sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Discutii libere despre pisici Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 05 August 2009 - 01:44 PM

sunt motani amandoi , frati si . mda nu sunt pisici de casa vb aia , stau in gradina , in curte , cand vreau sa ii tin seara in casa la dormit am un concert :bataita: , atunci ii las asa daca ziceti voi ca nu sunt slabe

a chiar pisicile voastre mananca soarecii care ii prind? ai mei nu , imi fac colectie la usa si acolo ii lasa :flowers:

Aceasta postare a fost editata de J0': 05 August 2009 - 01:46 PM

0

#22 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 05 August 2009 - 01:50 PM

Vezi postareaJ0', la Aug 5 2009, 01:44 PM, a spus:

sunt motani amandoi , frati si . mda nu sunt pisici de casa vb aia , stau in gradina , in curte , cand vreau sa ii tin seara in casa la dormit am un concert :roll: , atunci ii las asa daca ziceti voi ca nu sunt slabe

a chiar pisicile voastre mananca soarecii care ii prind? ai mei nu , imi fac colectie la usa si acolo ii lasa :flowers:

:blink: vai ce bine ma simt...credeam ca numai ai mei fac asta. Am colectie la usa, mai grav cand crede golanu ca e funny sa-i bage sub masa din bucatarie. In mintea lui cred ca vrea sa contribuie si el in casa cu ceva:)))

In medie, o pisica de curte, prinde in jur de 8-15 soareci pe zi, soareci/pasari/sobolani. Ca sa se sature nutritiv trebuie sa manance undea in jur de 10. Sa nu crezi ca nu mananca, ii mananca pe unde apuca si-ti aduce sa ii lauzi, vezi-Doamne ce stiu ei sa faca.

Mai nasol cand li se apleaca si ''dau p-afara'' ce-au halit. Ai mei au un talent special sa faca ping-pong cu soricei micuti, sa se manjeascade sange si apoi sa cerseasca mangaieri, pupaturi..fug de ei ca de dracu si ei dupa mine :bataita:
0

#23 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 05 August 2009 - 01:58 PM

Vezi postareaAmpera, la Aug 5 2009, 02:43 PM, a spus:

Darianna, ai incercat sa vezi cum se simt si fara zgarda? Ai mei parca sunt apucati de streche cand le-am pus zgarda. La noi e si alta situatie, mi-e frica sa nu ramana sugrumati intr-un gard ceva. Le luasem ca era fun sa-i aud cum zdrangane ca vacile, talangi:))Le-am scos imediat si se vedea ca sunt mult mai fericiti fara, iar impotriva puricilor am o solutie la veterinar, o pipeta de 2 ml care le-o aplic 1 data la 6 luni pe ceafa si done. no purici

heheeee Jeppe seamana cu Bubu al meu :hi:

De vreo 2 luni il tin si eu pe Bubu fara zgarda. Era doar anti-purici, nu imi plac alea cu clopotei :P
Chiar vazusem intr-o zi pe afara un motan cu clopotel si il compatimeam, Saracu' nu se poate apropia de soareci, nu se poate feri sau ascunde. D'aia sunt mai fericiti ai tai acum :)
Pe Bubu il tineam cu zgarda mai mult pentru ca imi era teama sa nu cada pe geam (ca sta toata ziua sugrumat de gratii :bataita: ) si macar sa stie vecinii ca e de casa, sa mi-l lase in pace. Dar m-am convins acu', nu cade :roll:
Impotriva puricilor il dau tot asa, pe ceafa, cu Parakill, cate o picatura pentru fiecare kilogram. Repet operatiunea cand simt ca are nevoie. Fiind pisica (NUMAI) de casa, nu prea are cum sa ia purici.

Al meu nu iese din casa, deci nu stie ce e ala soarece. Mi-e si mila uneori de el, ca e singurel. Acum are o prietena care vine la el la geam si stau impreuna.

