sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

modele si pictoriale de moda Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   babs 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-September 07

Scris 03 June 2009 - 12:05 AM

Rasfoiam zilele trecute Vogue Italia (din luna martie) si am dat peste un pictorial care m-a cam frapat. Era de haute couture, iar modelele erau 2 pustoaice de maxim 14 ani. Daca fetitele ar fii reusit sa pull it off si sa faca nizte poze bune nu as fii zis nimic. Dar era ridicol, una dintre ele pentru 3 tinute diferite avea aceeasi poza, incerca sa transmita ceva prin privire dar nu trezea nici o senzatie,,, incerca sa fie model, dar nu avea experienta(maturitatea) necesara pentru asta.

Pictorialul acela ar fii fost mult mai bun si hainele mult mai bine puse in valoare de niste modele mai in varsta. Pentru haute couture ai nevoie de o anumita maturitate, nu doar in trasaturi ci si experienta (de viata, de munca). Cum sa spui tu o 'poveste' in poza daca abia ai intrat cu adevarat in viata? Nu inteleg de ce se incapataneaza lumea modei sa aduca in fata fete tot mai tinere care nu sunt pregatite pentru asa ceva

Sau asa e lumea modei si eu nu o inteleg? Sau criza financiara a lovit Vogue si nu isi mai permit sa angajeze modele mai exeprimentate? Poate imi explica cineva :)
0

#2 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 03 June 2009 - 09:33 AM

Modelingul incepe de la cele mai tinere varste si e o meserie care se termina la fel de timpuriu. Putine sunt modelele care ajung ele insele celebre si apreciate pentru ceea ce sunt, pentru experienta, altfel conteaza creatiile in sine si designer-ul care-si expune creativitatea, talentul.
Fotograful ar fi acela care sa aiba grija de expresivitatea modelelor in poze, el ar trebui sa fie un profesionist, care sa faca mai multe variante, s-o aleaga pe cea mai buna, sa le dea indicatii fetelor. Modelele, indiferent de varsta, in general fac ce li se spune.
De asemenea, ar trebui sa fie si ele alese dupa anumite criterii, expresivitatea fiind unul din cele mai importante.
Depinde si de cat de cunoscut era acel designer si ce agentie de modele si-a permis.
Acuma, si in randul modelelor exista unele mai talentate si altele mai putin.
Nu avem de unde sti ce s-a intamplat exact acolo...

Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 03 June 2009 - 09:48 AM

0

#3 Utilizator offline   babs 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-September 07

Scris 03 June 2009 - 09:32 PM

in cazul de fata fotograful nu a avut cu cine lucra. fetele alea nu aveau de unde sa scoata mai multa expresivitate, erau niste copile imbracate in niste haine pentru femei. hainele erau de firma, chanel sau dior daca nu ma insel.. ma mir ca au ales astfel de modele.

pictoriale ca acesta schimba perceptia despre frumusete. peste cativa ani 14 will be the new 25 si o sa fie tot mai multe femei frustrate de cum arata.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ciorapi albi la fete...
Pt fete
torent  34 14.974
Replici noi Atasamente cum asortam pantofii de ocazie? Ancae  18 1.724
Replici noi Tricou cu display Alexxxxxxxa  0 307
Hot Topic (New) Atasamente Cum ne imbracam la diverse evenimente?
banchete, majorate, nunti - sfaturi (teme combinate)
dianaddd  157 16.697
Replici noi Famous Fashion Lounge - Brands Shopping Center Online !
Un nou concept de Fashion si Relaxare in Romania !
Famous Fashion Lounge  0 597