aurelh, la Jun 7 2009, 08:55 PM, a spus:
Stramosii nostrii si-au dat viata pt. ca poporul roman sa fie unit, liber si independent. Iar noi cei din ziua de azi suntem niste mizerii, niste.....pt. ca ne lasam sa fim condusi de altii....de europenii din vest. Ce nu putem sa ne conducem singuri? Oare chiar avem nevoie de UE ...sa inghitem tot felul de legi care pt. care stramosii nostri si-au dat viata? Putem spune ca cei din vest ne-au cucerit pe cale pasnica ...prin minciuni....mai exact...cei pe care i-am votat au vandut tara. Credeti ca daca avem cativa oameni in parlamentul european, Romania se va dezvolta? Nu aicea ii proplema. Problema ii ca cei din conducere nu stiu sa isi cinsteasca propriul neam. Nu vor sa ridice tara din saracie.(daca vroiau de ce au falimentat atatea frabici si au vandut totul incat au lasat doar niste ruine) Aproape toti sunt corupti...pt ca si-au uitat credinta...si-au uitat stramosii... Primim bani de la UE, dar credeti ca nu trebuie sa ii dam inapoi. Daca noi ii bagam in strazi care dupa un an doi se strica cum ii vom putea da inapoi. Cine ii impotriva UE? Cine crede ca Romania nu are nevoie de UE pt. a se dezvolta?
Romania, asa cum e ea, o tara amarata si cu destule probleme, nu a avut niciodata nevoie disperata de UE. Europenii de noi, DA.
Ravl, la Jun 8 2009, 11:05 AM, a spus:
Esti mult prea incoerent pentru a discuta despre politica .
Iar in alta ordine de idei, stramosii aia ar fi murit oricum .

1. Esti prea ironic;
2. Te pierzi in chestiuni de forma. In fond, cel care a deschis topicul a dat dovada ca gandeste sanatos. Cel putin pana acum.
3. Au murit, dar au luat odata cu ei in groapa si o serie de calitati pe care noi, romanii secolului XXI, nu am fi pierdut nimic daca le-am fi mostenit. Poate din contra...mai multe despre stramosi deja a spus Lupini.
Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 15 June 2009 - 12:19 AM