luminos1, la Jun 6 2009, 05:00 PM, a spus:
as vrea sa va povestesc si eu vis, care se si repeta la o perioada de citeva luni, 1 an
este noapte, intuneric, eu sunt undeva la inaltime, dealuri mai inalte sau munti mai mititei
cerul incepe sa fie brazdat ori de bucati de meteoriti in flacari, cu dimensiuni intre 30-50 cm,la nivelul ochilor, asa le percep, sus probabil pe unde sunt, sunt mult mai mari si incep sa cada in jurul meu, sunt din ce in ce mai multe, cerul se lumineaza, sunt ca niste flacari, pare un fel de "apocalipsa", dar eu scap doar cu o sperietura zdravana
in alt vis exact in aceleasi conditii, nu sunt meteoriti sunt nave extraterestre
mi s-a repetat de cel putin 10 ori, eu m-am obisnuit cu el deja, dar voi ce spuneti?
poate insemna ceva?
Sa fie premonitie, nu prea cred. In general visele nu apar oferind cheia direct. Adica imaginile din vis deghizeaza de fapt altceva, iar visul trebuie descifrat.
In fine... fiecare cu ideile lui despre interpretare...
Totusi... sa vedem... Focul ar aparea ca un simbol al curatirii, al purificarii; ar putea fi insa pasiune, dorinta sau furie, frustrare. Dar mai conteaza si alte detalii. De exemplu, simti caldura focului? Te concentrezi in mod deosebit pe imaginea focului?
Meteoritii si navele ce forma au? Rotunda? Ca atunci ar indica perfectiunea, deplinatatea tuturor posibilitatilor. (din perspectiva arhetipurilor lui Jung). Dupa interpretarea lui Jung, ar avea legatura cu procesul de individuatie...
Dar astea sunt doar cateva idei... E nevoie de multe detalii si de o analiza aprofundata.
Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 06 June 2009 - 06:30 PM