sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Discutii libere despre pisici Evaluare topic: - - - - -

#101 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 02 August 2010 - 11:33 AM

In general, se inteleg daca pisica este cooperanta. Bine, trebuie sa fie si cainele linistit. Daca e pui, sigur e un zapacit si va vrea sa se joace cu mata, ceea ce ea nu prea va tolera.

Cainele meu are cateva mate din fata blocului pe care le tolereaza, dar numai pentru ca sunt ele cuminti, vin singure la el si se pupaaa. Cu pisicile mele nu se intelege, ca se sperie ele, il scuipa si fug. :suicide:

Vecinii mei au in caine de 9 ani, cuminte si tolerant si au adunat o pisica de pe drumuri acu', un puiut. La inceput dadea semne ca nu o va accepta, dar acum se inteleg.

De regula, ca sa fii treaba linistita in casa si cu caine si cu pisica, trebuie sa ii iei cand sunt ambii mici, foarte mici, sa creasca impreuna.

#102 Utilizator offline   ArNoLdStyle 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-February 11

Scris 06 February 2011 - 02:06 PM

As avea si eu o intrebare despre pisica mea . Veterinarii spun ca e de rasa Europeana dar eu cred ca e Mau Egiptean (asta as vrea eu) . Ma puteti lamuri ?

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de ArNoLdStyle: 06 February 2011 - 02:26 PM

0

#103 Utilizator offline   Yadhira 

• Caught between the devil and the deep blue sea...
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-June 11

Scris 17 April 2012 - 03:13 PM

imi puteti recomanda un asternut bun pentru litiera?
0

#104 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 17 April 2012 - 11:30 PM

Eu folosesc de la Mitzura sau de la Moon cat (cel din kaufland).
Oricum, nisipul acela alb e cel mai bun, cu aspect de creta. Se formeaza bulgari mai usor, ceea ce face si curatarea litierei mai facila.

#105 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 17 April 2012 - 11:51 PM

Eu am BioKat's.Nu stiu exact daca este in Romania,dar este super bun.Are granule mai mari si se formeaza bulgari care se aduna foarte usor.Si este si absorbant de miros.
0

#106 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 18 April 2012 - 12:31 AM

Da da, exact asa sunt si astea. Si sunt si ieftine.

#107 Utilizator offline   Yadhira 

• PipPipPip

Scris 18 April 2012 - 10:59 AM

multumesc pentru raspuns :flowers:

ieri am adus-o pe Kyra acasa...de atunci sta ascunsa sub cada...i-am pus in baie litiera, manacarica si apa...aseara am reusit sa o prostesc sa iasa, am luat-o in brate, am mangaiat-o, dar dupa cateva minunte a devenit agitata si cand am lasat-o din brate a fugit din nou sub cada. este o pisica de 3 ani, pe care am adoptat-o de la stapana care a crescut-o de la varsta de 1 luna (ea pleca din tara si a renuntat la ea). O inteleg ca e speriata poate si ofuscata pe fosta stapana. Dar ma gandesc cat timp ii va trebui sa iasa de sub cada,sa ne imprietenim?Cum sa procedez cu ea? Degeaba ii vorbesc, o chem, nu reactioneaza in nici un fel.
0

#108 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 18 April 2012 - 11:17 AM

Vezi postareaYadhira, la 18 April 2012 - 10:59 AM, a spus:

Cat timp ii va trebui sa iasa de sub cada,sa ne imprietenim? Cum sa procedez cu ea? Degeaba ii vorbesc, o chem, nu reactioneaza in nici un fel.

S-ar putea sa aibe nevoie de o saptamana poate chiar doua sa se obisnuiasca in noul mediu si sa nu se mai simta in pericol. Am avut si eu un motan care a "schimbat casa" si tin minte ca i-a luat ceva timp ca sa se obisnuiasca cu noile mirosuri, cu topografia noii case, sa inceapa sa iasa si sa exploreze locul.

Cred ca pentru inceput este bine sa o lasi in pace, sa se obisnuiasca in ritmul ei. O sa iasa ea sa manance si sa bea apa, iar apoi ai putea sa-i pui zilnic mancarea un pic mai departe, apoi sa lasi usa de la baie deschisa si sa-i pui mancarea afara, astfel incat ea sa se obisnuiasca sa faca explorari tot mai mari in noul teritoriu.