Aaa al meu mananca muste. :flowers: Pana anul asta doar le omora, vara asta vad ca le haleste. Si nu stiu cat de bine ii cad la stomac :blink:

#24 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 05 August 2009 - 01:58 PM

Vezi postareaDarianna, la Aug 5 2009, 01:58 PM, a spus:

Fiind pisica (NUMAI) de casa, nu prea are cum sa ia purici.

n-ai vecini cu purici? :flowers:
0

#25 Utilizator offline   absolutep0wer 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-March 09

Scris 05 August 2009 - 02:06 PM

am o pisica fara par sphinx,foarte fitos si o persana neagra.cine mare are un sphinx? am putea sa dialogam
0

#26 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 05 August 2009 - 02:15 PM

Vezi postareaAmpera, la Aug 5 2009, 02:58 PM, a spus:

n-ai vecini cu purici? :bataita:

Pai in afara de asta micuta care vine acum in vizita la el, nu. Nu intra in contact cu nici o alta pisica. Sau cu nici un alt animal. D'aia si zic ca imi e mila de el :blink:
Da' am dat-o si pe Don'soara (numai la numele asta raspunde :flowers: ) cu picatura :roll:

#27 Utilizator offline   Walpurgisnacht 

• Mironosiţă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-August 06

Scris 05 August 2009 - 02:21 PM

Vezi postareaabsolutep0wer, la Aug 5 2009, 03:06 PM, a spus:

am o pisica fara par sphinx,foarte fitos si o persana neagra.cine mare are un sphinx? am putea sa dialogam

are sapca :flowers:?

pune o poza sa vedem si noi.

a mea e siameza. ce zici, putem dialoga ?
0

#28 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 06 August 2009 - 01:00 AM

Pfuaaai ce fata misto aaare! Ce pata are :bataita:

Aoliooo, Claudia ce mari s-au facut. Care e Pufu?! :flowers:

#29 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 06 August 2009 - 01:28 AM

Vezi postareaDarianna, la Aug 5 2009, 02:58 PM, a spus:

Pe Bubu il tineam cu zgarda mai mult pentru ca imi era teama sa nu cada pe geam

De la ce etaj ?

Ohoo, am văzut eu o pisicuţă ( atunci era īncă pisicuţă ), căzută de la etajul 8, direct pe beton, acum doi ani, īn 2007. Pot să spun că pisica e şi a mea, pentru că e a cuiva din familie, dar a fost ceva teribil.

Am mers imediat cu ea, noaptea, la medic. I-a făcut ceva ca să poată da afară din plămāni limfa, ca nu cumva să i se blocheze căile respiratorii. Năsucul, săraca, aproape era băgat īnauntru, de la izbitura cu betonul, dar şi-a recăpătat forma a doua zi.

Avea o lăbuţă ruptă, de parcă era un material textul, aşa se mişca. Se mai ţinea doar īn piele şi muşchi, pentru că osul era complet rupt. Maxilarul de jos era dislocat, şi a doua zi un doctor mi-a zic că nu mai poate face nimic, şi să o eutanasiem. Dar am mers la mai mulţi medici, care au spus că īşi va reveni şi maxilarul. Noroc că a rezistat prima noapte. Dacă nu mergeam urgent la medic, īn noaptea aia a accidentului, ar fi murit. Pe urmă, īn zilele care au urmat, a fost dusă la medic, zilnic. Şi-a revenit, complet, cam după două luni. Şi lăbuţa s-a refăcut după o lună, după ce stătuse cu ea prinsă īn atele.

De multe ori mă tot uit cu groază, şi mă mir, cānd merg pe acolo, de unde a căzut, cum a putut să supravieţuiască, de la etajul 8, direct pe beton !?

Aceasta postare a fost editata de lupini: 06 August 2009 - 01:47 AM

0

#30 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 06 August 2009 - 06:28 AM

Vezi postareaDarianna, la Aug 6 2009, 01:00 AM, a spus:

Pfuaaai ce fata misto aaare! Ce pata are :hi:

Aoliooo, Claudia ce mari s-au facut. Care e Pufu?! :flowers:

Da, iubi, ma uit la ei si nu-mi vine sa cred ca in doua saptamani is in asa hal de mari si de nastrusnici. cand o sa am ceva mai mult timp si o dispozitie mai senina, o sa fac un clip sa vezi cam ce poate Fluffy sa indure pe burtica ei.

Pufu e defapt Pufina, ca e fetita si ailalti doi is motani. io acuma il ador pe Click, cel portocaliu. si el pe mine. e un dulce. asnoapte numa pe fata la mine a vrut sa doarma. prima imagine pe care o vad cand deschid ochii dimineata is ei trei.

exact acuma cand scriu, nu-ti poti imagina in ce hal "calareste" Pufilina pe capetele motaneilor, in lupta pentru biberoane.
o sa mai pun poze, fii pe pace. :bataita: :blink: :roll:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou