A terminat cineva tratamentul cu interferon?
Scris 01 June 2009 - 08:32 PM
As dori sa stiu daca a terminat cineva tratamentul de un an cu interferon si cat timp s-a simtit rau dupa terminarea acestuia???
cat timp au persistat efectele tratamentului dupa terminarea acestuia???
va multumesc,
Scris 12 June 2009 - 03:50 AM
De ce intrebi asta? Ai terminat tratamentul si nu te simti bine?
Scris 15 June 2009 - 09:10 AM
Nici acum nu au trecut de tot, inca mai am zile cand reapar, in special cand e vremea inchisa, dar nu sunt foarte deranjante.Am prietene care se simt rau la fel si nu au facut interferon.
Life goes on!
Scris 15 June 2009 - 01:33 PM
egreta alba, la Jun 15 2009, 10:10 AM, a spus:
Nici acum nu au trecut de tot, inca mai am zile cand reapar, in special cand e vremea inchisa, dar nu sunt foarte deranjante.Am prietene care se simt rau la fel si nu au facut interferon.
Life goes on!
Si de ce nu incerci aloe vera?Este un hepatoprotector si un stimulator al celulelor hepatice sanatoase,multiplica de 7-8 ori o celula sanatoasa,un foarte bun detoxifiant.
Scris 16 June 2009 - 10:20 AM
Nu intelegi ca ii stresezi pe oamenii astia care si asa sunt destul de incercati?
Ti-am spus. Daca ei vor considera te vor cauta,nu este cazul sa le bagi tu pe gat.
In alta ordine de idei, aloe dupa tine e medicamentul miraculos bun la toate .Numai ca vezi tu....este scump,
gretos, iar la hepatita nu ajuta in nici un fel.
As dori sa nu mai avem nici o discutie pe tema asta.
Scris 16 June 2009 - 08:01 PM
Kahila, la Jun 16 2009, 11:20 AM, a spus:
Nu intelegi ca ii stresezi pe oamenii astia care si asa sunt destul de incercati?
Ti-am spus. Daca ei vor considera te vor cauta,nu este cazul sa le bagi tu pe gat.
In alta ordine de idei, aloe dupa tine e medicamentul miraculos bun la toate .Numai ca vezi tu....este scump,
gretos, iar la hepatita nu ajuta in nici un fel.
As dori sa nu mai avem nici o discutie pe tema asta.
Sa inteleg ,ce anume sa inteleg?
Pe cine stresez pe ei sau pe tine?
Nu este neaparat nevoie sa ma caute pe mine,si nici nu incerc sa le bag pe gat,vreau doar sa transmit un mesaj valoros.
In alta ordine de idei ,aloe vera nu este medicament,este un adjuvant cu reale proprietati curative.Asa este si eu am crezut la inceput,cum ca este scump dar nu descoperisem adevarata valoare.Gretos?Se poate amesteca cu orice suc natural obtinut prin stoarcerea unor fructe.Dovezile bazate pe studii in acest sens stau marturie ca are reale efecte pozitive in tratarea hepatitelor.
Si eu am aceleasi sentimente,cred ca nu esti persoana cu care ar trebui sa discut.Daca totusi ai vrea sa discutam hai sa discutam cu argumente si fara sa incercam sa ne scoatem ochii cu ura si sa aruncam cu gunoi in oamenii care au consumat aloe vera si au avut succes in tratarea hepatitelor si nu numai.
Aceasta postare a fost editata de petreflp: 16 June 2009 - 08:04 PM
Scris 19 June 2009 - 08:02 PM
petreflp, la Jun 15 2009, 02:33 PM, a spus:
NU VREAU!!!
Să bag chimicale în organism ca să scot altele? Organismul elimină singur toxinele, altfel am muri intoxicaţi.
Vrei să mă scuteşti de aloe? Am şi eu ca plantă decorativă, iar bunică-mea îi rupea frunzele şi folosea seva când ne răneam la joacă. Doar la atât este bună.
Tu nu vrei să înţelegi să ne laşi în pace? Este a nu ştiu câta oară când îţi scriu asta. Eşti mai rău ca scabia (râia).
LASĂ-NE!!!!!
Şi apropo, ca şi stare generală mă simt chiar suspect de bine.
Scris 21 June 2009 - 09:02 PM
Magy 2, la Jun 19 2009, 09:02 PM, a spus:
Să bag chimicale în organism ca să scot altele? Organismul elimină singur toxinele, altfel am muri intoxicaţi.
Vrei să mă scuteşti de aloe? Am şi eu ca plantă decorativă, iar bunică-mea îi rupea frunzele şi folosea seva când ne răneam la joacă. Doar la atât este bună.
Tu nu vrei să înţelegi să ne laşi în pace? Este a nu ştiu câta oară când îţi scriu asta. Eşti mai rău ca scabia (râia).
LASĂ-NE!!!!!
Un limbaj mai decent si cateva informatii bazate pe studii nu ai?Sunt plictisit de mesaje aberante si neintemeiate ca si continut.Multumesc pentru sinceritate,cand doresc cuiva binele apare cineva ca tine si incearca sa ma faca albie de porci.Ai si argumente la concluziile trase de tine?Daca da,asteptam cu nerabdare .Daca nu,atunci nu isi are rost concluziile si vocabularul tau in acest topic.
Magy 2, la Jun 19 2009, 09:02 PM, a spus:
LASĂ-NE!!!!!
Apropo,nu era un mesaj pentru tine,daca nu vrei nu vrei si cu asta basta.Cat despre detinerea in casa unei astfel de plante,mai citeste despre planta aloe barbadensis miller.
Scris 24 July 2009 - 07:04 PM
Scris 24 July 2009 - 10:47 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Triumf asupra hepatitei C?
asa sa fie?! |
doruforum | 16 | 11.948 |
|
Ciroza cu vhB si vhD | Gabi.stoica | 20 | 5.946 |