sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imperiul UE Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 15 June 2009 - 12:19 AM

Vezi postareaaurelh, la Jun 7 2009, 08:55 PM, a spus:

Stramosii nostrii si-au dat viata pt. ca poporul roman sa fie unit, liber si independent. Iar noi cei din ziua de azi suntem niste mizerii, niste.....pt. ca ne lasam sa fim condusi de altii....de europenii din vest. Ce nu putem sa ne conducem singuri? Oare chiar avem nevoie de UE ...sa inghitem tot felul de legi care pt. care stramosii nostri si-au dat viata? Putem spune ca cei din vest ne-au cucerit pe cale pasnica ...prin minciuni....mai exact...cei pe care i-am votat au vandut tara. Credeti ca daca avem cativa oameni in parlamentul european, Romania se va dezvolta? Nu aicea ii proplema. Problema ii ca cei din conducere nu stiu sa isi cinsteasca propriul neam. Nu vor sa ridice tara din saracie.(daca vroiau de ce au falimentat atatea frabici si au vandut totul incat au lasat doar niste ruine) Aproape toti sunt corupti...pt ca si-au uitat credinta...si-au uitat stramosii... Primim bani de la UE, dar credeti ca nu trebuie sa ii dam inapoi. Daca noi ii bagam in strazi care dupa un an doi se strica cum ii vom putea da inapoi. Cine ii impotriva UE? Cine crede ca Romania nu are nevoie de UE pt. a se dezvolta?

Romania, asa cum e ea, o tara amarata si cu destule probleme, nu a avut niciodata nevoie disperata de UE. Europenii de noi, DA.

Vezi postareaRavl, la Jun 8 2009, 11:05 AM, a spus:

Esti mult prea incoerent pentru a discuta despre politica .

Iar in alta ordine de idei, stramosii aia ar fi murit oricum . :fingers:

1. Esti prea ironic;

2. Te pierzi in chestiuni de forma. In fond, cel care a deschis topicul a dat dovada ca gandeste sanatos. Cel putin pana acum.

3. Au murit, dar au luat odata cu ei in groapa si o serie de calitati pe care noi, romanii secolului XXI, nu am fi pierdut nimic daca le-am fi mostenit. Poate din contra...mai multe despre stramosi deja a spus Lupini. :tease:

Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 15 June 2009 - 12:19 AM

0

#22 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 15 June 2009 - 01:36 AM

Vezi postareaResigned, la Jun 13 2009, 08:36 AM, a spus:

DA ! Merg pe mana ta Lupini :fingers:
Ravl asta e profet.... in fine , monarhia nu cred ca va fi la fel .... NE LIPSESTE PATRIOTISMUL DE ACUM 80 DE ANI !!! BUNICA ISI AMINTESTE TOTUL ....AIA STIAU CUM SE MANANCA POLITICA

Ne lipseste pe naiba. Ne lipseste o dictatura morala .
Una care sa ne invete cu forta ce limite avem, si cine nu le respecta sa plateasca scump.
De aceia nu mai avem nicio salvare pana nu vom fi colonizati, si reeducati cu forta. :tease:
Atata timp cat nu vom recunoaste ca trebuie sa existe clase sociale diferite, ca fiecare dintre ele necesita sa fie tratate cu o anumita demnitate si onoare, nu vom face nimic.
Daca ne dorim doar o uniformizare sociala, vom sfarsi intr-o anomie fara precedent.
Asa ca, sfarsitul nu e departe.
0

#23 Utilizator offline   Obsoletus 

• Maximus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 15 June 2009 - 08:51 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jun 15 2009, 02:36 AM, a spus:

Una care sa ne invete cu forta ce limite avem, si cine nu le respecta sa plateasca scump.
De aceia nu mai avem nicio salvare pana nu vom fi colonizati, si reeducati cu forta. :tease:
Atata timp cat nu vom recunoaste ca trebuie sa existe clase sociale diferite, ca fiecare dintre ele necesita sa fie tratate cu o anumita demnitate si onoare, nu vom face nimic.

D-accord...

Patriotismu imaginat de mine nu stiu daca e exact cel de acum 80 de ani....
E ca si cand faci un foc de tabara=> nu-ti place vatra si te duci sa faci in alta focul sau daca alegi sa ramai la prima vatra ,nu pui bine lemnele si se rastoarna "focul"..... sau poate nu mai iese nici un foc de tabara=> faci mici la gratar :fingers:
0

#24 Utilizator offline   desan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-July 08

Scris 15 June 2009 - 11:30 AM

Vezi postareaaurelh, la Jun 7 2009, 08:55 PM, a spus:

Stramosii nostrii si-au dat viata pt. ca poporul roman sa fie unit, liber si independent. Iar noi cei din ziua de azi suntem niste mizerii, niste.....pt. ca ne lasam sa fim condusi de altii....de europenii din vest. Ce nu putem sa ne conducem singuri? Oare chiar avem nevoie de UE ...sa inghitem tot felul de legi care pt. care stramosii nostri si-au dat viata? Putem spune ca cei din vest ne-au cucerit pe cale pasnica ...prin minciuni....mai exact...cei pe care i-am votat au vandut tara. Credeti ca daca avem cativa oameni in parlamentul european, Romania se va dezvolta? Nu aicea ii proplema. Problema ii ca cei din conducere nu stiu sa isi cinsteasca propriul neam. Nu vor sa ridice tara din saracie.(daca vroiau de ce au falimentat atatea frabici si au vandut totul incat au lasat doar niste ruine) Aproape toti sunt corupti...pt ca si-au uitat credinta...si-au uitat stramosii... Primim bani de la UE, dar credeti ca nu trebuie sa ii dam inapoi. Daca noi ii bagam in strazi care dupa un an doi se strica cum ii vom putea da inapoi. Cine ii impotriva UE? Cine crede ca Romania nu are nevoie de UE pt. a se dezvolta?

