krisy, la Jun 14 2009, 01:58 PM, a spus:
Daa... sigur, si marmota invelea in staniol, ciocolata...

Iar vulpile cu blana năpârlită şăd în bucă tot aşteptând să cadă naibii mai repede bobiţa testoteronică de strugure acrrrrru.
După cozile Măriilor Voastre, tăt omu' care-i deja angajat într-o relaţie rămâne lângă consoartă ori că-i tâmp, ori că-i chior, ciung şi nu se mai uită nimeni la el, ori că îi e lene să flirteze cu alta, ori că i s-a depus şunca pe burtă de juma de metru şi acu' îşi mişcă fesele cu... comoditate.
krisy, la Jun 14 2009, 01:58 PM, a spus:
Numai daca cunosti persoana in cauza iti poti da seama despre ce este vorba, caci motivele pot fi diverse: de la perversitate si egoism crunt pana la disperare de om haituit...

Da' de ce-s egoist eu, Gigel, că n-o iau pe Rodicuţa de nevastă? Da, am ieşit de câteva ori cu ea, da, i-am pus mâna... amical pe genunchi, da, mi-am dat ochii peste cap alături de ea, dar
i-am zis clar de la bun început că-s cu inima zăpăcită deoarece mă aflu deja într-o relaţie, iar ea a continuat să spere c-o s-o las pe cea veche şi că-i pun ei pirostriile pe cap.
Însă mi-am dat seama că nu e EA femeia care-mi place şi că greşesc avântându-mă într-o legătură cu duduia-n cauză.
Unde-i perversitatea? Eu am fost sincer, i-am zis că sunt alături de altcineva. De ce dama s-a jucat cu focu' şi cu... prohabu' meu? De naivă? De biată şi neconsolată?
Aceasta postare a fost editata de tratra: 14 June 2009 - 01:16 PM