ioanide, la Jul 21 2009, 12:17 PM, a spus:
Ai fost plin de speranta ca si noi toti.L-ai rugat pe Dumnezeu sa te ajute cumva si nu ai primit raspuns?Greu de crezut.Cand rogi ,ai rabdare si asculta raspunsul.Acel raspuns nu e intotdeauna favorabil.Insa exista mereu un raspuns.
Si intotdeauna primesti ajutor.
K0ntr0VerSy, la Jul 21 2009, 12:19 PM, a spus:
De ce sa ai rabdare?
Tu vrei sa ti se dea sa mananci cand ti-e foame, nu cand i se face lui Dumnezeu foame si hotaraste el.
Dumnezeu imi implineste ruga cand vrea el sau cand am eu nevoie?
Stii care-i de fapt problema? Prin a-i cere lui Dumnezeu de mancare, tu admiti ca nu ai asta. Ori.. daca te uiti putin in jur.. ai foarte multe variante prin care sa faci rost singur de mancare. Exista o vorba, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista. Cauta s-o intelegi.
Dumnezeu ti-a dat mijloacele, tu trebuie sa faci restul. Si trebuie sa vrei.
K0ntr0VerSy, la Jul 21 2009, 12:31 PM, a spus:
Cand o mama implora pentru viata copilului bolnav, de ce nu primeste o minune si, in loc sa moara in operatie, copilul se insanatoneste miraculos?
Asta nu este o nevoie. Noi, oamenii, ca parinti, suntem destul de egoisti. Copiii nu vin la noi pentru ca ii dorim noi, ci pentru ca aici au ales ei sa vina, pentru ca de o astfel de experienta au ei nevoie.
Da, iti stiu deja reactia, dar la un moment dat, o sa intelegi tot ce zic eu aici.
K0ntr0VerSy, la Jul 21 2009, 12:31 PM, a spus:
Sau alt exemplu: nu ai invatat pentru BAC, insa crezi in Dumnezeu.
Te rogi la el si el iti aduce Sfanta Promovare?
De ce nu?
Iar asta este un exemplu pueril.
VEMANS, la Jul 21 2009, 12:34 PM, a spus:
1. Cu milioane de generatii iesim din spatiu biblic.
2. De ce nu primesc toti aceeasi informatie genetica , unii sunt mai avantajati comparativ cu altii ?
3. Sa inteleg ca s-ar putea ca necredinta sa fie o "lipsa" genetica?
1. Biblia a fost scrisa de oameni.
2. Absoluti toti avem acces la acelasi bagaj informational, doar ca depinde doar de noi cat de repede il si descoperim si-l folosim.
3. Nu.