sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

vis ciudat Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 06 June 2009 - 04:45 PM

Vezi postarealuminos1, la Jun 6 2009, 05:43 PM, a spus:

da, s-ar putea
eu ma gindisem, tine de ceva ani, ca ar fi ceva din trecutul meu, dintr-o alta viata, in care pamintul, sau poate alta planeta pe care traiam, a fost distrusa

Ar fi culmea sa se repete aceasi faza. Mai degraba poate fi ceea ce spui tu.
0

#22 Utilizator offline   luminos1 

• https://luminos1.wordpress.com/
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-November 08

Scris 06 June 2009 - 04:48 PM

eu asa cred
si mai ales ca de la anul 2012, astept numai lucruri bune, cel putin vor fi sigur pentru unii
altii, vor mai avea de aqsteptat o viata sau chiar mai multe
0

#23 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 June 2009 - 05:05 PM

orice sfarsit este de fapt un nou inceput. :flowers:
0

#24 Utilizator offline   luminos1 

• PipPipPipPip

Scris 06 June 2009 - 05:17 PM

nu va fi un sfirsit
va fi doar inceputul
atunci cred eu, vom incepe sa traim cu adevarat, cel putin unii dintre noi
totul se petrece cu repeziciune
pe zi ce trece schimbarile sunt tot mai evidente, revin, la unii dintre noi
desi sunt constienta ca mai sunt trei ani pina atunci mie mi se pare mult mai aproape termenul, sigur inainte sa va mai intimpla ceva remarcabil pina atunci
dar, sa revenim l topic
eu nu am vrut sa dau prea multa importanta viselor
dar, in ultimul timp au inceput sa aiba din ce in mai mult legatura cu realitatea
imi dau seama ca am vise premonitorii, dar nu prea stiu ce sa fac cu ele, si mai ales, cum sa le pastrez mai clar in memorie, sa pot ajuta
0

#25 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 June 2009 - 05:37 PM

Un carnetel si ceva de scris. In fiecare dimineata noteaza fiecare frantura de vis. Cu putina practica vei ramane surprinsa sa constati ca visele vor deveni din ce in ce mai clare. Visele sunt extrem de importante. In vis constiinta ta este eliberata de orice agregat psihologic. In asa zisa stare de trezire suntem controlati de ego-uri, constiinta fiind strivita si fara putere.

Aceasta postare a fost editata de ironic: 06 June 2009 - 06:06 PM

0

#26 Utilizator offline   luminos1 

• PipPipPipPip

Scris 06 June 2009 - 06:15 PM

Vezi postareaironic, la Jun 6 2009, 06:37 PM, a spus:

Un carnetel si ceva de scris. In fiecare dimineata noteaza fiecare frantura de vis. Cu putina practica vei ramane surprinsa sa constati ca visele vor deveni din ce in ce mai clare. Visele sunt extrem de importante. In vis constiinta ta este eliberata de orice agregat psihologic. In asa zisa stare de trezire suntem controlati de ego-uri, constiinta fiind strivita si fara putere.

asa voi face
multumesc!
lumina si iubire!
0

#27 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 06 June 2009 - 06:29 PM

Vezi postarealuminos1, la Jun 6 2009, 05:00 PM, a spus:

as vrea sa va povestesc si eu vis, care se si repeta la o perioada de citeva luni, 1 an
este noapte, intuneric, eu sunt undeva la inaltime, dealuri mai inalte sau munti mai mititei
cerul incepe sa fie brazdat ori de bucati de meteoriti in flacari, cu dimensiuni intre 30-50 cm,la nivelul ochilor, asa le percep, sus probabil pe unde sunt, sunt mult mai mari si incep sa cada in jurul meu, sunt din ce in ce mai multe, cerul se lumineaza, sunt ca niste flacari, pare un fel de "apocalipsa", dar eu scap doar cu o sperietura zdravana
in alt vis exact in aceleasi conditii, nu sunt meteoriti sunt nave extraterestre
mi s-a repetat de cel putin 10 ori, eu m-am obisnuit cu el deja, dar voi ce spuneti?
poate insemna ceva?

Sa fie premonitie, nu prea cred. In general visele nu apar oferind cheia direct. Adica imaginile din vis deghizeaza de fapt altceva, iar visul trebuie descifrat.
In fine... fiecare cu ideile lui despre interpretare...
Totusi... sa vedem... Focul ar aparea ca un simbol al curatirii, al purificarii; ar putea fi insa pasiune, dorinta sau furie, frustrare. Dar mai conteaza si alte detalii. De exemplu, simti caldura focului? Te concentrezi in mod deosebit pe imaginea focului?
Meteoritii si navele ce forma au? Rotunda? Ca atunci ar indica perfectiunea, deplinatatea tuturor posibilitatilor. (din perspectiva arhetipurilor lui Jung). Dupa interpretarea lui Jung, ar avea legatura cu procesul de individuatie...
Dar astea sunt doar cateva idei... E nevoie de multe detalii si de o analiza aprofundata.

Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 06 June 2009 - 06:30 PM

0

#28 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 June 2009 - 06:41 PM

Vezi postareaSarah N...., la Jun 6 2009, 07:29 PM, a spus:

Totusi... sa vedem... Focul ar aparea ca un simbol al curatirii, al purificarii;

Doar e luminoasa si merge clar spre iubire si lumina. Este un vis initiatic. Aminteam de 2012 pentru ca in acel an se spune ca s-ar petrece o mare purificare.

Aceasta postare a fost editata de ironic: 06 June 2009 - 06:42 PM

0

#29 Utilizator offline   luminos1 

• PipPipPipPip

Scris 06 June 2009 - 08:09 PM

Sa fie premonitie, nu prea cred. In general visele nu apar oferind cheia direct. Adica imaginile din vis deghizeaza de fapt altceva, iar visul trebuie descifrat.
In fine... fiecare cu ideile lui despre interpretare...
Totusi... sa vedem... Focul ar aparea ca un simbol al curatirii, al purificarii; ar putea fi insa pasiune, dorinta sau furie, frustrare. Dar mai conteaza si alte detalii. De exemplu, simti caldura focului? Te concentrezi in mod deosebit pe imaginea focului?
Meteoritii si navele ce forma au? Rotunda? Ca atunci ar indica perfectiunea, deplinatatea tuturor posibilitatilor. (din perspectiva arhetipurilor lui Jung). Dupa interpretarea lui Jung, ar avea legatura cu procesul de individuatie...
Dar astea sunt doar cateva idei... E nevoie de multe detalii si de o analiza aprofundata.

da, sunt rotunde, ard, flacara e aurie-rosiatica, mai mult aurie, foarte stralucitoare in noaptea intunecoasa, cad pe linga mine, distrug, dar pe mine nu ma ating
desi in vis simt teama, de fiecare data ma trezesc fericita, surizind
0

#30 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 06 June 2009 - 08:54 PM

Sa fie premonitie, nu prea cred. In general visele nu apar oferind cheia direct.

Totalmente incorect. Unele da, altele ba. Dar depinde foarte tare de persoana ce primeşte mesajele prin vis, e adevărat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari