sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

M-am indragostit de o colega de facultate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sylar 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-June 09

Scris 08 June 2009 - 10:23 PM

in primul rand salutare la toti...sunt nou pe acest forum....am o problema ca sa zic asa, si as vrea sa ma ajutati cu un sfat daca se poate!m-am indragostit de o colega de-a mea de facultate...i-am spus acest lucru, am invitat-o in oras dar m-a refuzat frumos spunandu-mi ca are treaba si nu poate! pe urma am avut pe mess o discutie cu ea si i-am explicat de sentimentele mele fata de ea...ea s-a aratat interesata(cred eu, cel putin asa a lasat impresia)...dar mi-a pus ca motiv ca nu putem fi impreuna, faptul ca eu am mai fost cu o fata de la facultate, colega cu noi dealtfel!mi-a spus ca nu putem fi impreuna pentru ca nu vrea sa-si strice prietenia cu ea!eu stiu ca ele nu vorbesc deloc...cel putin fosta mea prietena nici nu stie cum o cheama!de curand am avut o discutie cu ea pe mess, care s-a sfarsit zicandu-i ca ii voi demonstra ca m-am indragostit de ea...acuma nu stiu sa fac primul pas...avand in vedere ca nu vrea sa iesim in oras...nu stiu cum sa fac sa ii arat ca imi pasa de ea si ca vreau sa fim impreuna!
0

#2 Utilizator offline   raluca-maria 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-February 08

Scris 08 June 2009 - 11:11 PM

In primul rand i-ai si aratat ca iti pasa, nu asta e lucrul pe care trebuie sa il faci. Dupa cum se vede d-ra te-a refuzat de doua ori "frumos", eu te sfatuiesc sa intelegi aluziile si sa intelegi ca dragoste cu de-a sila nu se poate din pacate. Inca un lucru - in legatura cu discuta cu ea de pe mess, daca chiar ar fi fost "interesata" cum ti s-a parut tie, ar fi luat atitudine, nu te-ar fi refuzat.
Solutia cu siguranta nu e insistarea, vei starni sentimente si mai aprige de impotrivire.

Iar viata de student in nici un caz nu se invarte in jurul unei increzute care te refuza, pentru ca iti respecti statutul de barbat, nu?? :roll: Daca e desteapta isi va da seama ce a pierdut.
0

#3 Utilizator offline   minunata80 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 11-April 09

Scris 08 June 2009 - 11:14 PM

Fata se simte incomoda,o inteleg!De fapt ea nu are motive sa se simta asa,cred ca nu a intervenit in relatia ta cu fosta,asa-i?Totul e sa-si schimbe gandirea,ca nu e nimic rau(ca nu afecteaza prietenia ei cu cealalata fata) in a incepe o relatie cu tine!Tu nu poti face nimic altceva decat sa insisti!Asta daca nu o sa te plictisesti! :roll: Insistand o sa realizeze ca esti sincer,si ca sentimentele sunt puternice!Bafta!
0

#4 Utilizator offline   raluca-maria 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 06-February 08

Scris 08 June 2009 - 11:21 PM

si apropos... ce motive jenibile ti-a mai dat :doh: mai si minte pe desupra, ce Dumnezeu fetele astea nu pot zice clar in fata ce si cum... si le mai si place sa lase impresia ca sunt "interesate"... :roll:

Vezi postareaminunata80, la Jun 9 2009, 12:14 AM, a spus:

Fata se simte incomoda,o inteleg!De fapt ea nu are motive sa se simta asa,cred ca nu a intervenit in relatia ta cu fosta,asa-i?Totul e sa-si schimbe gandirea,ca nu e nimic rau(ca nu afecteaza prietenia ei cu cealalata fata) in a incepe o relatie cu tine!Tu nu poti face nimic altceva decat sa insisti!Asta daca nu o sa te plictisesti! :) Insistand o sa realizeze ca esti sincer,si ca sentimentele sunt puternice!Bafta!

mai cum sa intervina in relatia cu fosta?? adica fosta e cea mai buna prietena a ei si fosta nici nu stie cum o cheama... buna asta... :) Na deci da-i inainte si insista... poate poate te trezesti ca in reclama cu cartela la care primesti tot mai mult... :lol2:
0