"""vandut tara????"""
daca exista uniunea europeana e tocmai un act de independenta a europei fata de america!!!
romania nu e un chilipir pt ue..doar pozitia geografica a facut sa fie acceptata..
si tre sa pupam ue..si pe fata si pe dos ca au acceptat sa-si bage nasul in mizeria de aici..
0

#25 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 15 June 2009 - 11:34 AM

Stai linistita ca intram noi un UE si fara sa vrem. Chiar daca suntem carpiti in "cenzurat" :fingers:
0

#26 Utilizator offline   desan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 June 2009 - 11:35 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Jun 15 2009, 02:36 AM, a spus:

Ne lipseste pe naiba. Ne lipseste o dictatura morala .
De aceia nu mai avem nicio salvare pana nu vom fi colonizati, si reeducati cu forta. :fingers:
Daca ne dorim doar o uniformizare sociala, vom sfarsi intr-o anomie fara precedent.
Asa ca, sfarsitul nu e departe.

""dictatura morala""???? dictatura e o imoralitate!!!societatea se clasifica si stratifica de la sine!! cu siguranta NU cu FORTA..
0

#27 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 15 June 2009 - 11:35 AM

Vezi ca Laur se referea la altceva :fingers:
0

#28 Utilizator offline   desan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 June 2009 - 11:41 AM

Vezi postareaKahila, la Jun 15 2009, 12:34 PM, a spus:

Stai linistita ca intram noi un UE si fara sa vrem. Chiar daca suntem carpiti in "cenzurat" :fingers:

practic am si intrat..doar ca se va simti peste 20 de ani! :tease: eu si brucan :P
asta e...nu pot pretinde de la oameni traiti sub dictatura sa inteleaga ce inseamna libertatea si democratia...nici nu pot sa ma supar sau sa dispretuiesc..dimpotriva...sunt sincer indurerata ca multe minti luminate sau irosit pe sloganele dictaturi
0

#29 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 15 June 2009 - 11:46 AM

Vezi postareadesan, la Jun 15 2009, 12:30 PM, a spus:

"""vandut tara????"""
daca exista uniunea europeana e tocmai un act de independenta a europei fata de america!!!
romania nu e un chilipir pt ue..doar pozitia geografica a facut sa fie acceptata..
si tre sa pupam ue..si pe fata si pe dos ca au acceptat sa-si bage nasul in mizeria de aici..

Pupa-l tu, n-ai decat! Tocmai din cauza unor oameni care gandesc ca tine si ca Laurent IIIrd, Romania a fost colonizata asa usor. :fingers: Noi nu trebuie sa avem coloana vertebrala, avem nevoie ca europenii sa ne puna un arac.

Vezi postareadesan, la Jun 15 2009, 12:41 PM, a spus:

practic am si intrat..doar ca se va simti peste 20 de ani! :tease: eu si brucan :P
asta e...nu pot pretinde de la oameni traiti sub dictatura sa inteleaga ce inseamna libertatea si democratia...nici nu pot sa ma supar sau sa dispretuiesc..dimpotriva...sunt sincer indurerata ca multe minti luminate sau irosit pe sloganele dictaturi

Spre dictatura o sa te si indrepti...stai linistita! :o: E o chestiune doar de maxim 2-3 ani sa ajungi sa-mi dai dreptate. Sunt impotriva ultimelor tendinte ale UE tocmai din dorinta de libertate. :o: Daca vrei dovezi si detalii privind tendintele hegemonice ale UE si sistemului global, ma poti intreba aici si am sa-ti spun cu placere.
0

#30 Utilizator offline   desan 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 June 2009 - 11:48 AM

Vezi postareaActorGrabit, la Jun 15 2009, 12:41 PM, a spus:

Pupa-l tu, n-ai decat! Tocmai din cauza unor oameni care gandesc ca tine si ca Laurent IIIrd, Romania a fost colonizata asa usor. :fingers: Noi nu trebuie sa avem coloana vertebrala, avem nevoie ca europenii sa ne puna un arac.

"colonizata"???de catre cine?? :tease: adica tarile europei apusene se aduna si se gospodaresc mai bine si accepta sa li se alature tari sarace(cu duhul) si asta se chiama colonizare???
Imagine amplasata
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cardul de sanatate
Un nou mod de a fura de la romani
tmordred  17 2.912
Hot Topic (New) Ce votam? Oameni sau programe?
Discutie despre candidati dar si despre programele lor
Sikaryan  39 11.295
Hot Topic (New) Obama-primul presedinte de culoare al Americii
pareri despre o mult trambitzata schimbare
Westcoastrider  109 31.617
Replici noi Recuperarea creantei istorice de la Germania de peste 18 miliarde de euro
Aștept sprijinul românilor pentru a determina guvernul să cl
Zalmodegikos  1 1.372
Hot Topic (New) UNPR ,noua provocare politica ? Teme combinate
Optiunea progresista se va dovedi inspirata?
Burel001  154 28.169