun ,are si parti bune si rele , gazonul se vede bine ,grafica e mai buna decat la fifa 08 P.s:parerea mea.
Partile rele de la Pro evolution soccer 2008 sunt : 1: Atitudinea adversarilor atunci cand i ataci (ei se retrag in defensiva pana cand te lasa sa patrunzi prin apararea lor ,lucrul asta e prea usor .).2:Gameplayul care e cuprins intre doua tabere cum ar fi pasele ,alunecarile sunt destul de reale (partea buna) -(partea rea):e cam molcut jocul astepti sa se intample ceva ca la fifa ,(poate ca la alti le place stilul asta
).3; Licentele care sunt si in pes 08 putine ca in precedentele jocuri,insa pes 09 parca a mai bagat ceva moduri,champions league ,putin mai multe licente cred
(nu risc ca zic ca e mai bun ca fifa 09 ca acuma il downloadez si stiti voi "nerabdator" )
.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Catun - Joc de strategie ONLINE | catunro | 2 | 2.556 |
|
Server Diablo 2 | Flafu | 0 | 452 |
|
Eroare la instalarea Microsoft Flight Simulator 2004
pe la 50% imi da o eroare. (este o eroare comuna, des intalnita si la |