sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Salut! Am o problema ciudata cu USB-ul Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Tip Dubios 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-August 08

Scris 07 June 2009 - 10:32 PM

Salut. Nu sunt informatician de profesie, dar cunosc chestiile de baza ale unui PC, si de cele mai multe ori reusesc sa rezolv problemele care mai apar. Azi am dat insa de o chestie ciudata: am un gamepad Thrustmaster, pe care USB-ul il recunoaste fara probleme. Insa atunci cand bag cablul de date de la telefon in acelasi port USB, zice ca nu-l recunoaste, desi am (re)instalat driverul si aplicatia de PC de vreo 4 ori in ultima ora. Nici pe celelalte porturi USB nu merge. Interesant e ca acum vreo 2 saptamani n-am avut nicio problema cu cablul de date, si de-atunci nu am prea folosit calculatorul, ca sa fi modificat ceva. Aveti vreo sugestie despre cum as putea rezolva problema? Daca are vreo relevanta, telefonul e un Sony Ericsson W660i.

Aceasta postare a fost editata de Tip Dubios: 07 June 2009 - 10:34 PM

0

#2 Utilizator offline   zcrysstyna 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-October 08

Scris 08 June 2009 - 08:02 AM

Probabil gamepad'ul ala si'a instalat automat USB 1.1 (am patit si eu) ..iar telefoanele merg cu 2.0
0

#3 Utilizator offline   Tip Dubios 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-August 08

Scris 08 June 2009 - 08:08 AM

Vezi postareazcrysstyna, la Jun 8 2009, 09:02 AM, a spus:

Probabil gamepad'ul ala si'a instalat automat USB 1.1 (am patit si eu) ..iar telefoanele merg cu 2.0

Ideea e ca am gamepad-ul de un an de zile. Telefonul l-am cumparat recent si acum 2 saptamani cablul de date n-a avut nicio problema. Aseara totusi nu s-a mai conectat. Pe display-ul telefonului apare meniul "Transfer fisiere", ca si cand s-ar fi conectat. Totusi, pe computer apare o casuta cu "Unknown USB device".
0

#4 Utilizator offline   Gabytzuus 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-July 11

Scris 16 July 2011 - 08:46 PM

sal...am si eu o problema...transferu intre calculator si stick usb (kingston.2.0) este f.mica..un film de 700 MB sal copii pe styick dureaza o gramada si inainte nu era asa....am umblat am si bifat acolo better performance..nu stiu ce are...inainte in 2 minute era transferat un film de 700 de MB ..care stie sa m ajute si pe mine
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi probleme cu calculatorul Sneo1975  3 1.412
Replici noi Program evaluare pc online....!
Help-me plssss.!
niklai  2 3.473
Replici noi problema cu scrierea DVD
Imi ia 90min.pt.a scrie un DVD
sam.ro  0 1.183
Replici noi help help help ! acer aspire M3100 Demetrix  0 789
Replici noi Backup laptop
Daca vreau sa fac backup imi zice ca se sterge tot hdd-ul
danyel7002  12 6.864