Nu se dezactivează niciodată Add-On-urile. Ba le-am dezactivat eu, pe rând, să văd de la care ar fi problema (așa sugerau unii).
Nu am detectat nici vreun virus (scanare completă cu Suita ZoneAlarm, cu Avira (pe care îl am instalat cu scutul dezactivat, bineînțeles - Avira se înțelege bine cu multe alte suite de protecție) deasemenea scanat cu SpyBot ...
Nici nu detectasem vreun comportament anormal, nici în cea mai mică măsură ...
Acum se aude și mai încet (abia se mai aude - când și când ...).
Dacă pun un clip pe forum (pe orice forum e aceeași problemă) atunci începe să se audă, dar pe Youtube nu se aude deloc.
Acum, când scriu, am pus deja clipul de mai jos în previzualizare, și nu se aude nimic. Dacă vreau să reaud acel ușor zgomot de fond mișc foarte repede de rotița mouse-ului, ca să se deruleze pagina, sus-jos, foarte rapid ... Dar nu reapare mereu zgomotul. Chestia e că pe Youtube degeaba mișc de scroll, cu orice viteză, acolo nu e nici vorbă de zgomot de fond. Sau când folosesc alte browsere ... degeaba încerc să mișc de scroll repede, nu apare deloc acel zgomot.
N-aș crede că e ceva de la mouse (în Win 7 Ultimate sau Ubuntu 10.10 nu se aude nimic).
Calculatorul e un Pentium Dual Core, 2 GB RAM, si nu prea depăsesc niciodată 700-800 MB în Task Manager (n-am jocuri pe calculator, nu-mi plac ...)
Bun, acuma e practic ceva care nu mă deranjează aproape deloc (doream în fond să știu să nu fie ceva grav), mai ales că acum se aude foarte usor, trebuie să fii foarte atent ... Si nu am făcut nici un Update (eu fac toate Update-urile numai manual, dar verific zilnic noile Update-uri)
[Off-Topic : Mozart - Piano Concerto n.23 In A, K 488 - P2. Adagio]
probleme firefox numi merge adobe flash player pe firefox
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AC_RunActiveContent.js - Problema Mare
AC_RunActiveContent.js - Kaspersky |
guitz | 3 | 4.385 |
|
O noua vulnerabilitate in Internet Explorer | roportal | 1 | 4.252 |