sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Par aspru Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   darkfear 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-May 09

Scris 01 June 2009 - 06:57 PM

sunt baiat, am 15 ani si nu-mi place cum am parul...mai exact e putin cam aspru chiar daca-l spal cu Garnier, Pantene sau orice alte sampoane renumite, am incercat chiar si cu sapun normal (de maini)..am scapat de matreata dar parul e tot aspru (putin cam tare). o alta problema este ca imi creste foaaarte greu parul, este vreo solutie sa-l fac sa creasca mult mai repede ? arat foarte urat cu parul mic (asta e parerea mea..chiar daca parintii sunt cu totul de alta parere :-w).
0

#2 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 01 June 2009 - 10:22 PM

Eu nu am mai auzit nici un baiat pana acum, care sa se planga ca ii creste parul prea greu. Voi va tundeti mult mai des decat o femeie si deci, se presupune ca va doriti sa creasca mai greu.
Cat despre faptul ca e aspru, incearca sa te dai cu balsam dupa ce il speli. Eventual sa fie aceeasi marca cu samponul. Dar IN NICI UN CAZ nu te mai spala cu sapun si mai ales cu sapun de maini. Daca nu merge nici cu balsam, incearca si masti de par. Daca nu consideri ca te efemineaza.
Dar, daca imi permiti o parere, daca as fi baiat, mi-as dori sa am parul mai aspru. Se aseaza altfel, mai usor decat un par moale.

#3 Utilizator offline   babs 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-September 07

Scris 01 June 2009 - 10:26 PM

ca sa iti creasca parul mai repede foleseste ulei de ricin (gasesti la magazinele naturiste). nu mai folosi sapun in loc de sampon. fiindca ai parul scurt daca o sa folosesti balsam o sa ti se ingrase parul mai repede. cumpara un sampon pentru par deteriorat sau mergi la un salon profestionist sa te tunzi si o sa-ti aplice ei tratamente speciale pentru par.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Parul Blond... tzushk  5 2.974
Replici noi Fixativ Gregory1992  2 1.531
Replici noi Atasamente par
sunt baiat