#5 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 08 June 2009 - 11:24 PM

treci la alta
0

#6 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 09 June 2009 - 04:44 AM

Dacă e prietenă cu fosta ta prietenă, nu știu de ce īți mai pui īntrebarea, de ce te refuză. O ex- prietenă niciodată nu īl zugrăvește pe fostul prieten așa īncāt să iasă tabloul de dorit. Din contră. Probabil ex-prietena i-a zis că, ea ți-a dat papucii, și poate i-a dat și motivele, așa că te știe, mă gāndesc din descrierea ei.
Așa că pānă demonstrezi altceva, ai de lucru. :roll:
0

#7 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 09 June 2009 - 07:00 AM

Vezi postareasylar, la Jun 8 2009, 11:23 PM, a spus:

m-am indragostit de o colega de-a mea de facultate...i-am spus acest lucru, am invitat-o in oras dar m-a refuzat frumos spunandu-mi ca are treaba si nu poate!....... ii voi demonstra ca m-am indragostit de ea...acuma nu stiu sa fac primul pas...avand in vedere ca nu vrea sa iesim in oras...nu stiu cum sa fac sa ii arat ca imi pasa de ea si ca vreau sa fim impreuna!

Degeaba demonstrezi că o iubeşti, dacă ea nu vrea. Şi, dragostea nici nu are nevoie să fie demonstrată, pentru că se manifestă de la sine. E valabil doar īn cazul tău. Ea nu e īndrăgostită.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 09 June 2009 - 07:01 AM

0

#8 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 09 June 2009 - 10:35 AM

Vezi postareasylar, la Jun 8 2009, 11:23 PM, a spus:

nu stiu cum sa fac sa ii arat ca imi pasa de ea si ca vreau sa fim impreuna!

Daca iti plac situatiile absurde si ridicole, mai incearca !

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 09 June 2009 - 10:38 AM

0

#9 Utilizator offline   sylar 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-June 09

Scris 09 June 2009 - 11:19 AM

va multumesc pentru sfaturi!probabil ca voi mai incerca...poate am noroc...daca nu asta e...thx;)
0

#10 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 09 June 2009 - 11:24 AM

Vezi postareasylar, la Jun 8 2009, 10:23 PM, a spus:

in primul rand salutare la toti...sunt nou pe acest forum....am o problema ca sa zic asa, si as vrea sa ma ajutati cu un sfat daca se poate!m-am indragostit de o colega de-a mea de facultate...i-am spus acest lucru, am invitat-o in oras dar m-a refuzat frumos spunandu-mi ca are treaba si nu poate! pe urma am avut pe mess o discutie cu ea si i-am explicat de sentimentele mele fata de ea...ea s-a aratat interesata(cred eu, cel putin asa a lasat impresia)...dar mi-a pus ca motiv ca nu putem fi impreuna, faptul ca eu am mai fost cu o fata de la facultate, colega cu noi dealtfel!mi-a spus ca nu putem fi impreuna pentru ca nu vrea sa-si strice prietenia cu ea!eu stiu ca ele nu vorbesc deloc...cel putin fosta mea prietena nici nu stie cum o cheama!de curand am avut o discutie cu ea pe mess, care s-a sfarsit zicandu-i ca ii voi demonstra ca m-am indragostit de ea...acuma nu stiu sa fac primul pas...avand in vedere ca nu vrea sa iesim in oras...nu stiu cum sa fac sa ii arat ca imi pasa de ea si ca vreau sa fim impreuna!

Mai bine intrebai daca ei ii pasa si ii place de tine.
Precum spune Ravl,devi ridicol,mai incearca si o dai in penibil.Fi barbat !!!
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum ati reactiona daca ati afla
... ca partenerul de viata va citeste mesajele de cateva luni?
Malkia  205 5.715
Replici noi Am nevoie urgenta de pareri va rog
Am nevoie urgenta de pareri va rog
Suflet_sad  13 1.919
Hot Topic (New) De ce este asa greu sa treci peste o despartire?
cat de dificil poate fi sa suporti o durere asa de mare
irinuca76  106 21.493
Hot Topic (New) Cum fac mai departe...... Valentin g.  25 1.162
Hot Topic (New) Oare cum se explica asta?:| Chasethedream  22 2.526