Este foarte greu de spus cum se va adpta: posibil sa se adapteze cu teritoriul, dar sa nu se adapteze cu stapanii, adica sa nu ajunga la stadiul de tandreti (stat in brate, mangaiat, tors) fiindca a fost adoptata de mica si pisica si-a format imprintingul cu fosta stapana, pe care o considera oarecum mama ei. Mai tine probabil si de firea, temperamentul pisicii. Eu am doi motani de un an, gasiti pe cand aveau o luna sau o luna jumate. Ambii s-au adaptat foarte bine in curte, dar dintre ei unul este foarte apropiat de mine, vine sa ma salute, sa se lipeasca de mine, sa-l iau in brate, toarce, in vreme ce al doilea se apropie, stie ca de la mine primeste mancarea, nu-i este frica, dar este foarte rezervat, nu prea accepta sa-l mangai.
0

#109 Utilizator offline   Yadhira 

• PipPipPip

Scris 18 April 2012 - 11:20 AM

de aseara am vazut ca ii lipseste din mancare, deci azi-noapte a iesit la explorat :roll:
o sa ii pun mancarea un pic mai departe, oricum usa de la baie am lasat-o deschisa special pt ea.
0

#110 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 18 April 2012 - 12:56 PM

Si eu am vrut sa adopt o pisica birmaneza frumusica foc si-mi placea de ea ca era castrata, dar era mai rea decat un caine si am dus-o inapoi la fosta stapana sa-si faca manusi din ea . :tease:
Matilda, adica mai exact Matilda Cerasela Maria MIrabela, ( asa se numea) dadea cu laba si-si baga botul peste tot .

Prima data am crezut ca adulmeca asa aerul pentru ca vrea sa miroasa noul teritoriu, dar dupa trei zile a atacat un copil mic care se juca linistit cu mingea, a scuipat un caine de talie mare si l-a jupuit pe bot, a bagat frica in doua pisicute si intr-un pechinez corcit cu alta javra mai mare ca el, mi-a scuturat tot praful din casa, mi-a cocosat un trandafir japonez, mi-a rupt o aloe vera mare, mi-a facut praf un ghiveci, a testat rezistenta ficusului, mi-a dat jos un tablou de pe perete, mi-a spart o cana si doua pahare, mi-a facut repertoarul tuturor cartilor din biblioteca la care a ajuns, a speriat instalatorul de si-a spart capul de chiuveta cand a atins si apoi vazut lighioana, a scuipat un client si i-a furat botinele copilului altui client temporar, mi-a scos toate rufele din masina de spalat, plus multe alte chestii mai maruntele.

Matilda a vrut sa-mi spele aragazul dar nu a reusit decat sa tranteasca tigaia si un ibric, a vrut sa-mi faca o surpriza si sa doarma alturi de mine dar a gresit drumul si a intrat in pantaloni de era sa fac infarct cand am simtit-o pe crac, dar trebuia sa inteleaga si ea ca mie imi sunt de mare folos dosarele si hartiile alea care sunt pe jos sau in plase si ca nu pot sa nu dau drumul la imprimanta .

Matildei nu-i placea nici sa faca poze, pentru ca simtea cand vrea sa o pozez si nu am reusit sa pozez si filmez decat niste umbre .

Era superactiva noaptea, iar a doua zi dupa ce am adus-o am crezut ca e activa noaptea pentru ca nici eu nu dormeam.

Nu bea apa decat din pahar sau cana si-i placea sa bea limonada si sa isi bage labuta in apa . Daca nu gasea apa in vreo cana sau alt vas, se ducea sa se umezeasca in apa ceasului de toaleta, de am fost nevoit sa cobor capacul de la WC pentru ca Matilda stia sa deschida usile iar sertarele si usitele o fascinau .

Cand ma vedea cu telefonul in mana incercand s-o imortalizez incepea sa miaune de parca era conectata la retea, pentru ca de mieunat, mieuna infricosator .

Stapana ei mi-a dat-o pentru ca avea un pui de la ea, i-a spus cineva ca eu caut o pisica ( eu vroiam un motan, dar era castrata), nasa ei sustinea ca pisica are pe dracu in ea, parerea asta fiind sustinuta si de alte persoane care au intrat in contact cu Matilda .

Poate ca eu m-as fi obisnuit cu faptul ca ii placea sa ma muste si sa ma atace prin surprindere, dar mama mea nu ar fi apreciat asemenea fiinta, mai ales ca avea o privire de diavol .

Dupa sase zile de convietuit impreuna, i-am dus babei pisica inapoi, mai ales ca i se facuse dor de ea . Chiar daca Matilda nu prea a fost incantata sa se reintoarca la fosta stapana, pana la urma s-a readaptat .

Si Bolek a crescut si s-a jucat impreuna cu un caine, mai exact 3, si musca si el, dar nu dadea cu laba la orice gasea prin casa sau curte .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Citate despre pisici
adevaruri pisicesti
Kilkoana  51 18.461
Replici noi Atasamente Pisica vagaboanda
cum poate fi domesticita
Ruaraidh  13 1.147
Hot Topic (New) Atasamente Cum dracu poate face cineva asa ceva.... Andradada  140 19.912
Hot Topic (New) Atasamente 2 Black CATS Black CAT  104 23.490
Replici noi Pisica mea de 2 luni in fecare seara inainte d culcare face pipi in pat pisic25  10 7.418