Mentionez ca nu stiu prea multe lucruri despre existenta noastra pe pamant, ca am luat cunostinta de multe teorii, dar nu stiu exact ce sa cred, ca am avut ceva experiente mai ciudate, dar nu stiu cum sa le cataloghez... in fine. cert este ca am avut un vis foarte ciudat, care sunt sigura 100% ca nu a fost produsul imaginatiei mele si, efectiv, nu stiu cum sa-l interpretez.
Daca cineva are vreo idee, am sa va rog frumos sa va dati cu parerea. mersi frumos.
Am visat intr-o noapte, acum vreo luna, ca eram in vizita la ceva rude, (nu am recunoscut pe nimeni, ele ma stiau pe mine), toate avand cam peste 50 de ani. stateam la o masa si la un moment dat apare o baba (nu pot sa-i zic batrana, pt. ca...parea mai mult decat batrana, era baba rau
- eu sunt cristina. eu nu intelegeam si i-am zis: nu, eu sunt cristina. ea mi-a replicat: nu, tu esti KUMA. acesta este numele tau universal, asa cum al meu este cristina. :|:|:| eu cred ca ma uitam foarte nedumerita si mi-a explicat ca numele meu pe pamant este cristina, dar adevaratul meu nume este kuma, ca uneori venim pe pamant, dar ce se intampla aici nue ste chiar atat de important, ca ea nu a mai foist demult de pamant, dar a venit pentru scurt timp si ca, pe pamant, venim ca sa rezolvam diferite probleme, dar sa nu-mi fac griji ca nu-s atat de importante. totul mi l-a zis destul de rapid, in nu foarte mutle cuvinte. eu ma gandeam s-o intreb ce se va intampla cu lumea, dar mi-a fost frica
dupa care a venit un nene si m-a intrebat: tie nu ti-e frica sa stai singura la ultimul etaj? eu nu am inteles nimic, dar i-am zis ca nu
visul s-a mutat apoi in alt plan, in aceeasi casa, dar ma opresc aici, pt. ca nu stiu pe cine ar putea interesa. certe ste ca, dupa ce mi-a vorbit, baba m-a atins cu batul acela si am simtit o vibratie foarte ciudata. nu era nici de rau, nici de bine, era...ciudat.
m-am trezit si m-am dus direct la calculator sa caut Kuma pe net. n-am gasit pe nimeni cu acest nume, dar aparent este o stea, din constelatia dragonului (Nu draconis), care - privita prin microscop - se vede ca si cum ar fi doua stele.
efectiv, nu stiu ce sa cred.
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis