Aceasta postare a fost editata de _NeXuS_: 09 June 2009 - 10:55 AM
Molitvele Sfântului Vasile cel Mare rugaciuni de exorcizare si blestemare
Scris 09 June 2009 - 10:53 AM
Scris 01 July 2009 - 09:10 PM
Scris 17 July 2009 - 09:56 PM
Catalinten, la Jul 1 2009, 10:10 PM, a spus:
Si Dumnezeu a stat 3 saptamani ca sa delibereze?
O fi fost ocupat cu vreo catastrofa...
Scris 25 November 2009 - 04:36 AM
Asta este locul sfant ?
Sdevarata credinta?
Loc minunat ?
vraji , blesteme , duhuri necurate ? halal credinta .., ce loc minunat ! Mergeti asadar poate va fi nevoie sa va intoarceti .
Cei ce fac aceste vraji tot ei le dezleaga ,vrajile se fac sub semnul crucii mergeti si vedeti , nu exista vrajitoare sa vrajitor in romania ca sa lege si sa dezlege fara semnul crucii , tot sub acest semn se poate dezlega ...
Isus: Multi imi vor zice in ziua aceea Doamne , Doamne !Nu am scos noi draci in numele tau ............, atunci le voi spune : Plecati de aici voi toti care lucrati fara de lege .
Scris 25 November 2009 - 08:23 AM
Dementius, la Nov 25 2009, 04:36 AM, a spus:
halal credinta .., ce loc minunat !
.
sectare ,
nici o legatura cu timpeniile tale scrise mai sus...
efes 6
12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
care sunt armele lui dumnezeu??? crucea , rugaciunea, postul, spovedania , cuvintul etc etc etc... deci dupa cum vezi MOLIFTELE SFINTULUI VASILE SUNT VALABILE SI DUMNEZEIESTI IMPOTRIVA DIAVOLILOR .... asa ca ce fac '' babele vrajitoare'' cu ce fac sfintii , preotii NICI O LEGATURA... asa ca MAI APROFUNDEAZA ca esti HABARNIST
multa iubire
Aceasta postare a fost editata de the_listener: 25 November 2009 - 08:28 AM
Scris 25 November 2009 - 08:49 PM
the_listener, la Nov 25 2009, 08:23 AM, a spus:
nici o legatura cu timpeniile tale scrise mai sus...
efes 6
12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
care sunt armele lui dumnezeu??? crucea , rugaciunea, postul, spovedania , cuvintul etc etc etc... deci dupa cum vezi MOLIFTELE SFINTULUI VASILE SUNT VALABILE SI DUMNEZEIESTI IMPOTRIVA DIAVOLILOR .... asa ca ce fac '' babele vrajitoare'' cu ce fac sfintii , preotii NICI O LEGATURA... asa ca MAI APROFUNDEAZA ca esti HABARNIST
multa iubire
cand isus a spus :
'' ... am fost flamand si mi-ati dat sa mananc ,am fost bolnav si m-ati ingrijit ...''
ei au raspuns :
...'' cand am facut noi asa ceva ? ''...
copiii lui dumnezeu fac aceste fapte bune din dragoste pentru dumnezeu si nu se gandesc ca vor primi vreo rasplata pentru ca ar merita .
apoi au venit ceilalti si au spus ...'' n-am scos noi draci in numele tau ,n-am facut noi aia si ailalta pentru tine?''
ce le spune isus ?
...'' duceti-va de la mine ca nu va cunosc ..."
este simplu si nu trebuie sa ai studii grele ca sa intelegi .
Scris 26 November 2009 - 09:47 AM
continuarea
Scris 10 December 2009 - 08:50 AM
-Duceti-va de aici, ca nu va cunosc.
Scris 11 December 2009 - 09:27 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
nimic special,si tu esti la fel :) |
Arcangelo | 575 | 27.596 |
|
Planeta la control!
Despre aroganta sfidatoare a omului modern. |
hans | 67 | 2.396 |
|
De ce orice credinta este urmata de îndoiala ?
Fa ce spune popa ... ! |
GeoFiloRo | 37 | 4.261 |
|
De ce Dumnezeu nu mi-a dat raspuns la o rugaminte |
Cristi din prahova | 435 | 20.037 |
|
Istoria lemnului Sfintei cruci | Dimineata | 8 | 1.065 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS