Aceasta postare a fost editata de Tip Dubios: 07 June 2009 - 10:34 PM
Pagina 1 din 1
Salut! Am o problema ciudata cu USB-ul
Scris 07 June 2009 - 10:32 PM
Salut. Nu sunt informatician de profesie, dar cunosc chestiile de baza ale unui PC, si de cele mai multe ori reusesc sa rezolv problemele care mai apar. Azi am dat insa de o chestie ciudata: am un gamepad Thrustmaster, pe care USB-ul il recunoaste fara probleme. Insa atunci cand bag cablul de date de la telefon in acelasi port USB, zice ca nu-l recunoaste, desi am (re)instalat driverul si aplicatia de PC de vreo 4 ori in ultima ora. Nici pe celelalte porturi USB nu merge. Interesant e ca acum vreo 2 saptamani n-am avut nicio problema cu cablul de date, si de-atunci nu am prea folosit calculatorul, ca sa fi modificat ceva. Aveti vreo sugestie despre cum as putea rezolva problema? Daca are vreo relevanta, telefonul e un Sony Ericsson W660i.
Scris 08 June 2009 - 08:02 AM
Probabil gamepad'ul ala si'a instalat automat USB 1.1 (am patit si eu) ..iar telefoanele merg cu 2.0
Scris 08 June 2009 - 08:08 AM
zcrysstyna, la Jun 8 2009, 09:02 AM, a spus:
Probabil gamepad'ul ala si'a instalat automat USB 1.1 (am patit si eu) ..iar telefoanele merg cu 2.0
Ideea e ca am gamepad-ul de un an de zile. Telefonul l-am cumparat recent si acum 2 saptamani cablul de date n-a avut nicio problema. Aseara totusi nu s-a mai conectat. Pe display-ul telefonului apare meniul "Transfer fisiere", ca si cand s-ar fi conectat. Totusi, pe computer apare o casuta cu "Unknown USB device".
Scris 16 July 2011 - 08:46 PM
sal...am si eu o problema...transferu intre calculator si stick usb (kingston.2.0) este f.mica..un film de 700 MB sal copii pe styick dureaza o gramada si inainte nu era asa....am umblat am si bifat acolo better performance..nu stiu ce are...inainte in 2 minute era transferat un film de 700 de MB ..care stie sa m ajute si pe mine
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
probleme cu calculatorul | Sneo1975 | 3 | 1.412 |
|
Program evaluare pc online....!
Help-me plssss.! |
niklai | 2 | 3.473 |
|