sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Molitvele Sfântului Vasile cel Mare rugaciuni de exorcizare si blestemare Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 09 June 2009 - 10:53 AM

Da am fost si eu cateva zile la Calugareni, in perioada in care vizitam manastirile din partea Sucevei. Este un loc minunat si in acelasi timp inspaimantator cand incep slujbele parintelui Horga . Orice fiinta omeneasca se cutremura de ce vede acolo. Este o lupta continua cu duhurile necurate si vraji si blesteme puse pe capul unor oameni saraci si asa chinuiti destul de viata asta de zi cu zi. Este un loc sfant in care ar merita sa fie vazut de cati mai multi credinciosi pentru a vedea adevarata fata a credintei, rabdarii si vointei parintelui care este un sfant si care face tot posibilul pentru a salva niste suflete chinuite.

Aceasta postare a fost editata de _NeXuS_: 09 June 2009 - 10:55 AM

0

#52 Utilizator offline   Catalinten 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 09

Scris 01 July 2009 - 09:10 PM

Un preot savarsea Moliftele Sfantului Vasile dupa cam vreo 3 saptamani decand a inceput sa citeasca a murit.Deci nu e de joaca cu asa ceva.Eu nu as recomanda la nimeni sa incerce.
0

#53 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 17 July 2009 - 09:56 PM

Vezi postareaCatalinten, la Jul 1 2009, 10:10 PM, a spus:

Un preot savarsea Moliftele Sfantului Vasile dupa cam vreo 3 saptamani decand a inceput sa citeasca a murit.Deci nu e de joaca cu asa ceva.Eu nu as recomanda la nimeni sa incerce.

Si Dumnezeu a stat 3 saptamani ca sa delibereze?
O fi fost ocupat cu vreo catastrofa...
0

#54 Utilizator offline   Dementius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-November 09

Scris 25 November 2009 - 04:36 AM

Orice fiinta omeneasca se cutremura de ce vede acolo. Este o lupta continua cu duhurile necurate si vraji si blesteme puse pe capul unor oameni saraci si asa chinuiti destul de viata asta de zi cu zi.

Asta este locul sfant ?
Sdevarata credinta?

Loc minunat ?

vraji , blesteme , duhuri necurate ? halal credinta .., ce loc minunat ! Mergeti asadar poate va fi nevoie sa va intoarceti .

Cei ce fac aceste vraji tot ei le dezleaga ,vrajile se fac sub semnul crucii mergeti si vedeti , nu exista vrajitoare sa vrajitor in romania ca sa lege si sa dezlege fara semnul crucii , tot sub acest semn se poate dezlega ...

Isus: Multi imi vor zice in ziua aceea Doamne , Doamne !Nu am scos noi draci in numele tau ............, atunci le voi spune : Plecati de aici voi toti care lucrati fara de lege .
0

#55 Utilizator offline   the_listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-April 09

Scris 25 November 2009 - 08:23 AM

Vezi postareaDementius, la Nov 25 2009, 04:36 AM, a spus:

Orice fiinta omeneasca se cutremura de ce

halal credinta .., ce loc minunat !

.

sectare ,
nici o legatura cu timpeniile tale scrise mai sus... :o:
efes 6
12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
care sunt armele lui dumnezeu??? crucea , rugaciunea, postul, spovedania , cuvintul etc etc etc... deci dupa cum vezi MOLIFTELE SFINTULUI VASILE SUNT VALABILE SI DUMNEZEIESTI IMPOTRIVA DIAVOLILOR .... asa ca ce fac '' babele vrajitoare'' cu ce fac sfintii , preotii NICI O LEGATURA... asa ca MAI APROFUNDEAZA ca esti HABARNIST :x

multa iubire

Aceasta postare a fost editata de the_listener: 25 November 2009 - 08:28 AM

0

#56 Utilizator offline   Aujourdhui 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 25 November 2009 - 08:49 PM

Vezi postareathe_listener, la Nov 25 2009, 08:23 AM, a spus:

sectare ,
nici o legatura cu timpeniile tale scrise mai sus... :lol:
efes 6
12. Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh.
13. Pentru aceea, luaţi toate armele lui Dumnezeu, ca să puteţi sta împotrivă în ziua cea rea, şi, toate biruindu-le, să rămâneţi în picioare.
care sunt armele lui dumnezeu??? crucea , rugaciunea, postul, spovedania , cuvintul etc etc etc... deci dupa cum vezi MOLIFTELE SFINTULUI VASILE SUNT VALABILE SI DUMNEZEIESTI IMPOTRIVA DIAVOLILOR .... asa ca ce fac '' babele vrajitoare'' cu ce fac sfintii , preotii NICI O LEGATURA... asa ca MAI APROFUNDEAZA ca esti HABARNIST :P

multa iubire

cand isus a spus :

'' ... am fost flamand si mi-ati dat sa mananc ,am fost bolnav si m-ati ingrijit ...''

ei au raspuns :
...'' cand am facut noi asa ceva ? ''...
copiii lui dumnezeu fac aceste fapte bune din dragoste pentru dumnezeu si nu se gandesc ca vor primi vreo rasplata pentru ca ar merita .

apoi au venit ceilalti si au spus ...'' n-am scos noi draci in numele tau ,n-am facut noi aia si ailalta pentru tine?''

ce le spune isus ?

...'' duceti-va de la mine ca nu va cunosc ..."

este simplu si nu trebuie sa ai studii grele ca sa intelegi .
0

#57 Utilizator offline   Dementius 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 20-November 09

Scris 26 November 2009 - 09:47 AM

...'' duceti-va de la mine ca nu va cunosc ..."

continuarea :lol: '' cei care lucrati fara de lege ''
0

#58 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 10 December 2009 - 08:50 AM

Asa le spun si eu celor care se apuca sa interpreteze miturile, fara sa stie boaba de hermeneutica:
-Duceti-va de aici, ca nu va cunosc.
0

#59 Utilizator offline   Aujourdhui 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 10 December 2009 - 06:13 PM

Vezi postareavanghelis007, la Dec 10 2009, 08:50 AM, a spus:

Asa le spun si eu celor care se apuca sa interpreteze miturile, fara sa stie boaba de hermeneutica:
-Duceti-va de aici, ca nu va cunosc.

serios???
0

#60 Utilizator offline   vanghelis007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 08

Scris 11 December 2009 - 09:27 AM

Sigur, nu ma refer la toata lumea, ci numai la cei care vorbesc in necunostinta de cauza legat de anumite subiecte.In ce ma priveste pe mine, de aia ma aflu aici, ca sa cunosc opiniile fiecaruia, si sa discutam in contradictoriu.Din ciocnirea mintilor, nu se poate sa nu tasneasca uneori si scantei geniale.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari